Vädret har inte blivit bättre men humöret är på en skön nivå ändå. Tycker det är allmänt skönt med fredag och vill bara sitta och chilla ikväll med ett glas vin och skitsnack på en altan. Så så får det bli. Härliga fredag!
Vaknar upp till ett jättetrist och grått väder, inte alls kul. Försöker muntra upp mig med häliga låtar här på jobbet, men gallerian är över lag lugn. Folk letar sig inte ut i detta vädret. 
Snart är denna veckan på jobbet över, imorgon är sista dagen för denna veckan. Jag tar helg och sen är det sista veckan på jobbet! Känns lite overkligt att veckan och helgen som jag väntat på snart är här. Så ska se till att göra det bästa av min sista helg här som stockholmare.
regn, stockholm,
Nu så har jag kunnat få upp bilden på sminket jag köpte när jag var på sminkningen! Hur bra som helst, jag är jättenöjd. Efter många om och men har jag lagt min egen prägel på det så nu känns det jättebra. Man är ju sån att man blir lite kinkig om någon inte gör så som man själv brukar göra. Larvigt jag vet.

Hur som så köpte jag ett vanligt puder (beige), ett solpuder (tan), en ögonskugga (kakaw), en färgad primer till ögonen (asteroid), foundation (studio foundation ultra) och en puderpensel. Grymt nöjd och känns riktigt bra!



make up, make up store,
Förkylningen vägrar släppa. Jag snorar och lipar på vänster öga konstant, plus att jag får nysattacker lite när det är som mest olägligt. Morgonen är väst!

Snart är det helg igen, lite den tanken slog mig imorse. Ska bli riktigt skönt! Denna helgen ska jag nog ta det ganska chill, men vi får se :) 
Veckan har varit intressant. Det var fashion night här i gallerian igår och jag köpte en jättefin klänning på Elise (ska ta kort på den ikväll) och hängde med en gammal frisörskolekompis. Drack lite öl på Snaps och hade det bara gott! Längesen man träffa pinglan så man har ju miljoner saker att ta igen! Hon har flyttat upp till Sthlm nu, och jag ska flytta härifrån. Ironiskt värre!

Eftersom man aldrig kommer hem när man planerar så ska jag ikväll ta tag i tvätt och laga mat. Och ta kort på klänningen. Vet liksom inte riktigt vart jag ska börja nu när flytten börjar närma sig, jag ska rensa ur garderoben och slänga det jag inte använder. Igen..
Då var det dags för en liten ganska dålig steg för steg. Jag önskar jag kunde gjort det bättre, men man glömmer så lätt när man pratar sjukt mycket med kunden!

Hur som så är kunden ganska ljus i sig, men idag ville jag skapa en effekt av ljusare toppar och lite mörkare botten. Han är från början ganska varm i sig men börjar med att lägga 12% blekning bara i topparna i schampooneringen för att bleka topparna endast. Inga regler och ingen struktur, jag lägger där jag känner att det behövs. Verkningstid ca 10 min, sedan sköjde jag rikligt och shampoonerade bort blekningen.
Jag sköljer och torkar, får resultatet nedan.

När jag torkat lägger jag på toning. Matric Color Sync. 
Botten blandar jag 30ml 4A+15ml 6A
Längder 15ml 4A+15ml 6A


Resultat. En askigare ton med en botten som är mörkare än längerna och ger en snygg effekt! Så det ni ser som är ljusare är slingorna eller dom blekta topparna som träder fram.


Förlåt för att jag typ demolerat hans ansikte, men han vägrade låta mig lägga upp bilden om han va tvungen att visa ansiktet. Så hoppas detta känns bättre :) Färgen känns kanon från mitt håll iallafall!



Vilken härlig visning det var! Det var hur mycket rolig inspiration som helst.
Att sitta front row är aldrig fel och framförallt var det så kul att man var först i hela Sverige med att se denna kollektion. Det var även första gången som en hårvisning har hålls under Fashionweek i Stockholm. Dessutom var Johan och Noomie som presenterade kollektionen i Barcelona även med på scen här med övriga teamet. Hur jäkla kul som helst!

Trender nu är tydliga lindjer, färgen röd och lugg! 
Man blir så sugen på att förändra folk efter en sånhär visning. Ska försöka dokumentera så mycket jag i förtsättningen. Har en del på gång! Nedan kommer lite bilder! :)

 
fashionweek, hår, schwarzkopf, sthlm,





fashionweek, hår, schwarzkopf, sthlm,
Hemkommen från visningen. lägger upp allt imon!
 
Ikväll blir det Schwarzkopfvisning och fest i Kungsträgården. Nu kunde jag inte lägga upp en bild med sminket jag köpte, vet inte varför min mobil inte vill leverera. Men ska ta tag i det när all teknik vill som jag vill! :)

Hur som, nu är jag sminkad och har fixat håret inför ikväll så ska chilla lite i några timmar innan jag måste bege mig till stan igen :)
Har varit på sminkning idag på Make Up Store på Norrlandsgatan. Det blev jättebra men ska nog lägga på lite mer typ puder, för dom vill ju ha det så tunt som möjligt, jag med, men jag vill ju att det ska täcka! Hur som så hade jag en sminkkurs på 50 min, som kostar 490kr och så får man välja produkter efter det också. Sen la jag till 700kr själv för att kunna köpa så mycket som möjligt. Så det känns som man verkligen uppdaterat sminkväskan! Bilder på det jag köpte kommer sen. Nu kommer de från kursen.

make up, make up store, smink, stockholm,
Igår blev det inget East. Varför? För det är löningsfredag och vi hade inte bokat bord. Sjukt orutinerat! Så det jag och lollo gjorde var att dra till Burger King och prata en massa skit. Som vi hade gjort på East också antagligen. Drog hem, däckade vid 21.30 men har ändå haft en tuff natt, jag har gått och blivit sjuk! Näsan bara rinner och huvudet är inte med. så sov ändå inte så mycket inatt.. Knappt trött.

Utgång ikväll. 
burger king, east, sjuk,
Ska snart stänga butiken och möta upp söta lilla Lollo. Hon har med haft en tuff dag idag efter igår så nu förtjänar vi att äta en god middag på East! Där har dom, på riktigt, världens bästa sushi. Ska bli supergott. Sist vi var där drack vi en massa vin, dock tror jag vi skippar det ikväll. Av någon anledning har jag ingen lust att dricka alkohol.. Haha. 

Självklart ska jag ta lite fina matbilder och typ "hej-jag-har-ett-perfekt-liv"-bild och då umgås jag såklart med det bästa sällskapet. OFC. Något annat hade varit konstigt.. (känner du mig, fattar du, enkelt) 

Ok. I'm out.
east, friday, hang, sushi,
Idag mår jag indeed som jag förtjänar. Men fan vad kul vi hade! Blev verkligen helt galet med allt. Lite stöbilder på både intressanta och ointressanta saker. Enjoy!


@grodan


Sen ikväll kommer jag uppdatera om gårdagen och om ikväll.. Står på jobbet just nu och väntar på kund. Har jag en lucka sen så lägger jag upp lite roliga bilder från igår! :)
Yeeeah. Sturegallerian ska ha personalfest idag. ska dit - like a boss!
Ne men det kommer bli grymt kul! Alla som jobbar här är så roliga, och känns skönt att jag hinner vara med på en personalfest till. God buffe och dricka bjuds det på såklart! sen får vi se hur sent det blir, inte allt för sent med tanke på att det är jobbedag imorgon! Haha. Alla vet ju hur det brukar sluta med det..



Hade inget att gör nu när jag är själv på jobbet. Så flätade mitt hår lite :)
braid, fiskben, fläta, hår, mode,


Utan att tänka på det blev dagens tema USA. 
USA, converse, mode, trend,
Nu är det såhär, jag fick hem en katalog med en massa nya häftiga grejer och trender. Är så sjukt inspirerad. Så det jag skulle behöva är någon/några frivilliga som kan tänka sig att göra både det ena och andra i både klipp och färgväg. Du får reducerat pris för förändringen och det sker på min nuvarande salong. Du behöver alltså befinna dig i Stockholm och vara tillgänglig mellan 10-19 om dagarna! Lämna en kommentar om du är intresserad och vad du kan tänka dig att göra!

hår, modell, rend,
Så skön dag det har varit idag! Jag vaknade på toppenhumör och jag har haft chill kunder.Ett skönt tempo och ja, det bara flyter på! Ikväll ska jag försöka att en gång för alla ta tag i mina flyttlådor, slänga det som måste slängas en gång för alla och typ organisera så att det går in i bilen! Haha. Har ju miljoner saker och alla säker är ju mest bara kläder och dyl. Inga möbler och ändå fyllde jag en hel bil bara när jag flyttade till Jakan. Stört ju! Hur som ska jag kolla igenom detta ordentligt. 

Imorgon blir en lång dag! börjar med att fixa naglarna hos finaste lorina och sen blir det jobb och avslut med personalfest för hela Sturegallerian! fyfan, det kommer bli hur kul som helst! :)

                                                             Bild: Tumblr #love
Vilken attityd! Får man vara så oförskämd?! 
Hade ett par inne idag och dom var ute efter ett hårspray. Dom kollade på alla möjliga prisklasser och våra billigaste är 99:-/st. Då säger plötsligt mannen att det är vansinne att vi tar 129:- för en OSIS+-spray (den är då rabatterad från 185:-) och att i Tyskland kostar minsann sprayen endast 30:-
Då säger jag att det finns billigare hårspray på Åhlens och Ica. Han ställer sig i en position som jag inte vet vad den betyder, men det är som att han försöker trycka ner mig och säger på dålig engelska: "Really? Show me then!" Jag säger snällt att jag inte kan följa med dom till Östermalmstorg, men ger en beskrivning. Han ger mig en bitchblick och sen går han iväg och bara mummlar en massa för sig själv om att det är vansinningt.

Jag blir så otroligt trött. Varför kan han inte vara glad för att jag hjälpte honom? Jag kunde varit lika otrevligt tillbaka. Hur kan man ha en sån attityd i ett annat land som man hälsar på? Med tanke på att invånarna faktiskt hjälper till med att läsa kartor och göra så alla kommer fram. Det är tacken liksom. Om någon av er läsare eller jag själv skulle göra något sånt skulle jag skämmas över mig själv, mina medmänniskor och över att kalla mig svensk. Lite jävla hyft får man ju ha!

When I wake up in the morning, love
And the sunlight hurts my eyes
And something without warning, love
Bears heavy on my mind

Usch vad jag inte är på humör idag! Känner mig riktigt jäkla slö! Saker och ting förändras verkligen så sjukt mycket från dag till dag och idag är hemlängtan till småland värre än någonsin. Jag är så trött på denna stan som bara ger mig en grå tillvaro, vart är solen? Jobbet.. Vill bara avsluta. Inte för att jag inte trivs utan för att jag bara vill lämna denna stan! Jag ser så mycket fram emot att få göra något nytt och uppleva nya saker. För även i en stad som denna hamnar man i slentrian. Som sagt, stan börjar bli liten och jag förstår mig inte på den längre!


Min favoritjacka just nu!
Haft en bra dag förövrigt. Har chillat, varit i stan en sväng och sen kommit hem för att chilla lite till. Ska ta och lägga mig snart med just det, ett leende för jag känner hur på gång jag är. Livrädd, men säker. Ledsen, men glad. Allt är så galet blandat och så galet rätt! Jag ska fortsätta le, för även om jag flyttar från Stockholm ska jag se till att inte göra er besvikna!

                                                     Bild: Tumblr #confidence
Ett ganska häftigt fenomen.
En tjej har oftat väldigt många killkompisar. Som man bara ser som kompisar. Man kan inte se något sexuellt what so ever med dom. Det kallas att ha friendzonat denna killen.
Det som då är mest intressant är att killen oftast redan har tänkt tanken att ragga på denna tjejen men inser att det inte går för att hon har redan gjort honom till en killkompis om inte tillochmed till sin bror. Och det är ännu värre, för då ser hon dig nästan som familj.

Dock finns den eviga haken att man faktiskt kanske går miste om en riktigt bra kille. En kille som kan förändra hela ditt liv och som kanske passar dig perfekt. Det svåra är då att bryta the friendzone. Först kan man inte göra det med alla killkompisar och sen om du väl gör det med någon och det inte funkar kommer det vara en spänning som blir jobbig för båda.

Jag är den typ av tjej som väljer mina killkompisar. Killar som jag älskar men inte ser på det sättet (förlåt alla som läser detta nu!). Jag vet att det kan anses vara lite trångsynt, men det är så det är. För jag skulle inte riskera att förlora en killkompis över en lust eller av ren dumhet.
 
And it was all yellow.







Bilder från Tumblr. #Yellow #Fashion
fashion, tumblr, yellow,
Nu är helgen över. Lördagens bravader är över och kan inte sluta tänka över det som jag och en kompis pratade om härom dagen. Drinkluder. Alla är väl bekanta med dom?

Det är dom brudarna som väntar på att killarna på Stureplan som har ett drinkbord ska bjuda in dom för att dricka gratis skumpa. Patetiskt. Dock vet jag inte vilka jag tycker mest synd om, killarna eller tjejerna? Killarna som desperat letar efter brudar för att fylla borden så att det ser sådär fullt ut, eller tjejerna som väntar på att bli inbjudna? 

Det är så sorgligt på något sätt att man inte känner att man har tillräckligt med vänner att bjuda med för att fylla det där bordet. Vänner är det vikigaste man har och ändå väljer killarna att inte ta med sina vänner för att hitta såkallade drinkluder som ska komma till bordet. Brudar som lagt alla sina pengar på sitt utseende och inte har råd att köpa sig sin egen drink. Eller kanske är det så att dom ser det som manligt att killen tar in och bjuder på skumpa? Jag vet inte. Tycker inte det är något fel med att bjuda en tjej på en drink, men man måste fasen välja sina tillfällen rätt. Och att ha ett drinkbord och bjuda in brudar räknas inte till något av dom tillfällena.

Det är sånthär som gör att jag ibland vill spy över Stureplan. Jag tycker bara det är larvigt och jag har aldrig (vad jag vet eller vad jag hoppas att någon uppfattat mig som) varit ett drinkluder. Fan, lite värdighet får man väl ändå ha!
Söndagar är inte ångestfyllda för mig. Jag ser dom som min första lediga dag på helgen och jag njuter. 
Sitter på en uteplats och njuter av lugnet som faktiskt har infunnit sig. Inte många dagar kvar till min flytt. Det känns väldigt bra. Sådär rofyllt som det ska vara.

Uteplatsen som solen alltid skiner på och är fylld med skratt hela tiden. Igår satt vi också på denna platsen och drack vin och pratade en massa skit. Det var också platsen där vi spelade massa kortspel och det ballade ur totalt. Det var kul. Sådär rofyllt som det ska vara. Iallafall för mig.

Chillar lite. Tror inte jag kommer uppdatera jätteflitigt i helgen. Känner att jag behöver vara ledig! :)
Har äntligen landat för dagen! En lång dag på jobbet, men som tur var så behövde jag inte städa. Erica var så söt och tog hand om det! Efter en fet pizza och lite fix med framtiden (önskar jag kunde avslöja något än, men det går inte!) så ska jag snart inta fosterställning i sängen. En ny dag imorgon. Inte många dagar kvar på jobbet nu..

Vill bara säga att jag och Helena har hittat våra män här i livet. Dom heter Ben & Jerry. Vi har sagt det förut, ingen ger sån smak på livet som dom gör. Bäst är ju Half Baked och Cookie Dough. Vi får försöka hålla oss borta från de goa så gott det går. Annars lär vi aldrig hitta en riktig karl för vi blivit för feta. Hur som älskar jag att äta lunch med Helena. Ben & Jerrys gör så man står sig en hel dag! Tackar henne med för att hon förövrigt förgyller mina jobbdagar!

                                                                   Godnatt lovers.
 
Får fasen ta och peppa till! Sitter här på jobbet och har 45 min kvar. Blev galet trött, för folk tröttar ut mig just nu. Men har detta molnet över mig att jag ska till lägenheten och städa! Och det är inte riktigt så jag känner för att spendera min fredagskväll! Men upp med haagan tagga till å dansa bonne dansa! Haha. 
Haaaarregud, känner att jag typ flippar av trötthet! Men det ser nog bara kul för alla som går förbi butiken. Och så vitt jag vet har jag en ängel i hemmet som det visar sig ha tagit tag i städningen. Ikväll ska vi mysa bara för det! När det är äkta vänlighet och äkta givmildhet känner man det. Man bara gör det!
fredag, hem, kärlek, love, mys,
Och det är nu jag borde ångra mig. Men det gör jag inte. Varför skulle jag göra det?
Flytten är halvvägs färdig och det känns som att jag är på väg någonstans nu. En skön och lite befriande känsla. Jag borde ha ångest och känna att det är fel, men det har jag inte. Jag har nu insett att jag kan inte få någon ångest för att människor vill ge det. Äntligen är jag tillbaka på banan. Jag känner mig mer hel än någonsin och jag har valt min egen väg att gå. Jag tror att jag just nu i denna stund äntligen är fri.


                           “The secret of happiness is freedom. The secret of freedom is courage.”
Om man har en röd färg så är det så att man är superfin i två veckor, sen börjar färgen lossna. Tråkigt men sant. Men med Revlon kan man förlänga lystern och färgen då det är en inpackning med färgpigment. Om jag använder den så använder jag nr 740 - Copper för att hålla min färg fin längre. Helt klart värt att testa! för man vill ju inte ha en solkig färg heller!

Revlon, color, treatment,

Äntligen lite ny färg i håret! 
Mästerfotograf : Helena!
Behov.
Det är vad vi alla har, hela tiden. Många gånger inbillar vi oss säkert många behov för vi lever i ett samhälle där man ständigt vill få utlopp för sina behov och folk låter dig göra det.
 
Jag har ett behov just nu att få uttrycka mig om detta ämnet. Det är jobbigt, för då är jag som alla andra som stör mig med sina behov."Hur jag ska närma mig detta, våga berätta, släppa från hjärtat och lätta".
Dock så kan man göra ett val i detta sammanhang om att läsa eller inte. Men när någon slänger sina behov på en, det är då det blir jobbigt. Att ha ansvar över något som egentligen inte har med dig själv att göra.

Det är sånt som gör att jag blir less på folk. Jag blir lätt less på folk. Jag älskar att umgås med människor men när man får för mycket behov över sig blir jag less. En kund klagade över att han var tvungen att jobba så mycket för att hans dyra hobby är att resa till Thailand varje vinter. Han klagar över att han är separerad och att en gång hade han en thailänsk tjej som tyckte om att slösa hans pengar. Han var trevlig, sen blev jag less. Less på att höra honom klaga över problem som inte finns och less över att han nödvändigtvis var tvungen att slänga ett behov på mig. Ett behov av att klaga. 

Snälla sluta slänga behov på varandra! 
behov, personligt, trams,
Vill ha. Ska skaffa innan jag flyttar från Stockholm. Lätt!













http://blog.mulberry.com/
bags, mode, mulberry, måsten, väska,


Om Maroccan Oil var hypad kan jag säga att denna är lika så. 
Egenskaper : Arganolja och macadamiaolja.
Macadamia har som Maroccan Oil en hel serie av produkter. Helt klart värt att prova!
 
Macadamian, healing, natural, oil, treatment,


Har Helena på sleepover ikväll! Vi har fixat mitt hår och pratat en massa skit!
Innan det har jag nu börjat dona för min framtid i småland. Menar, hur skulle jag kunna gå framåt utan en andra lösning på min situation? Min Mac, och för tillfället, baksidan på ett Ralph Lauren-kuvert hjälper mig att komma i ordning. Känns tryggt då!
 
Ska nu ta och fortsätta socialisera med Helena. Tack alla för att ni besökt min blogg idag. 149 läsare, ni är ju för söta! Känns riktigt fint!
Macbook, Ralph Lauren, kärlek, läsare,


På väg till öppnade Ralph Lauren - Denim & Supply i Moodgallerian idag. Min vän Erica jobbar där så självklart ska jag checka läget ocse vad dom har att erbjuda.

6 september är det invigning - i'll be there!
blessa mig mucho - jämt och ständigt
strö lite socker på mig är du vänlig



Jag har ju haft ganska mycket lä på bloggen men wow säger jag nu. Besöksrekord så det smäller om det, kul! :) Och bara för att jag ska flytta från Sthlm. Är de det som krävs?
besökare, personligt,

Favoritskärp just nu!
Ett år gammalt säkert men nu har jag äntligen hittat tillbaka till det!
Jag är drabbad.
Jag har utvecklat ett psykologiskt tillstånd till min kidnappare Stockholm och försvarar honom i rätten. En vacker relation som jag också hatar. Du vill stanna hos honom men ändå korsa hav för att komma så långt bort som möjligt från honom.

Denna stan äter upp dig inifrån. När man flyttat hit och är ny i stan är det guld och gröna skogar och Stockholms bästa sidor träder fram. Du flyr hit för att slippa ditt småstadsliv men rastlösheten kommer ikapp, även här. En Stockholmare skulle aldrig förstå vad jag menar. När du bott här ett tag kommer det sakta men säkert... Det jobbiga. Du är inrotad i stan och Stockholm vet att han har dig i ett järngrepp. Du vill fly, men hur? Du vet ju att du fortfarande kommer komma tillbaka till honom när längtan blir för stor. Stockholm kan bli för litet och framförallt mer stressat. Stockholm försöker få dig att må dåligt, för han själv inte mår bra. 
Slå dig fri.
Bli den starka individ du en gång var när du flyttade hit.
- Det är svårt. Älskar ju honom.
- Sluta försvara honom. Ser du inte att han förstör dig?
- Men vi har så mycket ihop..
- Skit i det. Han är dum i huvudet. Du måste släppa taget om Stockholm.
Jag var i serbien i början av juli. Vilken härlig känsla det var att komma bort från Sverige och kylan. Det fanns ingenting att klaga på. Jag ser tillbaka speciellt mycket en kväll som denna.. När jag kopplat ihop min dator med mobilen och ser bilderna i ett helt annat perspektiv. Lite bilder kommer nu, bättre sent än aldrig.

 
 




Jag tänker på er. 
 
 
Välje havsbad med Malin.
Hur glad blir man inte?

Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och fixat en ny dator. Det tog inte lång tid innan jag förstod mig på den. Nu kan jag äntligen lägga upp bilder igen och uppdatera er om mitt liv. Det har hänt mycket smått och gott. Men först en uppdatering, håll i er... För det kan komma en del inlägg under denna natten.