Ja men gott folk. Nu ar jag har! Borjade min resa i Stockholm klockan 7 pa morgonen och var framme har ca 15. Resan gick som smort och jag sov mestadels av resan. Vad rolig det var att traffa alla har i Timisoara! Har bor bara nagra fa av mina kusiner och det ar alltid lika trevligt att vara har. Hangde hela kvallen med dom och det ar minst sagt en upplevelse. Dom ar killar och killar har e absolut inte som killar i Sverige. Harda som stryk ar dom och ja manliga, skulle dom sjalva saga, ar deras mellannamn.
Idag ska jag vid klockan 15 aka tag i 16 timmar over till Iasi dar storre delen av min mammas slakt bor. Morfar, mostrar och morbroder ar det som star pa schemat. Jag kommer inte kunna ha nagot internet forrens imorgon och det kanns lite jobbigt.. Sa imorgon nagongang under kvallen hoppas jag kunna bjuda pa lite bilder ocksa. Igar fanns inte sa mkt att ta bilder pa.

Detta ar verkligen en helt annan varld. Mentaliteten som finns har finns ingenstans i Sverige. Som killar ser pa tjejer, speciellt i denna aldern, ar helt sjukt. Tjejer ar hoes, killar gor vad dom vill. Jag blir samtidigt forbanntd, samtidigt facinerad da detta ar en helt annan varld! Tur man har en kompisrelation med killarna har och inte bor har och skulle ses som en annan hoe.

Sa ja nu ska jag ga och borja fixa det sista innan vi ska aka och tror jag ska hinna sola ocksa innan vi aker. Har ska tydligen 9 minuter racka gott och val!

Ha det sa bra sa ska jag se till att fixa nagot riktigt smaskigt!
♥Olivera

Knappt gott!!

♥Olivera

Så nu är jag på väg mot mina gamla hoods. Märsta! Men positivt är ju att man kan alla förbindelser och så. Dock känns det ju verkligen som en resa of doom! Ska ta och ät lite frukost på Arlanda sen kommer det komma uppdateringar när dator finns.

Kommer vara jobbigt att inte använda internernetet man har på mobilen.
Vi hörs snart!

♥Olivera

Tog och rotade fram lite gamla bilder från -08. Det var då jag var där sist. Det är ju bara för dåligt. Då var det sommar nu när jag åker är det vinter. Har aldrig varit där under vinterhalvåret faktiskt. Hörde att det vart snöstorm här nu för någon dag sen så hoppas inte att typ flyg och sånt krånglar. Nu när jag tittade på bilderna fick jag en otrolig längtan..


Mormor och morfars hus. Här snackar vi stuga..

Standarden på bilarna i Rumänien är ju lite annorlunda. Dock finns det fina bilar också såklart!

Så ja, såhär såg det ut för fyra år sen.. Nya bilder kommer komma! Ska försöka vara flitig.
♥ Olivera
Ja jäklar vilken kväll det blev!
Vart ska man börja? Jag ska först och främst ge all kärlek till mitt sällskap. För min del var det ett nytt sådant men jag tror att hela Stockholm hörde klicket. Smålandsdomninering på hög nivå och det är då det känns så äkta. När vi alla sitter där och har olika bred smålänska och går igenom i princip hela registret av samtalsämnen.

Utgång, hemgång, ni vet hur dela den där ramsan går. Trevlig liten avslutning på denna helg och framförallt innan min resa. Känns att man haft en hysat hård vecka, men det var det värt!


Det är den enda bilden jag hittar från festen som Malin tog inne på toaletten. Kanske var toarullen slut och hon ville arkivera detta historiska ögonblick eller så tyckte hon boken var intressant. Grejen var att jag tänkte detsamma när jag såg den :)

♥ Olivera
Vad är det här för värld, när man ska slå eller få styrk? Ska man förlora eller följa direktiven?
Nu börjar resnerverna infinna sig men det är en härlig känsla. Det ska bli så himla spännande att åka iväg. Som att komma hem men ändå till ett främmande land. Jag ska hitta energi och styrka tills jag kommer hem och tar mitt eget liv med storm.

Jag är min egen värdinna i mitt liv. Ska jag då hålla ett tal om själva livet? Livet är ju ett rolig hittepå. Livet går ut på att jaga och bli jagad. Man ska stå upp för sig själv och man ska trycka ner andra. Man sätter sig själv först men också i många lägen sist. Hur man än gör i livet med alla dessa val är man aldrig riktigt nöjd. Man går hela livet och jagar efter det man själv anser är det bästa samtidigt som man blir jagad av spöken från förr. Allt handlar om jakten, människors thrill i livet. I livet jagar du morgondagen och flyr från gårdagen. Många påstår att dom lever för dagen men gör man verkligen det när man jagar efter mer pengar eller kärlek? Någonstans omedvetet har du planerat ditt liv. Alla vet vad dom vill ha ut ur livet.

Se hur aktierna faller, se hur kursen vänder om, ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom.
Rebellen kallar! Egentligen finns det så många saker i livet jag behöver ta tag i det men just nu känns det inte värt det. Det känns bättre att gå ut en torsdag och härja hela natten för att den jobba dagen därpå, bara för att det kanske inte är det man ska göra. Det känns bättre att åka utomlands just nu än att ordna saker och ting i livet mest för att i vanliga fall hade man mått skit över det. Men just nu känns det bara helt underbart att gå emot det man ska göra och bara göra det man vill göra.

♥ Olivera

Så nu börjar kvällen infinna sig och jag har gjort första etappen i att fixa sig. Jag har målat naglarna! En ny färg som jag älskar sjukt mycket. Känns lite jobbigt att jag ska vara utan nagelvård i två veckor. Får kanske göra det i Rumänien om det blir för panikartat!

Så kvällen ser ut att börja på söder med ett nytt sällskap för min del med mat och vin. Vad som händer sen återstår iallafall och se. Snart ska jag stänga butiken och åka hem för resten av fixet inför ikväll. Jobbar imorgon dock.. Men det ska gå bra! Absolut!



♥ Olivera

 

Godmorgon hönni!
Att lägga sig lite efter 22 var en av dom bättre idéerna jag fått på länge. Är utvilad och faktiskt fit for fight igen! Tror att ikväll kommer bjuda på festligheter men denna gången ska det inte vara allt för sent faktiskt. Jag ska upp och tvätta imorgon klockan 7. Det är vara att bita ihop nu för jag åker ju på måndagmorgon! Då kommer ni få följa med på bravader i Rumänien!

Så jag ska göra tappra försök till att ta lite kort ikväll och så och i Rumänien också för den delen. Jag ska vara duktig och uppdatera, dock får ni ha överseende att ute på landet går det kanske inte som här hemma.

Drar en rad lite senare idag. Nu måste jag ju jobba! Och piska min lillebror i wordfeud :)

♥ Olivera
Så ja, även jag gjorde en protein och keratinkur och känner stor skillnad. Glansen och återfuktningen är oslagbar! Kände att Idag var en sån dag när jag behövde avslappning, och det fick jag ju minsann. Somnade nästan i stolen! :)

Hur som haver, igår var en oplanerad utgång som slutade i succé! Idag var man mindre kaxig men det var bara att bita i det sura äpplet och gå till jobbet. Dagen gick väldigt snabbt då det var leverans på morgonen och på eftermiddagen var det häng med Malin varvat med härliga kunder! Höjer energin några extra snäpp!





Så nu slänger jag in handduken. Imorgon ser inte ut att bli en lugn dag heller så det är bäst att man haffar sömnen medans man kan!

♥ Olivera

Idag var min lilla söta vän Dasha och unnade sig en keratin och proteinkur hos mig. Har äntligen fått produkterna från Paul Mitchell. Grymma produkter och självklart har jag gjort det på mig själv också (eller Malin) och det känns så jäkla bra! Återfuktat och glansigt. Tänkte visa hur Dashas hår såg ut innan och hur fint det ser ut nu!



Före.


Efter. Endast fönat och friktionen minskade radikalt så det var mycket lättare att föna och kamma i. En sånhär kur håller två till tre månader och man kan även då underhålla hemma om man tycker om denna serien mycket. Tycker att resultatet talar för sig själv. Glansen och framförallt kvalitén var stor skillnad!

♥ Olivera
Uppdatering kommer lite senare när jag typ ätit lite. Ger iallafall cred till mig själv att jag tog mig upp och öppnat i tid och allt. Med tanke på tre timmars sömn är det starkt jobbat. Ikväll ska både jag och Malin stänga in oss i lägenheten och äta upp oss.

Plus att jag och Malin kommit fram till att vi ska flytta till Frankrike. Passar ju ypperligt nu när jag ska börja plugga franska! Så nu ska jag ta tag i mitt liv.
Ursäkta min franska.

♥ Olivera
Varje torsdag efter löning är det After Work här på jobbet. En liten härlig trend som livar upp varje månad lite extra. Ren fakta är ju att första veckorna på månaden är dom mest partyrelaterade veckorna. Sista veckan är den lugnaste, håller ni inte med?

Efter kanske typ 5,5 timmars sömn inatt så är jag ändå rätt alert. Det var grymt skönt att sova, men ibland hittar man ett såntdär litet korn på internet ma bara inte kan släppa och det resulterar i lite för sena nätter. Men jag gråter inte över det utan tar mig an denna dagen också. Och vilken dag det är!

Känner mig lite rebellisk idag, jag har ingen matlåda.  Det får bli en härlig submarine från Sandy's och en massa häligt tvtittande i personalrummet. När vädret ändå är så grått och trist så orkar man ändå inte gå ut, solen är tyvärr inte framme allt för ofta i detta avlånga land vi kallar Sverige.

 

image description
Så nu ska jag ta och sluta stirra på Maroccan Oil flaskan. Jag ska göra som man så troget ska göra med innehållet. Jag tar en klick i torrt hår för att konditionera det. Så som man ska göra, varje dag.


♥ Olivera

En lillördag för mig själv, en lillördag då jag egentligen inte klagar.
Lars Winnerbäck har åkt fram, låtarna som får mig att inte bry mig, låtarna som når mig. En avreagering här på bloggen har vi att vänta. Vad det kommer handla om vet vi inte än.. Inte när du läser detta exakt nu.
Något jag vet som är säkert i mitt liv just nu är att jag aldrig mer ska släppa in någon allt för tätt inpå livet, inte förrens jag vet att det är helt säkert. Säkerhetsmuren är uppe, vakterna har börjat cirkulera i sin kvadratiska rutin och säkerheten kommer vara hög. Att bli sårad kan vara det värsta som finns, att få sitt liv rasat på kuppen - gånga det med två.

Jag lystrar till hans texter, jag förstår. Imorgon en ny dag, trots att vi inte kommit ifrån Sveriges tandläkarväder så kommer jag le, för jag vet att det någonstans gör så mycket ondare för personerna som bara sårar. Du har rasat mitt liv, men jag kommer stå pall. Och aldrig ska jag lägga mitt huvud mot ditt hår och aldrig älska dig igen. 

Tack för skymningens sånger, tack för nattens alla lögner, tack för rodnaden om morgonen och drömmarna på dan. Nu är du borta, nu kommer det inte finnas ett vi mer. Jag gör det jag måste göra för att överleva, jag måste skydda mig själv. Som jag sagt så skyr bränt barn elden, men hoppas på att någongång kunna värma mig där igen, såsmåningom. Just nu ger jag fan i besvären och skrattar åt misären. Jag ska ta mitt pick och sticka med mitt pack två veckor. Jag ska lämna min lilla bubbla - vilken bubbla? 

Djupt? - Egentligen inte. Bara inspirerad av denna ljuva musik. Allt har en mening helt plötsligt.
Jag vill bara att du tar dina minnen och försvinner ur mitt liv. Älskade, älskade du.

♥ Olivera
Onsdag och idag slutar jag lite tidigare, det är verkligen fint det! Ser ut att bli en skön dag minst sagt!

Paul Mitchell-säljaren var precis och spred glädje som bara han kan. Generös som få också! Så nu ska vi introducera den svarta serien i Paul Mitchell. Det är deras keratin/protein-behandling som man börjar göra på salong och sen underhåller hemma. En rekomendation att göra varje gång man klipper sig skulle jag säga då man hela tiden bygger upp håret varje gång.


En behandling kommer kosta ca 400:- och håller ca två-tre månader.
Keratin är en naturlig byggsten i håret och som försvinner varje dag bara från yttre påfrestningar medans protein är det som försvinner av mer kemiska behandlingar. Idag har dom flesta behandlat hår och därför är denna behandlingen mer eller mindre anpassad till alla typer av hår.

Är du intresserad? Hör av dig till mig. Du kommer inte ångra dig och ditt hår kommer tacka dig!

♥ Olivera
Ibland blir jag överöst med förfrågningar och jag säger inte att jag inte tycker om det, tvärtom, jag tycker verkligen om när det händer saker, helst hela tiden. Men jag åker utomlands om en vecka, jag ska vara borta två och jag kommer ju faktiskt tillbaka! Ibland önskar man bara att det kunde chilla ner sig.

Annars är det en bra dag, som tisdagar oftast är måste jag säga. Skickade precis iväg en jättenöjd kund. När hon kramar dig och tackar ödmjukast för din tjänst, det är så man vet att man på något sätt är grym på det man gör. Ja, jag tycker faktiskt att jag är det! Så snart kommer min sista kund för dagen sen är det iväg för umgänge med en kompis. Som vanligt, tisdagar brukar verkligen vara bra dagar.

♥ Olivera

Förra veckan fick ni ingen veckans produkt, jag ber om ursäkt för det. Men förra veckan var en magisk vecka. För att vara januari var det helt fullt, hela dagarna. Så nu får en veckans produkt för två veckor istället, hoppas det känns okej ändå!

image description

Så denna veckan har vi ett shampo för torr hårbotten, samt hårbotten problem. Den riktar in sig på alla typer av hårbottenproblem såsom mjäll, psoriasis, seborré och barnskorv. Hårbotten är en viktig del av huvudet även om man inte ser den som övriga huden och såhär års kan botten bli lite hursom helst. Har du problem med väldigt torr botten funkar detta schampo också. Bra PH-värde och väl återfuktande. Pris 169:-



Lite kul är att denna låten spelas hela dagarna på radion här på jobbet. Remedy med J-son och Salem al Fakir. Varje gång jag hör "Take it to the top of the world, take it to the top of the world. I was lost in the dark no body hearing me, now im up in the sky I found my remedy." Då tänker jag på detta schampot! Jag kommer aldrig bli frisk från min arbetsskada! haha.

♥ Olivera

Så detta är en av dom omtalade tröjorna som jag köpte från Hollister i söndags med mamma. Jag älskar den! Pris 289:- Fyndade även ett stort silvrigt armband på KappAhl för 25:-. Idag känner jag mig snygg ska ni veta! Inte ens en vecka till resan. Knappt pepp!

 



♥ Olivera

 

En måndagskväll helt i sin ordning.
Efter att ha kollat på Water for elephants igen så kan jag inte annat än tycka att kärleken är ganska fin ändå. Men verkligneheten om att en kille ska be en hoppa med honom från ett tåg och rymma från allt känns väldigt långt borta. Det är nackdelen med film, det händer aldrig i verklignheten. Synd.

Så välkommen till min värld. Eller rättare sagt skåp. Här har vi mannen jag väntar på som i min, ibland lite väl trista vardag, tar iväg mig på äventyr. Jag har honom när jag behöver honom som mest, på jobbet. Har jag en tråkig stund öppnar jag skåpet och får en rolig känsla i kroppen. 
Så någon gång hoppas jag att jag träffar honom på ett tåg och han ber mig att hoppa ifrån det med honom och rymma till ett paradis!




"Det är något som fattas i mitt liv. Känner mig otillfredställd... Snälla.. Prata med mig!!"

♥ Olivera
Mamma åkte idag klockan 14 hem tillbaka till småland. Jättetråkigt! Men vad mysigt vi haft det! Man får helt enkelt se det så. Snart är det påsk och då hoppas jag att jag kan komma loss från jobbet. Mamma anlände i lördags runt 17-tiden då jag hämtade upp henne på centralstationen och åkte sedan den gröna linjen söderut. Hon tyckte om tunnelbanan tror jag, jag ansåg att den är väldigt smidig och hon höll med.



När jag hämtade mamma så hade hela Facebook exploderat med massa bilder från småland där snön var ett faktum. Alla var helt vilda medans när jag kom utanför Sturegallerians portar slogs av ingenting. Bara en massa jäkla kyla. Det var mindre kul. När sen jag och mamma kom söderut började det vräka ner och vi fick verkligen kubba hem! Inget avancerat en lördagkväll, vi gav "Remember the titans" en chans men istället för att kolla på filmen pratade vi en bra bit in på natten. Mycket att ta igen!


Söndag väntade en dag på Sturebadet för oss två. En massa chill, mys och relax. Jag säger då det, jag vill ha ett månadskort där. Det hade varit fint de!


Även en riktigt god brunch på deras resturang Curman och här har vi det jag började med. Allt var ju så gott så jag åt rätt mycket mer än såhär! Både förrätt, varmrätt och efterrätt gånger två. Denna helgen har det verkligen ätits mycket av allt och nu kan man väl säga att jag ätit upp mig. Vägde mig på sturebadet, jag har gått ner tre kilo sen jag flyttat och bor med Malin. Det är så man gör för att gå ner i vikt - man blir singel! Skämt å sido, men någon form av sanning ligger det i det.

Shopping i Gallerian blev det efter Sturebadet och jag hittade en massa fina saker på Holliester. En riktigt cool affär och fyra nya tröjor blev inköpta. Kommer ta och lägga upp det på bloggen vid senare tillfälle. Imorgon ska någon tröja invigas iallafall! :)


Kvällen igår avslutades med pizza och tre filmer. Så nu ska jag och Malin kolla på dom filmerna om och om igen, för vi har ju dom i en vecka! Min favorit var "Water for Elephants". Kanske för att Robert Pattinson är så snygg. Tänkte ta mig en titt på honom ikväll jag.

Idag så hann jag klippa mamma på jobbet, käka sjukt god Pizza Hut buffé och färga håret efter mamma åkte. Som sagt, denna helg har präglats väldigt mycket av mat!

En vecka kvar tills jag åker till Rumänien nu folks. Det är inte långt kvar.. Börjar kännas lite sådär nervigt som det alltid gjorde när man var liten.

♥ Olivera

Nu har mamma börjat åka hem mot dom smålänska skogarna och jag har hämtat ut mitt pass och sitter nu med färg i håret.

Idag tog det endast 20 min att hämta ut passet och kände verkligen att jag tyckte synd om dom som satt och väntade som jag gjorde för två veckor sen. Några samtal senare var jag på salongen och får äntligen fylla i min hiskeligt utväxt! Malin är en liten pärla som tar så bra hand om mig. Snart är det schamponering som gäller!

Ikväll kommer ett inlägg om min och mammas mysiga helg tillsammans.

♥ Olivera

En kollega från en grannbutik i gallerian vart och hälsade på hos mig idag. Hon har som så många andra kört med att färga håret hemma själv. Inget fel med det, men hon har hela tiden lagt i hela håret vilket resulterar i en addering. Så i botten var hon en 5a-6a och på längderna en 3a.
Hon var trött på detta allt för mörka hår och tog rätt beslut i att komma till mig och fixa det en gång för alla!


Väldigt täta folieslingor vävdes och paketerades in med 6% blekning. Hon har fina strån och vill behålla kvalitén så mycket som möjligt. Vi klippte henne för några veckor sen och målet var att inte behöva klippa ytterligare.



Jag är in action..




Slutresultat. En varm ton då vi utnyttjade som varma underliggande pigmenten som trädde fram när vi blekte slingorna då hon var så mörkt utnyttjade vi dom och slapp på det sättet slita för mycket på håret.


Slutresultat.


Slutresultat.

Recept:
Slingor tätt med 6 % blekning med en verkningstid på ca 25 min.
Sköljde noga och la ProtoPak från Matrix, Proteininpackning för uppbyggnad inför nästa behandling.
La sedan över slingorna i botten : 1/3 6N + 1/3 8N + 1/3 Bc i SoColor Beauty från Matrix, 35 min
Längderna : 1/2 8N + 1/2 8Bc i ColorSync, 15 min.

♥ Olivera


Att för en gång skull faktiskt bara ta det lugnt en fredagskväll är ju bara för skönt!
Har lyxat tillvaron med lite lyxnudlar och bröd från Gateau (ja, jag gillar att äta bröd och bullar därifrån!). Imorgon kommer äntligen mamma. Ska bli rena rama myset hela helgen. Kommer avslöja för er vad vi ska hitta på, men inte än ;) Vill ju inte att någon ska kunna skvallra för henne ju. Bilder kommer ni absolut att få och jag ska försöka vara så duktig jag bara kan med att uppdatera!

En dag som var helt fullspäckad! Har haft folieslingor of doom. Ni har ju på min förra uppdatering Mette som vart och gjorde slingor hos mig. Sista tiden hade jag en kollega från en annan butik i gallerian som kom och skulle ljusa till sig. Det blev ju en helt underbar färg! Uppdatering på hennes färg kommer imorgon. För nu ska jag ta min förkylda kropp och krypa ner lite halft till kojs. Tv3 Play får det nog bli.

Godnatt mina älskade läsare!
♥ Olivera

Nu kommer ännu ett hårinlägg!
Idag har jag haft en stammis som gick hos mig redan i Märsta på besök. Trevligt som vanligt! Hon passar grymt bra i att vara blond och ha en lång page. Så idag blev det just det, klipp och folieslingor.
Täta folieslingor i hela huvudet uppdelat i fem sektioner. Bak i nacken började jag med 6% väteperoxid och när jag kom till frampartierna så ökade jag till 9% för att få ett mer jämt resultat. Blekning från Matrix V-light.

 



♥ Olivera

 

Ett verb, en förklarig på ett beteende, något man gör.

Det är precis vad jag gjort den sista tiden. Så mycket att jag låg med magsmärtor. Missförstå mig inte, jag gillar att härja men när allt härjar tillbaka på mig orkar jag inte mer.
Alla härjar mer eller mindre, att härja är ibland bra och göra. Synonym kan vara att utforska men också totalt balla ur.

Är ärligt talat trött på att vara förkyld nu. Mamma kommer imorgon. Hon kommer ta hand om mig! :)
Förresten är ni väldigt fina mina läsare. Ni är bra på att härja här! Slagit rekord två dagar irad. Puss ska ni ha!

♥ Olivera
Lyckan som uppstår när en person säger att den läser min blogg för att följa mitt liv. Är ju inte hemma så ofta. Det bästa av allt är att det än så länge är två killar som förklarat sin trohet till bloggen. Killar, älmhultare som aldrig läser bloggar men läser min. Är djupt hedrad och tackar för att ni följer mig. Det värmer verkligen!

Förra gången var det Linus som sa till mig att bloggen är bra skit. Denna gången är det Victor. En framrotad bild från -08 och tro mig, denna är snäll! Ville egentligen ha bilden med en kungakrona han bar runt -07 men den har tyvärr förlorats under årens tunga gång. Han har som många andra präglat min ungdom på många sätt och det är sånna som han som gör att man börja gräva i fotoarkiven på datorn. Det är då man hittar stunder man har glömt bort och bilder som är historia. 



Det jag önskar mig av folk hemma är att behandla mig som den brud ni en gång kände. Att fråga hur det är i Stockholm? Det spelar egentligen ingen roll, för ni vet att det är bra här. Prata om något annat med mig. Prata om saker som du undrar, på riktigt. Tro mig jag har inte förändrats!
Så, någon mer som känner sig manad för att berätta om sin trohet för bloggen? Om du är älmhultare vet du att en bild av dig finns i mina arkiv.

♥ Olivera


Nu har jag varit och lackat naglarna igen hos Lorina och Rasha på N&G Nails. Helt klart världens goaste tjejer! Så idag blev det ett guldlack från OPI. Jag älskar att gå dit och tjöta av sig med brudar man bara träffar då och då. Hoppas ni tyckte om mitt Ricinolje-inlägg och att ni fått med er något nytt i bagaget.
Jättefina är ni iallafall trogna som är inne och läser här. PUSS!


Modellhänder?


EEEEH... nej. Ber om ursäkt för det ;)

♥ Olivera

 



Har du också hört om att du kan få längre och tjockare hår av Ricinolja?
Viktigt att veta är att det finns inga dokumenterade och vetenskapliga forskningar på detta. Om Rincinolja hade haft denna versamma effekt på hårväxt, anser jag, att det hade kommit fram för länge sen då hårväxt i urminnes tider står för skönhet (för kvinnor) och manlighet (för män).

Jag har läst på nätet och även pratat med folk som är mediciniskt utbildade. Ricinolja är i första hand ett laxeringsmedel och ska användas vid förstoppning. Det är en extremt fet olja och kan vara svår att tvätta ur med vanligt schampo, därför tror jag att många som använder sig av balsametoden kan använda detta då balsam kan lösa upp den feta ricinoljan. Fett löser fett - lika löser lika.

Men varför har det blivit en stor pratbubbla om det?
Någon bloggare har testat och antagligen fått betalt för att tala gott om produkten (vilket dom oftast får). Sen är det ju såhär att en olja lägger sig som en hinna på håret som man skulle kalla för en skyddande hinna. Egentligen växer inte håret mer, utan upplevs längre för att stråna inte går av lika lätt. Ett känsligt hår går av snabbare och blir slitet mycket snabbare. Lägger man då på en skyddande hinna står stråna emot sliitage på ett annat sätt. Vips, du har ett friskare hår som upplevs längre och tjockare.

Var alltid skeptisk till sånthär. Tänk om ricinolja hade haft denna effekten på håret, då hade inte håravfall varit ett problem och alla hade haft hår ner till marken. Tänk på vad du har för gener, vissa människor kan inte få långt hår och det beror på hårets växtcykel. Du kan påverka den till viss mån, men om ett strå ska trilla av efter två år kan det inte sitta fast i sex, hur du än gör! Rubba inte naturens gång. Eller åtminstonde vänta tills det kommer något med riktig fakta bakom.

♥ Olivera
Härligt det var med lite frukost! Är nuförtiden inte en frukostmänniska alls utan stiger upp och går till jobbet och tar en kaffe på jobbet. Åsikterna är oändliga om det, anser att jag ändå mår bra, tack som frågar!

Nu har jag varit inne på Sturehof också. Gäller ju att passa på då man inte ens har råd att andas där inne i vanliga fall. Det var världsgoda frallor och mycket trevlig information. Första gången för mig så jag var väldigt passiv och läste av mina medspelare. Tycker själv att det gick väldigt bra!

En lite lugnare dag ser det ut som nu när jag tar en överblick på mitt schema. Dock ska man aldrig ropa hej! Och vet ni en till sak? Jag ska börja plugga! Jajamen, är trött på att bara gå till jobbet och gå hem. Jag ska försöka mig på ett distansplugg på lite sådär halvseriös nivå kombinerat med jobbet. Behöver lite nytt.. Sen får vi se hur det går. Intresseanmälningar är skickade lite här och där!

♥ Olivera
Ingen avancerad sådan för mig inte. Är trött som få och kom på att imorgon är det upp klockan 07.00 och härja! Ska nämligen på frukostmöte på Sturehof. Antar att styrelsen ska gå igenom siffror från förra året och informera oss om kommande happenings. Trevligt, men kan man inte ta det klockan 10 så man får göra det på jobbtid? Känns surt att vara där 8.30 och sen jobba till 19.00. Menmen, allt är inte negativt där, jag kommer ju faktiskt ta ut den där extra tiden när jag slutar tidigare en fredag!

Ville egentligen bara bjuda på denna bild innan jag sticker och typ ska sova. Ska ju upp sju.. Knappt jobbigt.


Ute på sjön vid Gåsö.

♥ Olivera
Samtidigt som det är gudomligt gott är det också en förbannelse.
Hela jag kommer bli en bulle en dag.
Men jag kan inte låta bli att älska er brudar på Gateau ändå!



♥ Olivera

Har nu färgat Jessicas hår. Min underbara hudterapeut!
Självklart glömde jag en förebild men hon var ljusare och hade lite mer trött hår än på efterbilderna.
Så la i botten 8N+7Bc+7Mg i SoColor Beauty (Matrix), lika delar och drog ut på några ställen ut färgen på längerna för att mörka ner det lite och la i samband med dom lite ljusa folieslingor slingor med 3% blekning. Hon var ute efter varmare toner men ville inte bli allt för mörk.







♥ Olivera

Gud så roligt! Äntligen drar det igång lite igen!
Efter jul och nyår var det verkligen dött med kunder, såklart! Förstår om man inte prioriterar hår direkt efter jul. Men nu så har det verkligen återhämtat sig och igår blev jag bokstavligt talat bombarderad av sms och facebook. Så här står jag nu innan jobbet och skriver ett blogginlägg. Ska snart ha första kunden och det är en färg. Tror att jag faktiskt ska ta kort och lägga ut här om det är okej för henne! :)
Ska även lägga upp en bild på min lilla bestäällning från Elf som jag la igår!

♥ Olivera

Nejnej, det är inte jag som fyller år. En av mina mer nyfunna vänner fyller år idag och det ska firas med lite god mat och antagligen vin! Har nu gjort mig redo genom att fräscha till mig. Det var inte riktigt planerat..
Absolut ingen sen kväll nu Olivera... Det är en dag imorgon också!



♥ Olivera

 

En lugn för handlarna i Sturegallerian. En hektiskt dag för mig då alla vill fixa håret just precis idag! Helt otroligt mycket att göra men det är jättekul! När det är så älskar jag verkligen mitt jobb.
Tråkigt att jag inte tänkte på att ta kort på min färgkund jag hade precis. En dam med vit utväxt och ganska guldiga längder. La 8M+8Gw i Deam-Age-serien i botten och lite slingor i överhåret i färgen 8Mm+8Mg. Hon blev jättefin och fick en lite mörkare nyans plus att den såg lite mer askig ut. Måste fasen bli bättre på att ta kort på mina fina kreationer!

Hon blev så nöjd att hon dricksade med 100kr, jag blev nöjd för nu kan jag gå och köpa mig en matbit! Eller något annat viktigt.
Snart kund igen. Så jag ska ta och lämna mina klämmor som jag jämt har på ärmen. Det är förargligt när jag tar med dom hem för då står jag här utan på jobbet.

Ikväll blir det att beställa från Elf! Smink. Gud är i desperat behov. Lägger upp vad jag beställde ikväll :)



♥ Olivera

 

Tidag och verkligneheten har åter infunnit sig.
Tycker det är ganska otroligt vilka olika världar man kan leva i från dag till dag, för mig är det mer skillnad på helger och vardag än vad det är på natt och dag känns det som.
Väldigt skönt på sitt sätt att vara tillbaka till vardagen. Då min vardag idag har lute tempo njuter jag av denna dagen och tror den kommer erbjuda mycket roliga människor. Jag lyckas alltid med att få roliga kunder hos mig.

För övrigt ska jag ta det lugnt denna veckan. I helgen väntas finbesök av mamma och jag behöver hålla i pengarna nu. Mycket roliga grejer ska jag ju hitta på med henne.. Mys!

Lunch om en stund. Så ska nog ta och skriva en rad lite senare: Har fått roliga leveranser här på jobbet! Och som sagt, Matrix-Peter, vi älskar dig! Han vet hur man skämmer bort två brudar!


♥ Olivera
Här sitter jag nu, måndagkväll och ska prata om min helg. Det känns verkligen att jag inte jobbar som alla andra. Helg för mig är söndag och måndag. Och här sitter jag med mina köttbullar och makaroner och ska försöka förklara för er, som inte varit en del av min helg, vad som har hänt.
Fredag, no word för det. Det finns publicerat i tidigare inlägg. Lördag var utomordentligt trevligt. God mat, dvs hambugare som jag för övrigt levt på denna helgen känns det som, och en massa billig alkohol. Efter ännu en sen natt fick jag fem timmars sömn och vaknade söndag halv tio och ville dö en liten stund.
Inga sura miner, upp och hoppa och åka till Kista för lite bio. Något måste ha gått väldigt fel i mitt huvud då jag inser att jag satt mig på fel tunnelbana och får hoppa av i Rinkeby för att vända tillbaka. Sånt händer aldrig mig! Kista erbjöd trevligt sällskap, mer hamburgare och Lejonkungen 3D. En film man sett några gånger och nu även i 3D. Får man ju bara inte missa.
Vidare till en vän där kvällen präglades av chiliostbågsringar(?), tv-tittande (har ju ingen tv hemma nuförtiden), fotboll och trevligt sällskap. En sen kväll till och jag vaknar, en utslagen krigare och vill inte mer. Jag stänger ner mitt huvud och sover till 12. Tills mamma, denna underbara kvinna kommer till undsättning. Personen som alltid får en att vakna för man vill ju inte sova bort hela dagen. 
Ytterligare tv-tittande. Så underbart det var! Bilden nedan säger, lite internt, mycket om denna helgen. Det är inte en random bild. Det är egentligen väldigt mycket tanke bakom den, man måste bara räkna ut det.

Så här sitter med min halvätna tallrik köttbullar och makaroner och tycker att det känns rätt skönt att slippa hamburgaren och tycker att livet är nog inte så pjåkigt ändå.



♥ Olivera

Då ska vi se. Här har ni mina egna favoriter från gårdagens ELLE-gala. Hade själv en styling med där men som tyvärr inte fastnade på bild. Hon var inte direkt kändis, men ändå!


Vackra och gravida Carolina Gynning (ELLE stavade fel på hennes efternamn!) och snyggingen Alexander Lydecker.


Theres Alexandersson (årets modell) och Madelene de la Motte.


Caroline Winberg och snyggingen Fredrik von der Esch.


Sibel Redzep och Linda Pritchard.

♥ Olivera
Godmorgon kära läsare. Fina är ni idag :)

Då var det lördag igen och här står man och försöker knåpa ihop ett bra inlägg. Igår blev en lugn kväll, det var jätteskönt! Käkade en massa bullar och drack en massa saft. Så det var avslappning på hög nivå. Det  resulterade i en pigg Olivera på morgonen. Hönni, jag snoozade inte ens utan låg vaken och myste i sängen från klockan 7. Sådana morgonar borde man ha lite oftare. Verkligen.

Idag jobbar jag till 17, sen blir det hem för uppfräschning. Ikväll väntar god mat, kanske bowling och förhoppningsvis trevligt sällskap. Ja jag ska ut och ha det trevligt med en kompis. Skönt när man är ledig imon. Ni vet ju hur mina planer snabbt kan ändras. Tänk om det blir Solnagrillen även inatt. Vilka magnifika burgare dom har där! Isåfall ska jag till att införa stammispris med burgarkillarna.

Så, nu ska man bara ta och jobba lite också så är halva dagen avklarad sen.


♥ Olivera
Från nya tidningar på salongen. 






♥ Olivera
Väntar på att dagen ska ta slut. Kan bli långa timmar!
Ikväll ska jag faktiskt bara ta det lugnt med Malin hemma. Känner att ekonomin inte riktigt vill som jag vill och därför kommer jag dra till systemet, köpa en fin box som jag och Malin ska dricka av ikväll. Mysdricka och inget annat. För när jag kommer hem ska jag äta mig ett paket nudlar, tvätta mitt hår och sen chilla en bit. Jobbdag imorgon också så man får väl tänka lite på det också.. Hade gärna gått ut och hittat på något, men som det ser ut nu så kommer hela helgen vara full av bravader ändå.

Så ja, man får ta det lite lugnt. Som sagt sa jag så kvällen änras väldigt mycket. Men tror att jag kommer köra stenhårt på mysfaktorn ikväll. Kommer även erbjuda ett inspirationsinlägg här framöver med lite frisyrer. :) Men snart tar även jag helg!

♥ Olivera
We found love in a hopless place. Alltså knark..
Denna låten har fått en helt ny innebörd för mig. Jag hade inte sett videon fram tills nu och blev helt mållös. Knark, hon sjunger om knark och hur hon hittade kärlek i den och med den.
Jag smälter fortfarannde informationen.



♥ Olivera
En av det bättre sakerna just nu..

♥ Olivera

Har egentligen lunch men några lite allt för störande och högljuda personer sitter där. Jag vill ha lugn och ro när jag kollar på tv. Och framför allt inte höra hurvida deras sexliv är. Blir så trött..

Återvände till jobbet och Malin så vi fixade till hennes hår lite. Funkar alltid lika bra med fläta :)



♥ Olivera

 

Buffen igår satte sina spår. Är inte speciellt hungrig idag mest bara törstig. Men så mycket mat som man åt till ett glas cola är ju ofattbart. Som singel äter man ju kanske inte som man gör hos mamma eller som i ett förhållande. Har jag rätt? Faktum är att jag bara äter tills jag är mätt och man tänker ekonomiskt. En frossare som jag som älskar mat hade det ju bra igår på buffen. Hade ju nästan sparat mig inför detta. Lär jag väl få skit för att jag typ gör som jag gör men vet ni va...

Idag är jag då som sagt inte speciellt hungrig (undra varför!!) men jag måste ju äta lunch! Tog det sista brödet jag har hemma sen ska jag gå ner till t-jarlen (typ ica) och handla massor med frukt! Är riktigt sugen på det. Borde handla snart med, men tänkte jag drar en storhandling på måndag faktiskt.

Väntar in avbyte här av Malin så jag kan gå och kolla på tv och äta min frukt! Ska stirra lite på Gordon Ramsy också. Fin skit..

 

♥ Olivera

Dags för veckans produkt igen!
Som ni fick en ledtåd igår att det är en produkt, eller snarare serie från Sebastian. Portion 9 är en riktigt underskattad produkt. En extremt lätt leave-in som man kan ta i både blött och torrt hår.

Denna orangea kräm luktar gott och ger naturlig stadga. Om man har ett väldigt torrt hår gör den håret mjukare och mer medgörligt. Man behöver inte vara rädd för att den ska tynga ner för den är verkligen viktlös. Portion 9 är en riktigt stor produkt i stort sett hela världen förutom just i Skandinavien. Sebastian är inte så stort som det borde vara här i Sverige anser jag. Denna underbara kräm finns i både stor och liten. Känner du att det kan vara lite dyrt med den stora prova den lilla!
Varför ha kräm och inte spray? Det är egentligen mer smaksak. Portion 9 har gjorts i spray också mest för kundens bekvämlighet. Och skulle du mot förmodan vara rädd för att krämen ska tynga ner kan du också använda sprayen.

Anänd varje gång du har tvättat håret för optimal vård. Använd som finish om du t.ex. tycker att håret är lite flygigt. Variationen är oändlig och om du vill blanda med Sebastians övriga produkter. Finns inga rätt eller fel!


Pris liten Portion 9, 190:-. Pris stor Portion 9, 310:-. Pris Portion 9 Lite, 310:-.

♥ Epicsthlm
Älskar inte ni också tester?
Jag har ju haft Sebastians produkter förut, men det är något speciellt med tester. Små, söta och perfekta när man ska iväg och resa. Kan ge er en hint om vad veckans produkt kommer bestå av! Jajamen, något från sebastians sortiment!

Dagen har varit som så att det har funnits en del och göra. Högre tempo än igår, men roligt har det varit! Har haft kunder och en del säljarmöten och Matrix-Peter fick vi reda på idag att han ska sluta och återgå till mediabranchen. Helt klart en av dom bästa säljarna och det känns nästan lite sorgligt att han ska sluta. Förhoppningsvis kommer den nya vara lika trevlig! Så puss på Matrix-Peter och tack för allt. Speciellt för alla fina produkter. Han är nämligen väldigt bra på att skämma bort oss här lite extra mycket! :)

Inte allt för lång tid kvar sen blir det mat för hela slanten. Mongolisk buffe kommer det bli och det kommer bli gott! Tills nu var jag inte speciellt hungrig. Men bara jag tänkte på det kände magen av det. Det är något med när jag pratar om mat. Blir alltid så jäkla hungrig!




♥ Olivera
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3145268/epicsthlm?claim=ph6hwbe4v3g">Följ min blogg med Bloglovin</a>
Nu har jag varit och gjort mig fin till ikväll.
Så nytt fräscht lack och en massa olja till mina stackars nagelband som jag är på och river sönder hela tiden..
Middag ikväll med en person jag håller nära. Så man måste ju vara fin :)

♥ Olivera

 

Varför kan inte människor acceptera att man har en dålig dag? Eller en bara dag för den delen?
Bland det värsta jag vet är när folk försöker muntra upp mig när jag inte vill bli uppmuntrad. Och faktum är att det finns bara ett fåtal personer här i världen som ens kan muntra upp mig. På en självklar förstaplats finns min mor. Kvinnan, myten och legenden när det kommer till att stötta någon, i detta fall mig. 

Dock har jag ju då svårt att förstå varför man bara inte kan acceptera att någon har en dålig dag? Ibland behöver vi ordspy och slänga ut all aggression till universum och på så sett återvinna energi. Så länge det inte gå ut över någon annan och man faktiskt inte drar ner någon annan i skiten så måste man få ha dåliga dagar. Ingen är tvingad att lyssna, det kan dock bara vara lite skönt att ha ett bollplank.

Intresset behöver aldrig finnas hos bollplanket. Man kan rent av slå av hörseln om man vill, men känslan hos personen med en dålig dag när man har fått ur sig all frustation är så skön och man är så glad att någon fanns där. Egentligen är det mesta man vill få ur sig ändå helt osammanhängande men det är det som gör att resten efter det hänger ihop.



♥ Olivera
Sista timmen ska vi se vad stureplansgruppen kan erbjuda mig.
Hit me nu Stureplansgruppen!



♥ Olivera
En skön tisdag. En tisdag med ett tempo som passar mig. Trevligt folk och härlig energi kretsar kring mig. Morgonens trötthet efter en natt med lite för lite sömn är något jag inte bryr mig om bara för det. Och så skall dagen forsätta se ut har jag bestämt mig för. Ser lite extra fram emot ikväll då jag bara ska ta en dusch, laga mig god mat och titta på Tv3 Play. Är sjukt sugen på det! Kanske köpa med mig något gott hem som jag kan knapra på till det :)

Väntar i övrigt på kund så mycket mer spännande än så är det inte. Blev sjukt sugen att kolla på denna filmen. Vem vill se Shark vs Eagle med mig? En film som är lite för konstig för den normala människan och tar några gångers tittande att förstå sig  på. Vet hur det var första gången jag kollade på den, fattade inget! Vem känner sig manad?



♥ Olivera

Vem gör så?
Har äntligen fått ett nytt PJ's märke från Wink. Fick gå dit i desperation eftersom när jag ute på juldagen blev jag av med märket. Det sitter ju bara med kardborre band så det var någon tomte som tyckte det var kul att riva bort den. Får kanske skylla mig själv att jag gick ut med min jacka men man ska väl inte bli vandaliserad för det? Hur som helst är jag glad nu igen. Ska ta och göra några stygn eller nått så det sitter bättre denna gången! Skrattar bara åt folk som sliter bort andras märke för att sätta på sina egna jackor. Du är inte cool ändå, bara så du vet.


You're home baby.


♥ Olivera

 

 

Tänkte väl mest berätta om min dag.
Tvättade mellan 9-11 idag vilket var skönt som fasen att få undanstökat. Det är inte kul men ack så nödvändigt. Nu slipper jag gå i mina fulaste trosor och samma strumpor två dagar i rad för jag har rena kläder! Det bästa med att tvätta är när man kan sova mellan springet ner till tvättstugan. En timme, sen göra något vettigt för att sen sova en timme till. Omväxlande!

Runt tolvsnåret börjar jag dra mig inåt Citypolisen och det står på internet att det är öppet mellan 13-17 och då tänker jag som alltid är så ordentlig att jag är ju där lite tidigare så man är bland dom första. Kommer in, får typ 200 pers upptryckta i ansiktet. Det står att nummer B198 betjänast just nu. Jag tar en lapp och på den står det att mitt nummer är B318. Besvikelsen och framför allt hopplösheten jag kände då var oslagbar. Men försökte se det positivt, beräknad tid var ju bara 2h 22 min. Jag satt en stund, ringde ett samtal, gick ut, gick ett varv runt kvarteret, satte mig igen, gick till pressbyrån köpte choklad och satte mig igen. Där satt jag tills klockan blev 16.45 - alltså fyra timmar senare. Jag hade ingen aning om hur jag såg ut, jag visste att jag tyckte själv det såg bra ut när jag gich hemifrån, men nu då? Brydde mig inte. Tog det där nedrans kortet och fick en "Fångad av en stormvind"-känsla. En osynlig fläkt har tydligen monterats nuförtiden. Damen i luckan gav mig en komplimang och jag tackade för den. Skrev min signatur och sprang ut så fort jag förmådde. Ville inte stirra på samma människor jag stirrat på i fyra timmar, ville inte höra med "Blinka lilla stjärna" på någons mobil för att underhålla ett otåligt barn. Flydde fältet, fort.

Gick till en kompis, kom hem, har pratat med min underbara mamma i 1,5 timme. Mammor är så underbara. Visa som få och vet precis hur dom ska göra för att muntra upp en. Min mobil höll på att dö där på polishuset så jag stängde av den för att kunna slå på den och prata med mamma på vägen hem. Då mina vänner förstår ni vad hon betyder för mig!

Mat lagades och det blev lax. Fint ska det vara för lax är väldigt dyrt, jag menar gott!
Håret är tvättat så nu slipper jag tänka på det på några dagar. Ska nu ta min dator, bädda ner mig och se vad Tv3 Play har för smaskigt att bjuda på!



♥ Olivera

Tre timmar senare och det är 20 personer före nu. Livet är inte kul. Inte riktigt så jag planerat att fördriva min måndag.

♥ Olivera

Av tristess kommer säkert ett inlägg som heter duga skapas.
Jag har nummer B318. Just nu betjänas nummer B200. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Minen jag la av när jag såg siffrorna gjorde att folk kollade nästan lite konstigt mot mig.

Detta är ju nästan lite komiskt att man ska lägga ner ca 2 timmar på något sånthär. Tur är väl att man gör det bara vart 5te år.

Sådär. Snart drygt bara 100 pers före..

♥ Olivera

Är så himla glad att internet funkar bra just nu för annars hade jag kunnat dö av tristess. Ligger här i horisontellt läge och gör inte allt för mycket. Trycker sakta men säkert min 200 grams mjölkchoklad som ioförsig legat orörd i en vecka och så kollar jag på Elsas Värld. Vet ni vad, det är sjukt najs söndag detta..

♥ Olivera

När man helt plötsligt ser en sånhär bild komma upp på Facebook blir man så sjukt nostalgisk.
Kollar man fort på bilden ser det ut som jag petar i näsan, men jag hoppas att det inte är så illa. Josefins kalas 1998. Vilka tider! På den tiden var Liatorp ens fristad och man visste inte heller något annat och framförallt hade man så otroligt roligt hela tiden, varje dag!

Blir så otroligt glad av att se sånahär bilder. Idag är man på så olika håll och stadier i livet. Då var man alltid tillsammans och hade kul. Vi har alltid dessa minnen ihop!

♥ Olivera
Planer ändras tusen gånger om.
Som vanligt är jag väldigt dålig på att bjuda på festbilder. Ska höra med Malin om hon lyckades knäppa något. Jag vet dock att jag har en episk video på Marcus och Anders, vilket jag ska försöka knåpa på hur jag ska få in här på ett smidigt sätt. Råd mottages!

Kvällen började hos en bekant och en nyfunnen vän. På vägen in till stan föddes denna episka film jag inte kan sluta prata om och jag och Malin styrde vår kosa till inte allt för okända marker. Vi gick faktiskt till Oxid som vi gjort så många gånger förut. En kväll späckad med musik, normalt dansande människor, Kissie som satt och drack drink och mycket trevligt folk som man bytte ord med.

Klimax nr 2 var när vi skulle gå hem och man fick köpa sig en 90grams burgare och cola för ynka 51 kronor på Solna Grillen, även då hittade jag nyfunna vänner både i verkligheten och på facebook genom Marcus. Energin från personerna man kan stöta på är magisk och det kan avgöra en hel kväll.

Sammanfattningsvis kan jag säga att kvällen igår var så långt ifrån planerad man kan komma, ändå slutade den i succé. Det kan inte annat än göra det!

♥ Olivera

Tung kille 23 har nu identifierats. Efter flera dagar av försök till att matcha fingeravtryck, IPL-adresser och meningsuppbyggnad har vi äntligen hittat mannen bakom det stulna namnet. Mannen är fortfarande på fri fot men anses inte farlig för allmänheten om det inte finns Kinabuffe i närheten.

Mannen lystar till jonne, jonne, jonne och ser för det mesta alltid bra ut i håret. På bilden nedan har vi honom i en naturlig miljö och kanske är det just på Stockholms pendeltåg du hittar honom. Ser, känner eller vet du vem denna man är hör av dig till oss här på bloggen. Alla tips välkomnas!

Nu börjar jobbdagen sakta men säkert ta slut.
En lugn dag har det varit på alla sätt och det är på något sätt skönt att det alltid timas in när man liksom inte orkar. Helg väntar om en timme för min del och det ska bli allt för skönt!
Men vad händer ikväll? Jag har ingen aning! Än. haha.
Det finns oändligt många alternativ men det beror helt på mitt humör och egna välmående. Får se vad kroppen orkar, för det sista jag vill är att vara sjuk igen.

Vet du va, vad ska ni göra?

♥ Olivera
Nu för tiden är jag nöjd med mina bryn. Jag vet att när jag var yngre ville jag ha streck som många andra hade för det var ju så poppis på 90-talet. Idag passar jag in i modet med mina naturligt buskiga bryn.
Var ju och trimmade dom i torsdags och tro mig, dom växer igen om man inte gör det minst en gång i veckan. Antingen gör jag det själv eller går jag till min teknolog.
Nu är dom ju i sin prime, helt ärligt! Dom är trådade plus plockade. Så inga små fjun någonstans och en helt grym form. Har sagt till mig själv nu att försöka hålla efter lite bättre! Blir lätt att man blir lat när dom är helt perfekta så tänker man att dom håller sig så också. Haha..



♥ Olivera

 

Godmorgon kära ni!
Hönni, snart är det helg för min del. Det ska bli skönt med tanke på min lilla förkylning. Men, icke att förglömma är att jag mår tusen gånger bättre nu. Näsan rinner lite och jag knarkar te för det mesta så halsen har äntligen gett med sig. Har sovit gott inatt även om det inte var många timmar..

Idag kommer det säkert bli en bra dag, känner det på mig. Men måste poängtera en sak. Kolla på bilden, visst är det något som saknas...?



Jag säger ju det! Volymen i håret!
Gah jag blir nästan lite galen när det är såhär platt! Men har toupering och hårsprayförbud nu idag för min hårbotten mår inte bra alltså! Det kan göra typ ont där jag touperar som mest och jag är så sjukt torr för jag använder ju hårspray en del. Kom ihåg att toupera och använda hårspray gör jag varje dag, dag ut och dag in. Gör du det någon gång ibland så är det lugnt sålänge hårbotten inte säger ifrån :)
Känns ganska tungt, halva jag försvann ju. Det är inte någon läkare eller så som sagt det men jag och Malin har ställt diagnosen själva. Jag är en riktig torris i hårbotten och har alltid varit. Så kommer vinterkyla och hårspray på det. Matematiken är enkel i detta fallet..
Dock! Jag gillar mitt lövhalsband. Fick den i en goodiebag sist vi var på even :)

♥ Olivera

En fredag som denna kan man tycka att man borde ha mycket och göra med tanke på all ledighet som virvlar runt. Sanningen är att jag och Malin sitter här i varsin ände av soffan med våra mobiler i högsta hugg mest för att vi inte har en tv.

Ett tag hade vi planer men dom blev till slut inte av och denna gång inte pga av vår lathet, utan det var andras. Klockan är bara 19.55. Det kan hända mycket än..

♥ Olivera

14 timmars sömn gjorde susen, även om halsen inte vill ge sig så är jag betydligt piggare idag. Nästan lite fit for fight igen! Det är najs.

Fick en fråga om Ricinolja här på bloggen och det är något jag ska ta och gräva lite djupare i. Intressant. Vad vi vet finns det inget vetenskapligt bevis på att det ska göra så håret växer mycket mer, men ska ttots det gräva mig lite djupare ner på det.

Ikväll? Vi får se. Tydligen var det någon liten happenng ikväll :)



♥ Olivera

Jag vet inte om människor förstår helheten och känslan av att få manikyr. Innan idag kände jag mig helt ful, trött och sleten. Gick till min kära teknolog och vän Lorina och gjorde manikyr. Helt plötsligt känner jag mig lite mer hel och ren, livet är helt plötsligt inte så jobbigt längre.


Inga modellhänder.. haha.
Färgen på naglarna är Brown Sugar från Creative.

Och så fick jag en extra treat, trådade brynen och mushen. Säger det åter igen, alla kvinnor bör göra det! Det gör ont, men det är så värt det!

♥ Olivera

Dessa två produkter kirrar veckans produkt för att jag blev så positivt överraskad när jag tvättade håret med dom. Och länge har jag också haft fel om mitt egna hår. Mitt hår behöver proteiner som jag snabbt märkte efter jag använt denna serien.


Schampo och balsam i Super Strong-serien. Pris 230:-/250:-

Vi har länge trott att Malins hår behöver mycket proteiner men hon märkte snabbt att hennes hår blev konstigt av det. Sen provade jag dom och tyckte om dom jättemycket. Slutsats, mitt hår behöver mer proteiner vilket betyder att det egentligen är mer slitet än Malins.

Om du har ett mycket färgbehandlat hår passar dessa väldigt bra eftersom man behöver fylla på med proteiner. Men när håret inte tar det tills sig mer, alltså blir konstigt t.ex. strävt eller elektriskt är det dags att byta och då är det fukt som gäller.

Förresten, vad säger ni om en ny utlottning?

♥ Epicsthlm

Knappt en blund inatt. Hård natt.
Halsen gör sig påmind för varje sväljtag(?) man tar. Rätt jobbigt faktiskt.. Vet inte vad det är jag åkt på men sånhär känsla har jag inte haft någonsin. Såhär sjuk som jag varit de senaste året har jag aldrig varit hela mitt liv.

Hur som helst så är det positiva att det är halvadagr idag och imon. Det är ju aldrig fel.
Försöker varapositiv i detta negativa just nu :)

Ska dra en veckans produkt sen idag med :)

♥ Olivera
30onde januari åker jag till rumänien och kommer tillbaka två veckor senare. Jag vet, ni kommer sakna mig.

Förövrigt går inte trycket i mitt huvud över just nu. Lite jobbigt, kanske var det gateaubrödet igår, men skitsamma, det var det värt, för det var så gott :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Trött är jag..

♥ Olivera
Jag blir glad när Tung Kille 23 tycker det är kul med mina lite mer sofistikerade inlägg. Livet är ju så och går ut på att "plocka in ett och annat villebråd". Jag tycker jag är lika tung som du min vän!

Vaknade bredvid min sambo Malin efter en tuff natt med halsont. Förkylningen är ett faktum igen och jag diggar inte det jättehårt. Står på jobbet med något av en konstig känsla i huvudet...

Nu blev jag avbruten för Malin kommer och härjar här på jobbet. Ska väl ta tag i saker och föna hennes hår. Jag forsätter mitt episka inlägg lite senare :)

♥ Olivera

En timme kvar.
Jobbet har varit lugnt idag, men vad kan man förvänta sig såhär efter jul och nyår? Folk har bränt sina sista pengar och väntar febrilt på nästa lön. Att man så enkelt vet en sån sak är för att man själv sitter i samma position. Prioritering just nu är mat och en resa i slutet av januari. Och den resan är ner till Rumänien och tro mig det är inte bara nöje. Saker och ting måste göras nu annars blir det aldrig av, min tid där är kommen. Tre allt för långa år har gått utan att jag satt min fot där och jag är frustrerad att jag inte bara tagit tag i det tidigare.

Även om dagen varit lugn har den varit skön. Jag har kunnat göra saker och ting i min egna takt och sluppit stressa som både jul och nyår var fullspäckat med. Börjat med en storstädning här på salongen som jag och Malin ska fortsätta med imorgon och även begrundat nyårsfirandet. Det kan varit bland det roligaste jag varit med om på länge. Så mycket skratt och inga tårar på hela kvällen. Kan det bli mycket bättre? När alla bara är lyckliga och glada blir jag likaså. Att bara få dansa av sig och plocka in ett och annat villebråd gjorde att jag och Malin skrattade hela natten lång.
"Tills det ljusnar min vän."

♥ Olivera




Snefläta, långt svall, små flätor och den kända "bollen" som den heter för mig, lite finare version bara är precis vad jag leker med just nu. För min del är det med långt svall och snefläta.
Vilken är din favorit? ;)

♥ Olivera
Jag vet inte varför men idag känner jag mig väldigt bekvämt klädd. Slog ihop min chilla utstyrsel igår och det är såhär man vill vara klädd på jobbet. Chill! Haha.


Mina nya (lite skitiga) skor.

 


För att göra det hela lite mer chill tar vi på brillor.

 


Någon form av försök till pose. Tröja från Zara och byxorna är Malins. Skulle dock tippa på Vero Moda :) Jag har fått byxorna från henne men ni kan tänka er när två tjejer bor ihop, två garderober! Hallelujah!


Sen är det ju såhär, en kamera borde man ju verkligen ta och skaffa sig, såsom en riktigt bra dator. Men det kommer. Tills dess får vi helt enkelt stå ut. Tro mig, jag diggar inte heller kvalitén på mina bilder just nu.

♥ Olivera

 

Hönni, kan ni förstå att jag har suttit här hela dagen i princip. Känns som äldre dar när man i princip bodde på MSN och på den tiden alla var så sociala med varandra.

Kommer ni ihåg när jag beställde leggins med typ mönster och så? Jag har nu efter en månad fått dom. Dom var sjukt fula vid första anblick plus att jag inte alls fick dom jag ville ha. Men jag fick två av dessa iallafall.. Om inte annat kan man ha dom hemma när man myser. Det värsta är att dom nästan blir finare och finare ju mer man kollar på dom. Jäkla ögon som jämt ska vänja sig!






Eftersom jag inte har väldigt mycket att göra just nu kan vi ju prata lite produkter. Idag körde jag med Malins schampo (ni kan ju tänka er hur mycket produkter vi har nu när vi också bor med varandra!). Schampo och balsam från allas vår favorit (iallafall min) Paul Mitchell. En återuppbyggande serie som är jättebra till färgade och blekta hår. Malin har sen innan inte riktigt diggat dom, men jag tyckte om dom väldigt mycket. På mitt lite tjockare hår reder det ut jättebra!
Såklart måsta man ha inpackning och då tog jag bara en färinpackning från Matrix som är min extra lilla favorit just nu eftersom den reder ut så bra! För mig är det jätteviktigt att det reder ut ordentligt.
Pris schampo 200:- , balsam 230:-, inpackning 149:-

♥ Olivera

Tung kille indeed.
Varför? Fortsätter på musikfronten. Just nu känns denns låten helt jäkla magisk.

♥ Olivera

Denna måndag har varit lika skön som alla måndagar är.
Jag har ju alltid helg söndag-måndag och det ger utrymme till en hel del saker som man annars inte kan göra på helgerna. Idag skulle jag tvätta hade jag tänkt. Efter kinabuffe med en kompis hade jag kommit hem med mitt nyinköpta tvättmedel och gick neråt tvättstugan. Jag öppnar dörren och maskinerna rullar för fullt. "Någon har tagit min tvättid", tänkte jag. Jag kollade på tvättavlan och insåg att vi hade tvättid igår.
Fuck tänkte jag bara då.

Så här sitter jag med skitiga kläder och får vänta tills på söndag med att tvätta kläderna. Jaja, då har man anledning till att använda allt också! :)

Har trots allt gjort en del bra skit idag också. Har hämtat min kära dator och kan umgås med den ikväll. Since mitt internet inte är det snabbaste jorden skådad så kommer jag antagligen sitta här en hel del kvällar och prata massa skit om saker och ting.
Nu tänkte jag ta och lyssna lite på musik. Och inte vilken musik som helst. Death Cab for Cutie it is!

Lyssna på Death Cab for Cutie.
♥ Olivera
Ljuset är väl inte det optimala men ni får ursäkta mig. Jag har för närvarande bara min iphonekamera som nästan har sett sina bästa dar. MEN icke att förglömma är att bilderna på mina nya snygga skor har intagit intranätet och finns här så ni kan kolla på dom. Från Scorett och dom kostade 1199:-
Kan det vara värt om man ska ha ett par skor dag ut och dag in.. :)






♥ Olivera

Vilket nyår det blev!
Att man idag knappt vet om man lever gör det hela lite jobbigare. Men kommer man hem runt 7-snåret på morgonen och kan inte röra sig ur sängen förrens runt 15.00 vet man att det varit bra fest. Det är tur att nyår bara är en gång om året, annars hade man ju inte pallat!

Jag och Malin har för längesen intagit horisontellt läge. Först i sängen och nu i soffan.. Och nu är klockan snart 20 och jag håller på att dö av trötthet. Vad ska jag ta mig till..
Imorgon kommer bilder på skor och lite så. För idag orkar jag verkligen inte!
Kommer berätta lite vidare om allt också. Ska bara typ dö en sväng nu.. Shit.

♥ Olivera