Aspudden brukar vara fin på morgonen och indeed så har detta varit min vilovecka. De har varit jätteskönt. Och som sagt så kommer jag ta tag i det igen på söndag eller måndag. Jag har inte förbjudit mig själv till något och det resulterar i att jag inte har så dåligt samvete. Jag har behövt vila! 

Så jag hoppas detta solskenet håller i sig till ikväll också. Inte alls roligt med regn som det var igår. När jag satt på Alberts så ville vi sitta ute men det regnade så man hade tur som fick dom bästa platserna med mest värme och mest skydd från regnet. Men, efter regn kommer solsken. Det är fint det..
Så vad händer gott folk?
Har ledig helg nästa helg men har så mycket jag vill göra. Funderar på att åka hem till mamma för att jag saknar henne så förbannat. Men samtidigt så känner jag att det hade varit skönt att vara hemma och faktiskt vara ledig en lördag och göra ingenting. Sova ut och umgås med folk länge på fredagen osv. Vi får se..

Ikväll börjar kvällen med umgänge. Sen återstår det och se vad som händer..


Svar: Vad kul att du tycker det. Det kostade 2880kr på Laser Center i Solna :)
Jag tror jag bestämt mig.

Jag och min kära underbara nagelteknolog tog oss en flaska vin och sushi på East. Äntligen uteservering!
Nuff said! Puss.
Reading in to every word you say.
You didn't have to cut me off

Raderad, gömd och glömd.. 
Puss.
Japp, då var det ju klart ännu en gång. Igår gick jag till Jean på Laser Center i Solna och fixade mina läppar igen. Denna gången la jag i dubbelt så mycket och det kommer även nu hålla bättre. Jag är grymt nöjd och nu behöver jag inte lägga ner tid på det på ett tag. 

Dåliga bilder men bättre än inget.


Före.


Direkt efter. Svullen, bedövad och sticksår.


24h senare.
Lite bilder från i söndags. Tack för ett underbart engagemang från Sarahs håll och du kommer bli helgrym på det du gör! Bara att ringa om du behöver mig som modell you know ;)


Blir sminkad av Sarah.


Sarah och hennes kille som är bra på att bjuda på vin.


Maaaalin.

http://open.spotify.com/track/2GjiO6ecX6T7igQAfl0M88
Låt till Sarah. Marching Band - Make Up Artist.
Jag vet att jag inte skrivit på två dagar men har varit ledig. Det har varit skönt. Har kört ganska hårt nu i några helger så jag orkade inte riktigt göra något annat än sitta framför OC eller Tv4Play. Jag har inte ens orkat vara riktigt social sen söndags så jag har väl lite uppdates att ta igen. En bra början är att berätta om Schwarzkopffesten i lördags.

Den var riktigt bra och jätteroligt. Bra show och bra visning. Är vad jag skulle säga inte riktigt som en vanlig visning. Ett av det bästa var att herr-visningen innehöll väldigt mycket dans och naket.. (ehm). Men dom var fina i håret också ;) haha. Och dam-visningen var väldigt färgsprakande. Så vill du göra något nytt ska det innehålla väldigt mycket färg. Festen höll på ett bra tag och Berns fylldes upp rejält! 

Så runt halv fem trillade jag in i mitt hus och fick inte sova speciellt länge för på söndagen var det sminkning hos Sarah (Sarahs blogg) som börjat en Makeup-artist utbildning. Riktigt kul och det kommer ett inlägg om det senare :)

Nu får jag ta och avsluta detta inlägg. Bananflugor kretsar kring mitt huvud. Helvete..
Visningen.



















Efterfest med Orup och efter det kom allmänheten in.







Avslutningevis är detta Mangon Ingrid. Bra avslut på kvällen!


Kommer ni ihåg? 
Japp ikväll är det äntligen festen på Berns med visning och hela kittet. Det ska bli riktigt kul. Har sett fram emot det riktigt mycket. Har slitit för att få biljetterna, eller lite iallafall :) haha.
Ta inte nedan så seriöst. Jag behöver få folk att fatta att allt är inte alltid okej med mig. Och jag behövde få ur mig den texten. Inget är egentligen riktigt okej.. Tack.
Ett lite konstigt inlägg känner jag på mig att detta kommer bli. 
Är mest förvirrad, besviken och egentligen loj. Men framförallt känns det jag är indragen i saker utan min vilja och att jag får skit för väldigt mycket då jag är någonslags mellanhandel. Det finns anledningar till hur jag beter mig mot folk, vänner och kontakter. Det finns anledningar till att jag tycker som jag tycker och kanske inte anses vara den "bästa vännen". Det finns fucking många anledningar och just därför är jag som jag är.
Så är väldigt ledsen att jag inte kan vara den perfekta vännen för alla. Verkligen..

Jag predikar för alla vikten av egentid och att man ska sätta sig själv i första hand och det är precis det jag försöker göra. Och då kanske det bara inte finns plats i båten för ännu en förvirrad själ. Så varför ska jag predika det till alla och alla tycker att det verkar vettigt. Men är jag själv ska göra det anses man vara oduglig och "inte där". Fuck it. Respekten för mina beteenden och behov måste fortfarande finnas. Man kan inte både sätta sig själv först och förvänta sig att folk ska sätta dig först på agendan också. 

Så ja, jag kanske borde ta och faktiskt boka den där flygbiljetten till Australien som jag så länge tänkt på.

Så här fortsätter väl skriften mest. Vet inte, tycker inte man ska skriva för mycket i bildinlägg. Det blir så plottrigt! 

Imorse var jag uppe klockan 8 så ja, det blev sovmorgon för min del. Det var jätteskönt! Men jag har varit duktig denna veckan med träningen och jag var inte sen att berätta det för en PT som jag klipper. Han motiverar mig varje gång han är här och vi pratar om en massa saker som man borde göra och inte göra. Det är riktigt kul!

Så ja, igår då? 
Hade riktigt kul med Helena så jag klagar verkligen inte! Kvinnan är galen. Men på ett bra sätt. Haha. Ser fram emot Schwarzkopf-festen imorgon som är med Malin och Helena. Det kan bli riktigt tungt!
Nu kommer det lite roliga bilder och så. Premiären igår var jätterolig och filmen var riktigt rolig. Många skratt från både mig och Helena. Efterfesten var grymt kul men eftersom det är en dag idag var man tvungen att dra sig hem runt tolvsnåret för att inte det skulle bli för sent! Så här lyckades vi få till några bilder. 





Bättre sent än aldrig!
Nu har även L'anza släppt en Argan olja som enligt mig är en mycket mer utvecklad sådan än sina föregångare. Så varför ska man välja denna och inte någon annan?
Den är lik Paul Mitchells olja med keratiner som en vårdande egenskap och den har framförallt ett fullgott värmeskydd. Upp till 260°C klarar denna oljan av och vad jag förstått så har ingen annan olja ett så bra värmeskydd som denna. Inte ens Maroccan Oil.

Den är väldigt lätt i konsistensen och absorberas snabbt upp av håret. Ett roligt plus är att du kan göra en oljeinpackning och då utnyttja keratinerna lite extra (gör kanske ett blogginlägg om det).
En liten nackdel är att det är lite klumpig glasflaska. 
Pris  100ml 379:-


Inför ikväll så ska jag ju såklart klä mig propert. Men till jobbet funkar denna vita tröja från Zara lika bra. Med urringningsdetaljen, flätan och öronhängerna känner jag att min vardagsklädsel är perfekt. Till ikväll en svart kavaj till och jag är klar för finbio!
Bio imorgon med en efterfest som finest håller för. SWEET! 

Det var verkligen sjukt trevligt att träffa Therese igår. Kul att bolla lite ideér med någon och bara få prata av sig lite. Men som vanligt känns det som man sldrig hinner göra saker. Åkte hem direkt efter och kände mig stressad över att jag var tvungen att hinna äta och lägga mig tidigt ifall jag skulle upp tidigt idag. Så ikväll ska jag verkligen göra ingenting. Jag ska hem, laga mat och sen sova tidigt så jag hinner träna på morgonen.. Det är ju event imon kväll och då vet alla att fredag morgon kommer jag absolut inte gå upp för att träna. haha.

Har en liten tävling med säljaren för Paul Mitchell nu och priset kommer göra mig jätteglad! :) tihi. Så kom och köp av mig. Det är trots allt en av världens bästa produkter enligt mig själv iallafall!
Dagen på jobbet rullar på må jag säga. Slutar om ca två timmar, så jag ska väl lyckas fördriva dom på något sätt.. Ikväll bär det av till S:t Eriksplan för en liten fika med Therese. Vi ska köra vår favorit i repris och det behövs verkligen! Saknar henne verkligen och känner att brist på samtalsämnen kommer det inte finnas, som vanligt!

Känner mig helt uppspelt över denna veckan. Den kommer bli så sjukt bra! Jag är först och främst väldigt motiverad när det kommer till min powerwalk på morgonen. Jag har bestämmt mig för att fortsätta så fram till löning. När jag får lön så ska jag inhandla mig ett par nya springskor och ja, börja springa. Dessa skor jag har nu kommer paja mina knän annars.. Så på den fronten känner jag mig peppad. Riktigt mycket.

Och denna veckan kommer bestå väldigt mycket av festligheter. Precis som spåtantan sa (haha). Nej men det är gala premiär för Project X med efterfest och sen är det Schwarzkopf fest med visning och såklart, fest! Det kommer bli heltgrymt!
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Men i söndags låg jag död hela dagen, jag var så trött att jag inte ens orkade resa mig upp ur sängen förutom när jag skulle till ica och köpa chips. Det var det bästa jag varit med om. Det var OC hela dagen lång!

Och igår var jag ju ledig så då hade jag så mycket annat för mig! Jag tog igen det jag förlorat under söndagen med att typ vara ute och gå i två timmar och hängde med Helena på fik och hos en spåtant. Hon var superrolig tantan!


Innan utgång i lördags.


Tittut på McD.
Oj, gjorde verkligen påskhelgen att man blev så ohärdad? 
Jag är sjukt trött och det är på en snudd att jag känner att jag inte riktigt pallar gå ut ikväll. Jag känner att jag behöver sova och sen att det är snöstorm är ju inte heller så kul att gå ut och dansa i. Det är ju slask, det är det värsta som finns när det kommer till väder.

Men vi vet ju hur det kan sluta.. Jag kommer antagligen gå ut och jag kommer antagligen ha jävligt roligt! Det är bara det jag behöver säga hela dagen för att orka och att intala mig själv att två dagars ledighet väntar. Grymt skönt!
Så jäkla trevligt var det igår på tjejkvällen! Vi åt supergod mat och pratade så jäkla mycket om allt möjligt. Vi skulle ha en mysig hemmakväll men det ena ledde till det andra - från hemmafest till utgång och alla började fixa sig sådär vid tio. Sminkade ble vi och fixade i håret..

Vi skulle ut allihopa men förnuftet nådde Erica först och hon lämnade sällskapet. Resten åkte mot stan och sen nådde förnuftet Sarah och sen mig. Jag stod vid slussen, väntade på tuben och klockan var ett. Något hände, jag ringde ett samtal och så helt plötsligt var jag i gamla stan med några kompisar på ett litet hak. Kvällen var inte jättehård, men jag var inte kaxig imorse när jag gick upp..



Vilken bra fredag det är idag! Screw fredag den 13onde.
Vi ska ha tjejkväll ikväll och vi har både den ena och andra att fira. Nej inga födelsedagar eller så men det blir att fira våra framgångar i gänget. God mat, drick och en jäkla massa tjejprat! Jobbade ju över igår så idag får jag smita en liten stund tidigare. Förbereda inför ikväll.. Update kommer :)


Jag var på systemet innan idag och hittade en liten vinflaska! Hur gulligt var inte det?
Bara för att inte vara så tråkig att skriva om mitt lilla fynd (haha) kan ni ju läsa serien i tidningen också. Två flugor i en smäll.
Ikväll är det såhär att det kommer bli en sjukt rolig kväll!
Vi är några tjejer som ska ha en sjukt mysig tjejkväll och hönni brudar, detta är till er. Ni kommer få er en liten surprise från mig, bara för jag känner mig så jäkla grym idag ;)

Ledtråden nedan.. moahaha.
Jag tycker fil och lite frysta bär räknas.
Kände en enorm skillnad i morse eftersom jag åt kolhydrater igår. Jag bara flög fram när jag powerwalkade och jag hade säkert kunnat gå 6 kilometer till! :)

Klockan är tio men om jag ska orka gå upp imorgon så måste jag nog sova nu. Idag kan jag tyvärr inte erbjuda er mer.. Har ätit mina kolhydrater och mår riktigt bra men är som sagt trött.. Så jag hoppas på att kunna underhålla er mer då!

Godnatt.
Så lat jag var imorse..
Jag orkade verkligen inte gå upp och powerwalka idag!
Men nu har jag bestämmt att jag ska ut och gå fem dagar i veckan. Lördagar är självklara "vilodagar" och sen en dag i veckan som jag jobbar typ torsdagar. Det var riktigt skönt att få ligga kvar iallafall :)

Så nu står jag på jobbet och dricker lite kaffe. Detta kan bli en najs dag vettja..
Och så var det kväll igen..
Hur som haver så är klockan egentligen bara barnet men eftersom jag är uppe så tidigt om morgonarna så är jag riktigt trött vid denna tiden. Det jobbigaste är att jag inte riktigt kan lägga ner mina sociala medier just nu.. JAg är på topp och on fire. Jag har för mycket att ge just nu.
Min profilbild just nu på #facebook (omg, nu börjar twitter smyga sig in här..) verkar ha givit lite positiva reaktioner. Eller ja, ni vet ju hur det är när någon byter profilbild, man börjar ju snoka direkt och lägga sig i allt helt plötsligt. 

Så en ny dag väntar imorgon. Torsdag.. 
Godnatt, puss.
I've even been there once or twice or more



Jag känner mig sådär som man kan känna sig. Tung.. Placebo.. Tung..
Puuh..
Snart är dagen slut. Har haft en ganska givande dag idag måste jag säga. Lite sådär lagom mycket jobb och en massa trevligt sällskap! 

Hade Dennis på besök. Denne here ska gå och bli resturangchef och då med det medföljer att man ska ju provsmaka allt innan öppning. Och vilken fick flaskcola jag fick! Jag älskar flaskcola! Det är så mycket goare att dricka ur :)



Snart på g hem.. Även idag längtar jag tills jag kommer hem och får laga mat! Gott det ska bli!
Så gott jag sov inatt och vad pigg jag var imorse även om klockan ringde 06.45!
Idag gick jag en mycket roligare runda. Skippade tjeckien-förorten och gick vid midsommarkransen och telefonplan istället. Mycket mer att titta på och vägen var liksom händelserik.. Eller något :)

Igår bytte jag sulor i mina vardagsskor. Jag är hopplös när det kommer till skor, måste underhålla dom något fruktansvärt. Sliter dom inom några månader!
Och på tal om skor tänkte jag ta och skaffa mig ett par nya löparskor efter lön. Känner att dom jag har börjar ge upp efter två år..


Snart dags för mig att knyta ihop dagen mina fina hjärtegull till läsare. Har just nu rekord för denna månaden typ. Jättekul och se! Imorgon är det ju upp 06.45 igen och en timmes promenad.. Dock ska jag välja en annan runda att gå (pallar inte med tjeckisk förort igen) och sen ha väntar på mig. Då lär det gå galant :)

Så god natt sötbollar! Puss.
Det är ganska lugnt idag. Vilket egentligen är ganska skönt med tanke på att jag är trött. Jag tror dessutom jag har fått träningsvärk efter igår. Benen och magen är inte nådiga så nu låter jag värre än jag brukar när jag typ ska sätta mig ner. Som en gammal tanta.. eller kääääärring som det heter neråt landet. Osexigt värre..

Idag beställde jag förresten detta!



Så hoppas jag får den i slutet av veckan! Oj vilka fransar jag ska få! :)
Så nu ska jag tjata lite till om inpackningar. Det är ju så jäkla viktigt! Varför?
Jo för inpackning är det som kan gå djupast in i håret och reparerar det. För när håret är blött och schamponerat är fjälskikten så öppna det går. Så efter ett bra schampo och balsam så kommer inpackning på investeringslistan.

Idag tänkte jag tipsa om MaroccanOils inpackning och i detta fall Repair-inpackningen. Denna inpackning är djupt reparerande och ger därför en väldigt sträv känsla efter att man sköjt ur den. Extremt viktigt att du använder ett balsam och vill du ha håret väldigt mjukt får du ta en lite tyngre balsam. Passar alla hår och jag upplever inte den nedtyngande. Det finns en Hydre-inpackning också men den upplever jag med tjockt hår väldigt nedtyngande. 

Så detta kan vara en bra investering inför sommaren då solen kommer vara lite elak mot ditt hår!


Pris 359:-
Tänkte skriva onsdag men kom på att nej så var ju inte fallet. 
Känner mig lite halft dizzy efter min lilla powerwalk imorse. Jajamen, jag gick banne mig upp klockan 06.45 och var ute och gick i en timme! Har en runda som är väldigt exakt en timme gick ut i liljeholmen och härjade men det var inte så fint som jag hade hoppats. Kändes som jag var i en tjeckisk förort.. Ja, jag har faktiskt varit i en sådan miljö! :)

Hur som helst är jag väldigt mör just nu.. Det är inte alls kul faktiskt. Jag känner mig trött och har grymt ont i höften! Kanske har gått ut för hårt? Ja, det blir ingen powerwalk förrens imorgon på morgonen. Japp, jag måste härda nu! Känner att kroppen typ vill äta massa skit och sova. Kallas abstinens om jag inte minns fel? 

Så ja, vad gör man inte för att hålla sig i trim och se bra ut? Forever young, indeed.
Klockan ringer ju för böveln 06.45!
Ett O.C avsnitt sen får det ju vara nog för mig idag. Riktigt trött!
Nu är det såhär att helgen må ha varit mycket god men jag kan säga att mammas skafferi inte ska tömmas på ett bra tag. Efter en ovanligt kort resa hem till Stockholm så fick jag ett samtal av en liten brud som ville gå ut och powerwalka. Lite rund som jag kände mig efter helgen kunde jag ju inte säga nej.. Man kan ju faktiskt inte bara äta, tänkte jag.

Så nu har vi ingått en pakt. Vi ska äta så lite kolhydrater som möjligt men framför allt är det röra på fettet som gäller nu. Vi ska peppa varandra och hela den biten och kanske kommer jag faktiskt igång med träningen igen.. Jag var faktiskt ganska rippad förra sommaren. Så varje morgon klockan 7 ringer klockan och då är det en timmes promenad som gäller. För att klockan 7 börjar jag min träning och min kompanjon avslutar den (hon börjar en timme tidigare än mig på sitt jobb). Så jag kommer ju känna mig ganska tvingad att gå upp när jag fått höra att hon redan varit duktig. Ja, idag var peppen på en helt annan nivå.





Ni ser. Jag kan. Jag ska. Heja heja!
Beach -12, loppet är inte kört!
Det är så långt borta igen. Det är inte alls kul faktiskt.. Jag har en konstig längtan hem hela tiden och den blev inte svagare nu. Jag har haft en otroligt bra helg, en nästintill dramafri helg och det är lite så jag funkar nu tror jag. Jag är dramafri.

Torsdagen var väl inte mycket att hänga julgran (påskgran?) kan jag inte säga. Jag kom hem sen och slocknade snabbt efter en riktigt härlig måltid (såklart)! Jag somnade med tanken att nu är det jättemånga dagar av ledighet
framöver. För det var precis de det var, långledigt!

Fredagen kan man ju sammanfatta i två ord. Fest - Speak Easy. (Det blev egentligen tre ord..)
Jag började dagen med att hänga med Malin och sen egentligen chilla hemma. Jag åt mat igen och sen fixade jag mig inför förfest. Festerna där är så olika och jag vet inte men ibland känner man sig lite som en främling. Och man är definitivt för nykter för många saker på speak. Haha, det är ganska kul när man tänker efter. Festerna skiljer sig så mycket och ja, jag ser det verkligen som två olika världar.

En pigg Olly vaknade (förklaring ovan) på lördagen och det var en så ljuvlig dag. Träffade bara en massa trevliga människor som jag bryr mig om och tog det chill återigen. Hade ett chipsmarathon (om nu en halv påse räknas). Men det var gott.

Söndagen bestod av mer chill och framförallt mer mat (oväntat!) och avslutades väldigt sent hos en vän. En gamml och trevlig vän. Men man var inte kaxig när klockan var typ tre och man skulle upp om 6 timmar. Inte kaxig alls, knappt trött!

Så helgen har sammanfattningvis bestått av chill, mat och en massa sömn.
Och detta inlägget innehöll onödigt många paranteser (bitch please..)
Tänkte först ta helgen i korthet, alltså i bilder. Texten kommer sen..
Så detta är en lata och korta versionen men inte lika fullt utsökt dock med dom goda delarna.


Min storebror älskade mina smycken och ville gärna ha dom så kan kunde gå och vara mallig. Så vad gör han för min? Ingen min.. Han äter. Som vanligt :)



Jag vet att det inte syns men detta är Malin och Logsjö(?) bak i taxin när vi åkte hem från Speakan! :)



Som vanligt när jag är hemma. Rensar hela skafferiet, frysen och kylskåpet. Är man ledig så är man! Och på tal om sötsaker så kommer det en liten surprise som handlar om detta sen :)
Det jobbigaste är att det känns som onsdag och det känns som jag ska åka hem till mina underbara päron imon, men nej.. Det är onsdag imorgon. Att farten på dagarna ibland kan spela så stor roll! 

Idag har varit en sjukt konstig dag på jobbet. Helena var en av anledningarna men sen var det också så att typ bokningar var inget att ha idag. Folk glömde bort och det var lugnt på den fronten men ibland var det så mycket folk och jag gjorde en grym kassa idag! Det är vid sånna tillfällen man blir grymt nöjd och inser att ja, jag är värd lite långledigt nu i påsk!
Jag vet att uppdateringen på Veckans produkt varit dålig, men det har också varit lite för att jag inte riktigt tyckt jag haft någon bra att skriva om. Men nu så har äntligen en underbar produkt kommit till vår lilla butik!

Schwarzkopf har lanserat en ny serie som heter Color Freeze och är väldigt mycket mer utvecklad än den gamla color-serien. Så här har jag stött på en ny favoritprodukt och den heter Thermo-protect Cream. En färgbevarande, värmeskyddande och framförallt utredande kräm som du lägger i handdukstorkat hår och stylar sen som vanligt. 

Jag har själv väldigt svårt att reda ut mitt långa hår i blött tillstånd men med denna krämen kunde jag helt plötsligt borsta igenom det! Tro mig när jag säger att jag blev helt paff. Jag hade märkt att det funkade på alla kunder jag provat den på men trodde inte att det skulle funka på mig då mitt hår blir en risboll efter tvätt! Så nu kör jag den på alla kunder och den är grym!
Så, behöver du ett nytt värmeskydd? Denna är helt klart värd att prova!


Pris 185:-
Är det så man måste göra?
Man måste vara en bitch för att folk ska lyssna och framför allt ta in det man säger.
Jag vet inte.. Men idag kan ha varit en av mina bitchigaste dagar.. på väldigt länge!
Idag har egentligen inte varit en speciell dag. Har varit lite av en low day för min del och det är för jag har en sån fruktansvärd hemlängtan! Jag saknar min familj jättemycket och det kan ha varit för att i julas var vi inte samlade. Jättetråkigt.. Nu gör vi ett försök till och förhoppningsvis kan alla vara där i påsk. Som jag längtar till Liatorp..
Nu officiellt min fristad. 

Ska förövrigt spendera kvällen framför facebook och O.C, mest för att jag inte riktigt orkar med något annat. Vill bara att dagarna ska gå.
Egentligen vet jag inte varför jag känner sån lycka just nu.
Den bara finns där.
Jag vet inte om helgens alla bravader kan vara orsaken? Det känns så.
Isåfall vill jag vara kvar i denna sinnesstämning och njuta..
Men är det verkligen det som ska krävas för att man ska känna denna lyckan?
Isåfall är det på en helt annan nivå.
Standard...
Vi hörs imon vänner!


Inte den bästa bild.. snark.