Uppdeteringen kommer vara kass, jag kommer bli brun. Imon åker jag till Serbien och regelbunden uppdatering kommer ske efter den 13juli. Men alla är ändå på semester, så idag kl 19 checkar jag ut från jobbet och in på semester.
PUSS!
Nu är det så att blogg.se inte gjort att jag kan lägga upp några bilder. Jättetråkigt enligt mig!

Hur som är jag tillbaka i Stockholm efter en riktigt bra helg hemma i Småland. Midsommar i Halmstad med trevligt sällskap. Shopping har verkligen varit en stor bov denna månaden, men jag gillar det! Idag köpte jag ett par riktigt läckra skinimitationshorts. Inte alls så fult som det låter, tro mig! Zara har börjat med en riktigt galen rea! Ja, jag blev såklart galen och köpte två superfina plagg. Nu när man är lite mer fit är ju allt snyggt på en, tycker man själv. Haha.

Ska se om jag kan få till någon bild! :)
Idag fyller jag 21! Grattis till mig! :)

Kan det bli en bättre födelsedag? Många fina gratulationer (än så länge) och jag ska hem til mamma och pappa i småland. Idag kommer bli en underbar dag!

Gissa vad det är för dag imorgon...
Min födelsedag!!! :) Gud så rolig.

Förstår ni vad jag längtar?!
Imorgon kommer vara en fullbokad dag och då kommer den gå fort och det kommer bli en helsjuk dag dessutom! Sen sitter jag äntligen på tåget hem. Jag blir väldigt hemkär när dagarna börjar närma sig. Nu är det egentligen bara tre arbetsdagar kvar till semester. Först blir det långhelg sen två dagars jobb och sen blir det äntligen två veckors semester! 

Pratade lite med min lilla Hélena igår och man kan ju inte annat än bli lycklig! Vi kommer untza upp hela balkan!

Intar sängen nu.. Riktigt skönt! Har tränat hårt idag och är riktigt mör i kroppen. Precis så som det ska vara!




Nu börjar det dra ihop sig för midsommar. Jag är fortfarande lite tveksam över hur jg ska göra. När mamma säger att hon gärna hade velat att man var hemma med familjen kan man inte annat än förstå henne. Jag känner att lugnt är precis det jag vill ta. Har inte umgåts med familjen på så länge och jag vet att det tar på deras känsla också. Jag får se helt enkelt vad som händer. För idag känner jag att jag bara vill hem, hem till Liiiiaaatååååp!

Vad ska ni göra på midsommar?
Och är det någon i skogarna hemma som har någon liten händelse på gång, berätta för mig!


Midsommar -09

När jag rände runt på söders alla rea-gator kunde jag inte motstå! Kan verkligen rekommendera att gå typ på Götgatan om man vill ha mycket reor. För vad jag vet är det så att så fort en kollektion blir lite "gammal" och butikerna i stan inte sålt allt så läggs det in på söder för vrakpriser.

Så dessa skönheter köpte jag för halva priset och då fick jag betala ynka 299:- Helt klart värt. Tänkte jag skulle ha dom till midsommarklänningen. Men vi får se om det. Verkar som det kan bli lite blött, så funderar på lite mer stängda skor, som dessutom är tusen gånger skönare. Haha.






Gud vad jag har shoppat dessa dagar. Idag tar jag och visar er min midsommarklänning. Hittade den idag på Elise i Sturegallerian. Supersöt och somrig klänning. Jag var egentligen inne av en slump, men kunde inte motstå den när jag väl provade den. 

Ska lägga upp på mer saker jag köpt. Men idag har det varit den stressigaste dagen på länge. Ska snart iväg och möta upp en kompis. Ingen rast, ingen ro. Och idag på jobbet var det precis så. Hade helt fullbokat och är helt själv. Knappt pippad!




Pris 898:-

(Ja, jag ska sola benen och ta på mig klackar nästa gång! Geeeeez..)
Trött, söndershoppad, trött.

Imorgon får ni en uppdatering!
Håller på att fixa mig innan jag ska till stan en sväng. Ska möta upp Erica för lite shopping, vet dock inte vart vi ska shoppa för någonstans. Är lite trött på drottninggatan men samtidigt så är den väldigt givande för allt finns där! Vill köpa den där kavajen på Zara som var slut i sturegallerian! Sen har jag ett litet presentkort på H&M som jag fick i förskottspresent av Helena. Tänka sig att jag fyller 21 på torsdag.. Och så får jag åka hem på min födelsedag. Underbart!

Så till kvällen blir det lite tjejkväll med Erica med antagligen en promenad och fruktbuffé! :)
Nu är Helena i Serbien och kommer vara där hela sommaren. Men don't worry babe, jag är där om en och en halv vecka! Jag längtar sjukt mycket. Vi kommer skaka om hela balkan!




Kvällens smink och outfit.
Tänk dig att ditt liv är som på tunnelbanan. 
Människor hoppar på och människor hoppar av.
Det är egentligen aldrig någon som är med dig hela vägen.

Ibland hoppar folk på vid precis rätt tillfälle. Ibland hoppar dom av vid precis fel.

1 timme. 8,81 km. 740 kcal.
YEAH!



Bara en massa regn. Jag älskar att sova när det regnar ute så det slutade med att jag sov till klockan 1. Nu har jag ätit och kollar på Dirty Dancing 2 och ska vila maten. Japp, sen ska jag ut i rusket och träna tänkte jag. Känner att jag måste. Igår var det vilodag, det räcker! Blir antaglien en lång löprunda! Skönt!

Har slitit nui några timmar med bloggdesignen. Inte riktigt färdig men fasen vad trött jag är! MEn vad tycker ni än så länge? Själv är jag sjukt nöjd med resultatet men det hade aldrig utan hjälp från designbloggarna

Jag säger faktiskt godnatt för idag. Imorgon är en ny dag med massa träning! Nu ska jag dock dricka Pepsi MAx och äta lite nötter till filmen som går på 4an! Vilken sjukt härlig kväll detta blev.
Ni kan aldrig plocka ner mig.
Har nu skaffat lite nytt material till bloggen. Så om den ser konstig ut är det för att jag ska designa om lite :)
Jag är en naturlig jägare men om du inte springer eller jagar tillbaka tappar jag intresset. Ingen vill väl springa efter någon utan man får ut något av det?
Jag anses i många lägen vara svår, men vad är svår? Är det när man inte släpper till så fort man träffar på en kille? Är man svår bara för man har självrespekt?

Kapabel till det mesta. Jag kan älska en person mer än mitt eget liv, men får jag ingenting tillbaka kan jag snabbt lägga det bakom mig och gå vidare. Kallas ibland för kall, men vad är kall? Är det när man försöker skydda sig själv mot svek och i mångas ögon tar allt med en klackspark?

Jag gör min egen lycka, mitt eget liv. För när det väl kommer till kritan är det bara jag själv som kan göra mitt eget liv till ett paradis.


Så mycket kärlek ni ger!
Har börjat få upp besöksantalet igen och kommentarerna haglar in! Jättekul! Då betyder det arr jag gör något rätt! 

Stockholm har invaderats av ett ösregn som heter duga mitt i Summerburst-festivalen, men jag gråter inte över det. Dels för att jag inte ska till summerburst och sen så ska jag ta vilodag idag pga vädret faktiskt. Jag ska äta lax och ligga och kolla på film hela kvällen bara för att jag kan. Vill spara energi till imorgon så jag kan träna stenhårt! Ser ut som jag är ledig på måndag med, så ni vet precis vad jag kommer ha för mig dessa lediga dagar! Två gånger om dagen får det bli då!



Funderar på att lotta ut en liten goodiebag till er läsare. Hårprodukter såklart!
Vad tycker ni om det? ;)
På torsdag. På min födelsedag! Då får jag äntligen åka hem! 
Det kommer bli så sjukt härligt att ni förstår inte. Det var längesen jag längtade hem till mamma och pappa som jag gör just nu. Det är tillochmed så att jag funderar på att umgås med familjen på midsommarafton för att, egentligen, finns det inget som låter så härligt i mina öron som just det.

Att åka hem tre-fyra gånger om året är på tok för lite. Så det är inte helt konstigt om man faktiskt vill umgås med familjen. Så, hur blir det på midsommar? Återstår att se...

Ska fortsätta äta min lunch nu..
Sturegallerian började igår sin sommarrea. Min butik kan inte erbjuda rea hela sommaren men så många andra härliga butiker kan det! Så jag tog själv en runda igår för att få tag i en kavaj från Zara. Oturligt nog var den slut - över hela Stockholm. Det var kanske inte ment to be helt enkelt.

Men jag var inne på Elise och handlade lite smycken från Snö. Behöver verkligen fylla på mina accesoarer och jag fick ett riktigt bra pris ;)

Jobbet, klockan är 8. Orkar inte.

Sturegallerian har fått för sig att ha öppet från åtta på morgonen idag. Det roliga i det hela är att folket som passerar gallerian inte direkt har tid i morgonruset att shoppa och att butiken mittemot säkert glömt av denna viktiga dag för dom har iallafall inte öppnat än.

Ganska skönt att börja såhär tidigt, ska jag överväga kontorsjobb? 
Jag la mig fruktansvärt tidigt igår för tro det eller ej var jag ute och tränade igår. Jag sprang 47 min av 52. Känner mig helduktig och idag helt utmattad. Men peppad. Hela helgen ska vigas åt att träna! Jag vet att jag kan bli ganska manisk när jag väl kommit in något.

Jobbet. Slutar kl 17 på en fredag. Lyx!
Här är jag. Mitt uppe i mitt liv. Jag är precis där jag vill vara på denna jorden och antar att inte många människor uppskattar det dom har så som jag faktiskt gör. 

När jag var liten var allt jag ville att fly från den lilla småstaden och bo någonstans, långt ifrån alla andra för jag trodde det var bättre. Bättre på så sätt är det inte, utan det är bara annorlunda. Livet i Stockholm skiljer sig så mycket från min by. Varje dag får jag uppleva dessa olikheter och jag tycker det är jätteroligt. Jag får berätta för människor hur det funkar i dom smålänska skogarana och dom blir häpna. Det är nästan som att jag är från ett annat land.

Jag är så glad att jag lyckats göra det som jag drömde om när jag var liten. Jag står på mina egna ben, jag är lycklig och har ett rikt liv på många sätt. Jag har hittat det jag sökt efter på första försöket och jag är otroligt stolt över mig själv för mina egna insatser.

Jag saknar min barndomsby varje dag. Men det kanske har med åldern att göra, vad vet jag.

Så tar vi den här härliga låten som alla redan säkert hatar.
Så idag har jag nu tränat två gånger idag. Jag är riktigt trött så ska nog sova snart tror jag. 
Har ätit god lax och även ätit lite pasta för att Tom som jobbar på mitt jobb (och är föredetta PT och bodybuilder) sa att jag med fördel kunde göra det idag. Det är så kul att ha kunnigt folk runtomkring sig!

Dock är allt detta med kost så jäkla mytomspunnet och alla har sina egna tips och idéer. Men det mest störiga är när folk måste försöka övertyga mig om hur jag borde träna/äta. Jag känner trots allt min kropp bäst och vet hur och när jag ska äta för att må så bra som möjligt. Tyvärr är jag en av säkert typ noll som inte kan eller tycker om att äta 8 gånger om dagen. Men låt mig äta mina två gånger, mina resultat ger iallafall mer än era (helt klart bevisat)! Folk som förstår sig på kost och motion ska man lyssna på. Inte nån liten småmullig otränad brud som bara har hört att man måste äta på ett visst sätt, pilla navel och resten händer av sig själv.

Word.
Egentligen vill jag väl inte prata om kakorna som finns där utan mest om att min kollega är frälst i deras kakor (me on the other hand har inte ens rört!). Tycker väl inte jag passar in bland alla dessa latte- och kakbloggar som finns här på blogg.se. Och jag tänker absolut inte bli en heller. Glöm det!
Tycker butiken verkar vara mysig och påsarna är grymt fina! Men detta är väl för att peppa mig lite ytterligare. Längtar till ikväll så jag får träna lite! Ska handla massa god mat som jag kan fylla på min energi med! 

Har haft lyx idag och äntligen fått göra mina naglar hos Lorina! Det känns alltid lika skönt och fräscht! Ska göra OPI-behandling innan jag drar på semester, ett skydd så att naglarna håller sig bättre! Längtar till min semester, men först. RIPPA!

Imorse var det tungt! Fick verkligen tvinga mig upp imorse klockan 06.50 för en timmes träning! Två veckor till resan så nu ska jag ligga i som fan! Inget gömmande i vassen för min del. Ska lägga upp heta bikinibilder så ni smäller av! Haha.

Nej men nu ska jag ligga i hårdträning. Fram till midsommar ska jag försöka träna minst en gång om dagen varav när jag har tid ska jag träna två gånger om dagen. Ska tillochmed ta med träningskläderna hem över midsommar så liatorparna får se vad jag går för ;)




Självkänsla. Det är det allt handlar om i slutändan.
Just därför gör jag detta för min egen skull. 
Sedan Egoina började skriva krönikor för VR har jag börjat gilla hur hon tänker. Innan hade jag alltid haft lite svårt för henne. Hon drar nu upp om utseendefixering, vilket alltid är kul att läsa om. 
Alla kritiserar alla för att själva må lite bättre mer eller mindre. Jag är en person som tycker det typ är kul att kolla in människor, främst för att människor inspirerar så otroligt mycket och för att man kan snappa upp både ett och annat hos människor. Men ibland är man rentav elak!
Hon tar upp Blondinbellas bikinibild som fick hård kritik. Någonstans satte hon sig själv i skottlinjen. Men det hade hon gjort oavsett hon var tjock eller smal för att folk älskar att kritisera. Man är aldrig perfekt som människa och folk njuter av att trycka ner andra, det är bara ren fakta.

Det viktigaste är att man mår bra med sig själv. Visst kan man säkert vara tjock och lycklig, men man kan faktiskt också vara smal och må bra. Se upp med att kritisera andra. Det kan snabbt slå tillbaka.
Tack för att du bara finns.

Var innte på Kenzas blogg och såg att hon ville ha dessa skorna. Efter lite research har jag nu hittat dom, beställt dom från eBay och väntar spänt! Jag köte dom vita och är helt jävla extas! Jag kommer äga så hårt! Jag kunde verkligen inte stå emot mannen (skitfult att jag skrev det, jag vet!).

Nu är det bara någon veckas längtan tills dess..  oooh.


Pris ca 400:-
Fick en läppenna i Glossyboxen igår som var lila. Först var jag riktigt besviken över det för jag ville ha en röd! Men imorse så var jag rikttigt pepp på livet. Jag gick upp tidigt och chillade runt och la ner lite energi på att sminka mig. Tänkte jag skulle iallafall prova pennan. Man kan ju alltid ta bort det om det blir fult!
Så jag målade och sen pudrade jag lite löst över för hållbarheten och den var inte alls så jättelila som jag trodde. blandade ut med Maria Montazamis läppstift i den rosa tonen och så var det klart!

Btw, är så jävla nöjd med mina läppar fortfarande. Tänkte fylla dom igen men när man sminkar dom blir dom så sjukt mycket större så väntar ett bra tag till! :)



Rippad. Tror alla i min omgivning vet om att inför Serbien och Rumänien så ska jag bli riktigt fit!
Igår när jag var och shoppade så satt alla kläder perfekt och jag tog på mig saker som jag inte skulle gjort för två veckor sen. Kalla mig galen, för det är precis vad folk gör, men jag mår sjukt mycket bättre nu när jag går på min superdiet. Men ta det lugnt, på midsommar när jag är hemma vet alla hur det kommer gå för mig och att detta egentligen är lite av en period. Men det förändrar inte min syn på saker. Känslan av att kunna ta på sig något och inte känna sig som ett hus slår allt. Sen kan både killar och tjejer säga vad dom vill om att hull är mysigt, att man kan vara tjock och lycklig osv. Jag vet med mig att jag inte på något sätt är överviktig men det viktigaste för mig är att jag ska vara nöjd med min kropp. Det är trots allt jag som tittar på mig själv, varje dag!
Lite fördröjelse men nu har vi fått tidningarna! Och hur lycklig blir man inte när True Blood-stjärnan är med på ett omslag? Jag vet precis vad jag ska göra på lunchen. Ska dregla lite över tidningen. Ingen idé jag tar tillbaka den till jobbet...



Vart på förhandsvisningen av Rock Of Ages igår med Erica. Finest bjöd på detta och det var en riktigt bra film! Både jag och Erica kom överrens om att det var en av dom bästa filmerna på länge!
Vi har tillochmed sett den innan amerikanerna! Det ni! ;)


Min första Glossybox hämtade jag ut idag. Egentligen kom den för typ två veckor sen men har inte riktigt hunnit hämta ut den tyvär. Hursom innehöll denna månadens box:
- Läppenna i en lila ton
- Parfym med blommig doft
- Puderborste
- Bodylotion med cherrydoft
- Mineralskugga i en bronz-ton.


Älskar dig mannen!
Här har jag tagit kort på dig i smyg för ingen springer runt med shoppingpåsar som du och även om du redan handlat upp en halv galleria så ska du bara ha mer. Hur kan en så späd människa orka bära så många påsar? Ett mysterium om ni frågar mig! Du lämnar mig på söndag. Det är inte ens kul, men vi ses ju om två veckor mannen! Och imorgon ska vi fira min födelsedag i förskott. YEY!
Var hos Sarah idag och fick en superfin sminkning. Det är alltid bra att ha någon som kan sånt och behöver modeller! Passar perfekt med med tanke på att jag ska på event ikväll med Erica. 

Efter att jag vart hos Sarah så hämtade jag ut min Glossy Box och gick på stan med Helena. När man är med den kvinnan kan inte annat än dras med i hennes energi och vi shoppade loss. Jag brände hela 800:-, men det var det värt. En massa bra sommarkläder inhandlades och nu är jag redo för Serbien och Rumänien! Åker ju om mindre än tre veckor!


Sminkningen är klcokren. Är så himla nöjd! Vill aldrig tvätta bort det!


Kvällens outfit! Tröjan är ny!

Länk till Sarahs blogg. Kolla in, men blir grymt inspirerad!
Det är okej.
Att du lämnat hela ditt gamla liv. Börjat på ditt nyare och kanske finare(?) liv.
Men för det finns det ingen anledning att såra dom omkring dig. Kanske gjorde jag något fel, fine. Men alla andra? Varför ska dom ta den skiten? Vad har alla andra gjort mot dig? Du kanske faktiskt lämnat dom bästa personer i ditt liv bara för att du är trött på livet. 

Att vara så nonchalant. Har aldrig förstått mig på sånt beteende. Egentligen kunde jag inte bry mig mindre, men när man får höra på visst snack kan man inte bli mer än förbannad. Jag vill rycka upp dig, ruska om dig och fråga vad ditt fucking problem är.


Så många frågor, inga svar.
Men inte för att vara sån, men vem tror du att du är?


Grejen är väl att det fina vädret har fått mig att må bra men också att jag är väldigt trött om kvällarna. Jag sover för det mesta och hör på dethär, denna helgen kommer inget avancerat hända. Jag ska bara ta det lugnt. Igår var det fredag och jag somnade helt utslagen klockan 22. Jag vet inte vad som händer men det är skönt iallafall.. Börjar bli för mycket som Helena ;) haha.


Ni skäms inte.
Med risk att låta som en så kallad femist eller manshatare. Ni skäms inte.
Tror man verkligen att en tjej/kvinna bara är ett hål ni kan komma till när ni vill och få trygghet och närhet. Det funkar inte så. Konstigt att vi kan bete oss skumt och rent av vara f*ttor mot er. Ett beteende bemöts med samma beteende, för det är precis vad ni killar kan vara, f*ttor. Och det är inte ens en bra sak, det är inte att vara en bad boy, utan rent av en pussy. Feg. 

Har jag lärt mig någonting:
"Han ska jaga dig"
"Men jag kan ju inte bara strunta i att svara?"
"Jodå, är han intresserad hör han av sig. Och gör han inte det, är han verkligen värd det då?"

Inget min mamma har sagt utan faktiskt normala vuxna män!
(Förlåt mamma för fult ordförråd.)

Så såhär är det. Vi tjejer finns alltid för er för att vi kanske faktiskt tycker om er. Ändå lämnar ni det enda bra som ni faktiskt har i ert lilla liv för att se om det finns något bättre. Men varför lämna det bästa som kanske hänt dig? Chansen är minimal att det finns något bättre. Unless you find out you're gay.