Even if I come back, even if I die
Is there some idea to replace my life?
Like a father to impress, like a mother's mourning dress,
If you ever make a mess, I'll do anything for you
I have called you preacher; I have called you son.
If you have a father or if you haven't one, I'll do anything for you.
I did everything for you

Malin och Dennis!


Något hände och jag fastnade på bild!
Ibland är mina kunder för söta! 


Contacta hade evenemang och hade fina rabatter. Jag valde glasögonen, drack ett glas vin sen betalade jag. Kunde inte varit nöjdare just nu :)



Arbetet var i progress men nu är det klar. Den sista bilden är 50 slingor senare och mitten var utan 50 slingor. Nu när vi tog sista bilden var det riktigt plattat men vad tjockt och fint det blev!




Kul med hagel. Det ska ju snöa i helgen.. Kommer sitta inne i ren protest! Jag tänker inte ta fram min vinterjacka igen!
Förlåt att jag inte uppdaterade igår men kände ett behov av att bara vara. 
Stressen har varit ett faktum denna veckan också och just därför kände jag att jag bara ville vara hemma igår och typ äta mat och kolla på en massa slöprogram. Vilket var precis det jag gjorde och sen sov jag, så mycket jag bara kunde! 

Så idag är jag lite piggare men jag är fortfarande trött. Helgen blir nog lugn, eller kanske bara lite. Jag vet inte vi får se! Som vanligt kan dyka upp väldigt många oväntade saker. It always does.
En kunds vän kom idag och skulle fixa sitt hår. Hon hade ett väldigt ojämt utgångsläge. Hon var väldigt guldig i botten och askig på längderna och vi skulle försöka jämna ut det. Viktigt att poängtera är att hon använde beachspray som ljusar upp. AJABAJA! En produkt som aldrig sluta verka i håret.



Recept: Täta folieslingor i hela håret med 6% för att spara på den redan fina kvalitén.
Eftersom jag inte kan sova än tänkte jag utvärdera den gågna kvällen. Efter sushi, bio och ett trevligt sällskap känns det som energin är på topp. Det jag också känner är att jag lär vara trött imon.. Men vad gör det? Får försöka intala mig att sova kan jag göra när jag är gammal, och om inte det när jag är död. Innan jag går och lägger mig vill jag också bberätta att jag hade en sjuk upplevelse i morse. Jag vaknade av att jag pratade med Malin i sömnen.. Ja, känn på den. Inte ens när vi sover är vi tysta.

Godnatt sötbollar!
Färgade en väns hår idag. Hon har det perfekta utgångläget för en perfekt färg. Vad ska jag säga.. Jag är för nöjd själv för att kunna säga något annat :)



Recept:
Folieslingor. Vart tredje paket 7MM ColorSync Matrix och resten blekning börja med 6% i nacken och gå över succesivt till 9%.
Erica har extremt tjockt hår och vi la igår i 110 slingor. Vi ska lägga i ytterigare 50 slingor på söndag.. Så det är ett jobb i progress just nu. Det kändes lite tunnt så vi är inte klara och en färdig bild kommer på söndag men såhär ser det ut just nu!







Så sålänge får hon köra det mesta framtill. Det är inte lätt när det är svårt men vi kämpar på!
Igår blev en sen kväll. Jag har ständigt många bollar i luften vilket gör att jag vill vara överallt hela tiden. Just nu känns det som man aldrig hinner med något! Jag vet inte hur det blir ikväll.. Tror att jag skulle kunna ha och göra om jag hade velat men jag känner någonstans att jag bara vill hem och laga mat. Den nuvarande känslan säger så men jag vet ju inte alls hur jag tänker mer mot kvällen..

Längtar hem till mamma!
Nästa torsdag åker jag äntligen hem :)
Ja med tanke på mitt fina inköp igår så kände jag att jag var tvungen att ha det idag på mig! Så jag körde den beiga läppennan och sen läppstiftet med lite mer rosa nyans. Det känns helgrymt!
Världskass bild så där får jag be om ursäkt. Förresten, tycker ni fillersen har lagt sig?

Flyttat. Det är vad jag har gjort på sistone.. Eller egentligen hela helgen mer eller mindre..
Okej i söndags.. Sen jag skrev sist jag har förberett mig mentalt för flytten. Vi kan väl säga så..

Så när var sista updaten? När jag blev spådd i koppen. Ett inlägg som är skrivet men inte publicerat än.. Måste fila på den så det är också något som kommer dyka upp snart tror jag. Fredag var mycket att hänga i julgran. Var ju med Helena en trevlig men lång kväll. Lördag däremot så var det fest. Malin fyllde år i torsdags så vi gjorde utgång på det. Vi gick ut till vad vi numera kallar för förbannelsestället (54:an). Varför? För det ballade ur, åter igen!

Söndag blev en lång och kämpig dag. Låg och sov till fyra och vaknade med tanken att jag borde ta tag i mitt liv. Flyttlasset skulle gå klockan 17, så det vara bara upp och hoppa och bära på saker i två timmar. Dog en aning på den vägen men vad gör det när man får trycka i dig en snabburgare från Daisys på hörnan. Den var inte som alla andra fina burgare i Stockholm, men den dög för en hungrig arbetare. Vi gjorde oss tillrätta och sen sov jag.. lääänge.

Tills.. jag vaknar klockan 10.00 av ett bråk utanför porten. Jag som trodde jag hade hamnat i en lugn idyll. Verkligheten kom illa kvickt tillbaka och man insåg att i Stockholm kan allt hända. Jag släppte det och gick och tog en lång dusch!
Åkte till stan, sprang alla mina ärenden och sen har jag som sagt hjälp Erica lägga i sina extensions. Hon blev fin som få och jag glömde ta efterbild för vi båda var rejält trötta..

Så nu sitter jag här och håller på och försöker vara överallt. Det går inte så bra.. Det gör det för det mesta aldrig för mig.. Tyvärr.
Bara för att jag är lite frälst så kom jag på att jag fick ett utgulligt mms när min vän Malin var uppe i Stockholm. När hon var påväg hem så mötte hon Maria på stationen.. Tyckte väl att det var en passande uppföljare av förra inlägget! :)


Söta ekorrar!
Härom dagen hittade jag ett presentkort på Kicks för 400:- och tänkte att idag bränner jag det! Så vad kan man säga när man möter denna fina necessär som innehåller två läppstift och en läppenna som kvinnan, myten, legenden har designat? 465:- och värd varenda 65:- kr jag la på den utöver presentkortet. Undrar om jag får känslan och beroendet på köpet?





Har handlat lite till då jag var på stan och fynda. Lite vårgrejer kände jag behövdes! Sen har jag hjälpt Erica med Extensions idag. Bilder kan komma imorgon istället för vi var båda trötta när vi var klara.. Så härda ut till imon. Ska ta kort på det när det är helt fixat och så!

Jag vet, jag vet!
Snart kommer bloggbomben. Har faktiskt skrivit en del men inte publicerat dom! :)

Så här på kvällskvisten behöver man somna med ett leende på läpparna. Klart man kollar in gettonamn.. haha, dör lite :)

Kommer bli tung fest! Oj oj oj.
Ännu en tidig morgon.. Men det gör mig ingenting. Jag var ute och gick från söder till öster (min runda?). Nu sitter jag åter igen och dricker kaffe i personalrummet. Lyxade med en fralla också.. nej nu ska jag kolla på jims värld och den skratta lite åt dom i lyxfällan :)
Ut på stan snart en sväng.. Kan det komma en bild tros? 
Har haft jättemycket att göra på jobbet idag. Lovar att skriva lite sen :)
Dålig skriftlig uppdatering jag vet. Dock är det bra bild uppdatering. NEJ! Jag kan inte ha både och för det skulle vara den perfekta bloggen. Detta är inte det. Man får antingen bilder eller text. Antingen eller.. Man kan inte både ha kakan och äta den, man kan inte.. jag försöker hitta liknande liknelser. Det var inte riktigt min grej upptäckte jag nu.

Har varit ledig i två dagar. Söndag-måndag som alla andra veckor. Rutinen är som vanligt. Hjulet rullar och hjärtat slår regelbundna slag (Liknelser kanske ändå var något för mig?). Hur som haver så var söndagen en lite av utvilnadsdag. Jag sov till klockan 12 sen var det bara att börja upp och vandra.. Söder till Östermalm blev det och det var bra skit. Sen krängde jag mat och godsaker hela dagen som jag inte gjort på väldigt många dagar. Ibland måste man kränga som tjej. Det hör till..

Idag måndag var det en tidig dag för mig. Klockan 7 var jag uppe och härjade. Frukostmöte stod på agendan klockan 8.30. Problemet var att när jag kom till Sturehof så fick jag reda på att mötet är den 19 april. En månad för tidig gick jag med en sur min och gjorde min egen frukost.. Cheesecake från gateau. Två sådana. Då tycker man synd om sig själv. Efter det lipade jag inte mycket mer över det utan tyckte att det var ganska bra att jag ändå kom upp och satt där i personalrummet, drack kaffe efter kaffe och pratade med byggkillarna. Vi spelar Pictionary på telefonerna mot varandra så det blev trevligt och så skrattade jag lite åt andras misär när vi kollade på Lyxfällan. Jag må ha varit ledig idag men dagen har verkligen spenderats på Östermalm och typ på jobbet. Inte alla som gör sånt på sin lediga dag..

Stan till Söder, söder till östermalm, pannkakor och en hårfärgning senare var jag åter på jobbet och väntade in att Malin skulle sluta. Vi bestämde att vi skulle städa lägenheten idag. Sagt och gjort och en laxbit senare sitter jag äntligen i soffan och kör typ trippel social förmåga. Facebook, bloggen och SMS. Något jag tror att bara tjejer kan fixa. Säger ni emot? Någon? 

Säkert missat något kul men det hör till. Kom ihåg, detta är inte den perfekta bloggen..

Längtar till varmare bredgrader. Vill ha en riktig bränna, inte en solariebränna!
So we live a life like a video
When the sun is always out and you never get old
And the champagne’s always cold
And the music is always good
And the pretty girls just happen to stop by in the hood

När man själv är frisör blir det inte direkt så att man alltid kan göra en hel behandling. Så idag färgar jag håret. Det är hur skönt som helst. Förlåt för dålig uppdatering btw..

Utgång på ingång. Imorgon är jag grymt ledig. Så vi hörs inom! Puss.

Ljusrosa nagellack!

Nu får ni ha överseende, jag har inte varit hos Lorina och gjort naglarna utan detta är helt och hållet homemade och det syns! Dock så fick jag bort den gräsliga och utslitna gröna jag hade innan så det är bättre än vad det var. Igår var jag ju så himla trött och fastnade framför O.C och la mig ganska tidigt. Om nu halv tolv är tidigt vet jag inte, beror på vem du frågar..

Idag är jag betydligt mycket piggare. Tror absolut det kommer hända något najs ikväll! Vi hörs lite senare :)

På Scandic innan vi gick till Sturecompagniet.

Jag har som vanligt bara en bild som sammanfattar festen. Det var riktigt bra drag men hade önskat att någon ville vara ute med mig lite längre. Ja, är ju lite trött idag men det är ju standard!

Det var egentligen en ganska klassisk personalfest. Folk blev fulla, folk hittar en liten partner och alla drar sen och där står man och dansar för glatta livet med nya människor. Jag tyckte det var jättekul! Men som sagt, idag är man bra trött i benen!

Jobbet kallar. Mindre kaxig idag! :)
Ikväll vankas det fest!
Sturegallerian ska ha en stor personalfest ikväll så det kommer bjudas på massor med mat och dryck. Men det bästa av allt är festen på sturecompagniet sen. Detta kan bli grymt! 

Puss.

En posedag. Hög tofs innan sminket åkte av..

Ibland är det fint att bo här!

Idag skulle varit den dagen.

Grön linje är inte att leka med.. Gröntr fint. Ska köpa mig lite grön mat nu. Grön..
Jag har märkt att när jag jobbar har jag inte mycket och skriva om. Det känns som det iallafall.. Igår skulle jag kunna lagt 10 inlägg till men idag känner jag mig helt blank. Som ett vitt papper, typ.

Igår gick jag och la mig tidigt (23.00)! Det kändes verkligen skönt och jag var utvilad! Ikväll ska jag bara hem och laga mat för nu är jag sjukt hungrig. Det var som jag sa igår, jag var inte sugen på mat idag efter den där feta buffén jag åt igår. Jag körde verkligen budgetvariant! Bröd och yoggi. Underskattat enligt mig..
Men ikväll ska jag lägga ner lite mer energi, jag ska också handla efter jobbet.. Kylskåpet är mindre fullt och jag tror att utemat är big no no för mig resten av månaden. Grymt jobbigt!

Ska snart börja dra mig hemåt. Mys!


Jag har skrivit om denna Bed Head-serien innan men kände nu att jag ville lyfta fram Sugar Shock. En rootlift som verkligen ger resultat. En av mina just nu bästsäljande volymprodukter. Luktar rosa sockervadd och ger en stadig hållbarhet när man fönat håret. Ju mer du tar desto hårdare blir resultatet.
Appliceras i hårbotten och också ut på längderna om man känner för det. 


Pris 219:-

Jag hade kris i sminkväg och egentligen hade jag inte riktigt råd att lägga ut pengar men just när man är i ett sånt läge så dyker erbjudanden upp. Jag fick bita hårt i min tunna plåtplånbok och köpa det. Viktigt att komma ihåg, jag kommer ju ha det några månader så då har jag det ur världen. (Intalar mig själv till ett bättre samvete.. indeed.)


Övre raden från vänster. Cover All Mix (Make Up Store 275:- ), Microshadow Muffin (Make Up Store 140:- )
Nedre raden från vänster. Dream Matte Mousse 032 Golden (Maybelline 139:- ), WigWham (Isadora 75:- )

Väldigt nöjd med dagen. Efter min lilla shopping käkade jag ju buffé med Andreea. Jag tror inte jag vill äta mat på några dagar. Mådde fan illa hela vägen hem.. Man lär sig aldrig att man ska ta det lite chill när man är på buffe. Sängläge resten av kvällen..
Ja än då är det inte riktigt vår. Jag har inte släppt min vinterjacka och just därför kommer jag vänta med att shoppa till nästa månad men jag blev sjukt sugen på att köpa en massa kläder! Så ja jag var och kollade i massa affärer med Andreea och blev riktigt shoppingsugen. Några veckor kvar till lön!




Knappt vårkänslor av alla pastellfärger som vi stötte på idag.. 
Helt sjukt vad jag längtar till skinnjackan åker fram och man kan gå sådär länge utomhus utan att frysa. Idag var det nästan precis en sån dag och det kändes helt underbart!

Har fönstershoppat lite på Åhléns. Köpte även lite nytt smink men detta blev lite över min budget om jag köpt det. Men dessa skuggorna är från ID och kostar 240:-


Har precis klippt mig hos min underbara vän Therese. Klippte av fyra cm, det var välbehövligt även om det tog emot. Det gör det alltid. Lyx att gå till en annan salong. Tack och bock till Therese :)


En fin morgon och jag är på väg till Therese för att fixa håret. Jag tror att jag har förbannelse på mycket men när det kommer till lediga dagar är jag välsignad med fint väder!

Oliveras_b

Ni slipper aldrig mig!
Söndag igen. Söndagar börjar bli mina favoritdagar, solen lyser nästan alltid och sällskapet på söndagar är för det mesta jättebra. Samtidigt är det första dagen på min helg och det går inte att klaga på.

Jag har tagit ett stort steg i mitt liv, jag har skaffat Twitter. Så nu ska jag gå runt och kvittra och vara glad hela dagarna.. Känner på mig att det kan bli lite mycket av det goda för min del snart. Vafan, kommer ju uppdatera överallt ju. Om du ändå känner för att följa mig ännu lite till kan du lägga till mig på twitter Oliveras_b.

Klockan är åtta, jag är pigg som en lärka.. Jag slötittar på OC.
Dagen har spenderats bra, promenad i solskenet och umgänge med Andreea. När man tänker efter är det så man vill minnas sina söndagar. Nu ska jag bara hitta något att göra. Börjar bli lite rastlös..

♥ Olivera


Finn ett fel, det är inte Malin. Kolla i bakgrunden, något som hamnat jäkligt fel..


Mycket fin söndag lovers. Älskar min tillvaro!
Ikväll blir det ingen utgång, jag ska bara möta upp några vänner och sen gå hem. Ja det ska jag för jag ska gå ut imorgon tänkte jag. Det måste gå minst två dagar mellan utgångarna.. eller?

Nej jag jobbar imorgon så det får inte bli något galet. Jag ska jobba klart min sista timme nu så sen är det off mot stan. Eller forsätta till en annan del av stan, jag är ju liksom i stan.
Mummel..

♥ Olivera

Detta är vad Andre Leon Talley från Top Model skulle kalla för high fashion.
Älskar Malin i bakrunden. Puss!

♥ Olivera



Idag flyttas mitt nummer över till min nya lur. Jag är ganska nöjd med det men också lite rädd, fan om jag smäller den i golvet! Jag älskar ju min nya telefon! Dom hade rätt, alla dom, alla dom på tre. Jag är kär i min telefon. På riktigt. Får lite kärlek tillbaka från den idag, en dag efter internationella kvinnordagen. Ja, bättre sent än aldrig.

♥ Olivera
Nu är jag sådär tråkig. Lägger upp bilder på typ mat.. Eller ja choklad, läppglans, hårolja och en dator. Hur jag fick det till mat vet jag inte. Bottom line är att jag själv stör mig på när folk lägger upp bilder på  mat typ "Detta äter jag nu" och så sitter jag själv här och lägger upp en bild och typ "kolla på mig vad jag har framför mig nu". Jag hoppas att det skänker dig som läsare någon form av glädje att se denna bilden för jag, ja jag blir ganska glad av denna bilden..



Notis. Chokladen som är en "Nyhet" enligt pressbyrån och har även därav ett överpris (tjugotvå kronor för 100gram - ( en liten parantes i en parantes, bara jag som typ trodde jag pratade knark när man sa ett pris och gram i samma mening?) galet jag vet!). Den må vara dyr men när en kvinna måste ha någon måste hon och since by the way jag inte fått några blommor eller någon form av manlig uppmärksamhet så tröstar jag mig själv med en allt för dyr chokladkaka. Tack killar, ni gör mig fattig nu också!

Notis2. Detta var ett överflummigt inlägg och jag slår vad om att någon skön typ kommer lägga en söt kommentar. Något annat hade varit konstigt då det är internationella kvinnodagen. Ni ska överösa mig med kärlek och om jag inte krävt det från någon av er förut gör jag det idag.

Notis3. Jag låter som Hitler.. Förlåt, det är denna förbannade dagen som gör att jag ballar ur.

♥ Olivera
Kommer bli en lång dag. När jag skulle klä på mig i morse så kände jag att låga skor är ett faktum och converse it is. Marinblå sådana.. Så vad passar bättre till än en marinblå-randig tröja?  Just det, ingenting. Word på den.



Har varit duktig på jobbet i två timmar med en massa städning och jag har lyckats hålla ett tipptopp humör fast jag var ute igår. Japp, ovanligt, jag vet... Så chillar här med mitt marinblåa underverk. Ja, jag skulle kunna säga att jag gillar marinblå just nu. Fint ord, marinblå. Tåls att tänka på indeed.

♥ Olivera
När jag såg denna video var det tungt. Hade ingen aning om vad den handlar om och hade ingen aning om vem eller vad Kony är. Nu vet jag och det minsta jag kan göra för alla utsatta är att dela denna länken. Värt att kolla på, på en helt annan nivå.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

♥ Olivera



Söt söt du är! Ja jag var inte missnöjd med mina läppar som dom var utan jag tror bara det kan bli lite snyggare. Det är stopp på storleken jag har redan nu, helt klart! :)

♥ Olivera

Flummigt men ändå så skäpt och genomtänkt. 
http://dedikation.se/hateff/

♥ Olivera
Oj vad trött jag är idag! Hade jättemycket jag tänkte göra efter jobbet men det blev inte så. Jag valde att åka hem och mysa runt istället. Som vanligt har tiden gåt snabbt och jag vet inte vad jag har gjort denna kvällen. Pratat massa strunt med Malin och kollat på lite OC. Hon har skivan nu så det får bli lite Tv3 Play för mig. Ännu en gång, knappt glad för det mobila bredbandet!




Är bara på andra avsnittet, har ju ingen tv just nu ju! Så jag ska kolla vidare nu och chilla en bit. Försöka sova ganska tidigt! :) Imorgon är en ny dag!

Godnatt!
♥ Olivera
En liten konkurent till Moroccan oil som är som Moroccan Oils light fast med både proteiner och keratiner. Perfekt om du provat keratinbehandlingen och är nöjd. Jag har provat den några gånger nu och tycker den är fullvärdig konkurent till Moroccan Oil. Prismässigt skiljer dom sig lite.

Kanske är Paul Mitchells serie precis det du behöver. Proteiner och keratiner är något våra hår alltid behöver. Proteiner är det vi förlorar när vi färgar håret och behandlar det kemiskt. Keratiner är det som hår/hud/naglar är uppbyggda av och du förlorar varje dag av diverse yttre påfrestningar.


Pris stor 360:-, pris liten 79:-

♥ Olivera
Jag är så nöjd! :)



♥Olivera


Tack Julia!
Det kostade 1800:- på Lasercenter i Solna.

♥Olivera
Så här sitter jag och njuter av kvällen. Med mitt nya bredband! ♥Olivera
Ett jobbigt steg och ta men nu har jag skaffat mig en ny telefon, nytt abonnemang och blivit lite high tech. Det tog två timmar för mig att bestämma mig vilken telefon jag ville ha. Man kan inte ge mig tre olika alternativ och förvänta sig att jag ska kunna välja ett hur enkelt som helst. Det kändes lite jobbigt att lämna iPhone bakom sig men nu ska jag prova på HTC också. Det känns rätt bra nu! Även om förvirringen är ett faktum. Kommer ha samma nummer och det nummret kommer landa i den nya luren på fredag.


Alex och Enberg, Alex fixade hela grejen, Edberg önskar han gjorde det ;) 


Så en HTC Sensation XL fick det bli!

♥ Olivera
Vilken spännande dag det har varit för mig. Jag har övervägt att gå ut med detta publikt men grejen är att jag bryr mig inte vad folk tycker. Jag har gjort detta för jag ser det som en kul grej och det är något nytt. Jag har försökt ta bilder i den kvalité som jag kunde få ur min gamla iphone (blivit bättring på den fronten också! Nästa inlägg mina vänner). Så ja, undrar vad ni tycker? ;)


Före.


Efter.

♥ Olivera

Jag vaknar med solen i ögonen och inser att det kommer bli en bra dag! Jag var utvilad och pigg och jag var inte ute igår! Det var faktiskt väldigt skönt att bara äta choklad och kolla på O.C igen. Så för ovanlighetens skulle gick jag hemifrån tidigare och åkte till en tunnelbanestation som ligger lite längre bort från jobbet så jag kunde gå en liten sväng innan jobbet. Jag var ändå tidig till jobbet, tog en kaffe från 7/11 och satt i solskenet innan jag var tvungen att gå in till jobbet.. Men vad skönt det var! Är vädret fint när jag ska hem så kommer jag ta och promenera hem :)



♥Olivera

Jag är nog en av få som är glad att jag inte halsat alkohol ikväll. Inte bara för att jag kommer må som drottning imorgon utan jag har även löst en del problem under kvällens gång. Det resulterar i nya vänner som är vakter. Vakter är bra.. Vakter är dom man klarar sig på när det kommer till uteliv i Stockholm.

Jag är på väg hem. Det är en dag imorgon också.

♥Olivera

Igår var jag såg duktig på att uppdatera!

Jag är på väg till Therese just nu och har lämnat en After Work till sitt eget öde. Skönt att ta det lugnt med tanke på att jag jobbar imon. Mitt nya namn är lugna-olly! :) haha.

Jag skriver mer imon lovers!
♥Olivera