Nu har jag och Malin fixat oss och kommer bjuda på några poserbilder. Det är för vår del mer än okej så ses vi nästa år!









WE LOVE YOU!

♥ Olivera och Malin
Skit också!
Har haft grymt mycket på jobbet idag, vi som skulle göra veckans produkt och jag som skulle visa upp mina skor. För jäkla dåligt. Jag som inte ens är hemma just nu! Och använt skorna har jag inte heller hunnit göra...
Är väldigt glömsk av mig just nu. Helt ärligt är det inte riktigt okej faktiskt..
Men vet ni vad?
Nu är det fredag, ni kommer inte sitta här ändå ikväll så ni kan lika väl vänta till imorgon med allt.

♥ Olivera
Alltså jag blir så glad av er läsare!
Statisstiken skjuter i höjden och jag blir så glad av det. Ni är för bra!


Står här på jobbet, inväntar kund! Sen är det full rulle i princip hela dagen.
Här på bloggen kommer följande hända:
- Veckans produkt
- Bild på mina nya skor

Idag är jag på ett strålande humör. Första natten i lägenheten gick jättebra och tydligen har jag varit mysig att sova med (jag och Malin delade säng för enkelhetens skull). Har hållt om henne och sniffat henne i nacken. Ibland är man bra mysig mot sina vänner. En sak till ni bör veta om oss egentligen, vi är väldigt kärleksfulla mot folk. Så att ligga sked som kompisar är inga konstigheter. Haha :)

Nyår imorgon. Jääävligt pepp på att få ett nytt år nu faktiskt.
Sen ikväll blir väl förfirande av nyår, eller nått.. :)


♥ Olivera

Jäkla vad mycket smidigare det är att åka tunnelbana! Tar 16 min till jobbet för mig nu :)
Så sitter på Slussen och väntar in min tunnelbana som man så smidigt byter till !

Love Olivera

Nu sitter jag och ätergodis igen men vafan. Just nu är det väldigt mycket utemat :P
Här sitter vi i lägenheten med ett kaos. Men vi gillar det! Så här sitter i varsin ände av soffan och är sociala med våra mobiler!

Vet ni? Vi hörs imon! Och såklart ska ni få se skorna. Jag tog inte med dom hem idag. Så det kommer imorgon!
Börjar bli trött.. Dusch, tvätta av smink och dricka aloe vera vatten! :) godnatt!

Love Olivera

Nu har jag äntligen köpt nya skor. Slippa gå med hål i sulan. Väl slitnaskor ska äntligen slängas!

Det kommer ikväll lite bilder på skorna! :)

♥ Olivera

 

 



Jag vet att jag är larvig nu men jag tycker det är så kul när man kommer upp på blogg.se startsida över nya inlägg. Egentligen är det inte så häftigt. Bara jag som tycker det :)

♥ Olivera

Nu för tiden är jag absolut ingen frukostmänniska. Så jag tar bara lite förmiddagsfika då och då, dock mer på sistone. Idag är det varm choklad och jungfrubröst (gelehjärtan) till fika. Visst älskar ni också uttrycket på gelehjärtan! Blev inspirerad av en bekant. Puss på han! Jag vet, det kunde kanske vara lite nyttigare? Haha. Lär er en sak om mig, jag är inte speciellt nyttig. Inte mer än typ innan sommaren för att man måste typ.. och under sommaren. Eller nej just det, vin är inte speciellt nyttigt..

 


NOM NOM
Bäst att göra sig redo för en jäkla go dag! Flyttar ju ikväll. Och första natten med Malin. Mys. Skulle tippa på att det kommer bli lite vin. Fint det!

 

♥ Olivera

Vilken hektisk dag det har varit!
Jobbat på idag och haft väldigt mycket att göra. Detta är folieslingornas tid så nu har man verkligen fått upp ett rallytempo på det igen! Hade söta Dasha från butiken Elise (i sturegallerian) idag som kund och hon ville precis som min Malin bli ljusare. Episkt många foliepaket senare var hon blond och fin!

När jag kom hem bjöd jag Malin på kinamat. Det var typ det godaste på länge! Längtar tills nästa gång man ska äta buffé. Då är det svulla som gäller :) när maten lagt sig lite började jag packa ihop det första som ska tas till lägenheten. Imorgon händer det! Blir som att börja om på nytt. Igen.

Good old days, the honest man
The restless heart, the Promised Land

♥ Olivera



Tack Linus! Uppskattar detta att du tyckte om mitt inlägg. Hoppas jag fortfarande håller standarden såhär några dagar efter "Tala lätt" och att du stannar kvar här hos mig på bloggen!

♥ Olivera
Vilken jäkla underbar dag det är idag!
Även om sängen var så mycket skönare än att stiga upp i morse så är jag fasen taggad idag!
Gårdagen gick så jäkla bra och jag och Malin fick lägenheten! Så nu kommer man bo vid Globen, fint det! Lägenheten var stor och fräsch så det kommer gå hur bra som helst att bo med Malin. Vi har ju egna rum :)

Så ikväll är det bara packa, packa som gäller för vi flyttar in imorgon! Haha, snabba ryck! Ne men sjukt skönt att ha det klart innan nyår. Börjar det nya året på ett grymt sätt!

Och nu tar jag och börjar min morgon på ett bra sätt. Choklad med choklad!

♥ Olivera

Jag vet inte hur väl det syns, men Maroccan Oil är magi för Malins hår!
Har precis lagt lite nya slingor på Malin. Idag blev det bara ljusa vilket resulterar i lite ljusare intryck. Kul när man håller på att blanda slingor för det blir olika varje gång.


Innan Maroccan Oil


Efter Maroccan Oil


Snart slutar jag här på jobbet! Mot titt av lägenhet. Ska bli sjukt roligt!
♥ Olivera

Ja, nu var man tillbaka till det vanliga livet igen. Även om det var med tunga steg man lämnade Liatorp så är jag glad att vara tillbaka här i Stockholm. Det tar emot att säga det, men detta är mitt hem nu, min trygghet. Så nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Hellyeah!

Igår när jag kom hem så hade redan halva Victoria's secret show gått så jag var så duktig och städade och slängde in en maskin tvätt istället. Cred till mig!
Denna veckan har jag lite tasks jag måste hinna göra. Jag måste hitta ett par skor nu när det är mellandagsrea och allt! Jag måste köpa strumpor, på något märkligt sätt försvinner alltid mina strumpor!
Dessutom ikväll är det en stor happening på gång, jag och Malin ska på lägenhetsvisning ikväll. Ser ut som man kommer flytta in till stan! Lagom exhalterad!

Dojor jag ska in och kika närmare på inne på Scorett!


699:-

599:-

♥ Olivera

Nu kommer ännu en nypa ur mitt liv.
Efter en (som vi redan konstaterat) galen helg sitter jag i en bil full av blandade känslor. Mot mitt hem i Stockholm är jag på väg men som just nu hade man bara velat vara kvar ett tag till i hålan Liatorp. Mest för att man haft så kul. Sorgligt nog vet man innerst inne att man snabbt blir uttråkad..

Ikväll lagom till första steget innanför dörren börjar Victoria's Secret Show och det ska man kolla på med stora ögon.

Vi har precis haft stopp i Mjölby och tryckt lite mat. Vaddå? Man vill ju ändå inte ha Victorias Secret-kropp. Eller?

Ståhl, detta är till dig!
Killen som bad om tung skit till denna bloggen. "Du borde skriva mer om ditt liv", säger han. Här var vi det:
- Ja, jag är nu för tiden singel, vilket rullar som det ska. Ärligt talat kan jag varken säga bu eller bä. Jag jobbar i sturegallerian och träffar sköna människor varje dag. Som en vän sa "vafasen klagar du över, du jobbar i Nordens rikaste stadsdel. Ni har det bra varje dag", helt plötsligt var det inte lika jobbigt längre..

Jag har precis kommit hem från Älmhults årliga happening och har fått saker och ting levererat. Speak easy ballade ur som vanligt, vilket egentligen inte är direkt förvånande.. Imorgon åker vi från Småland tillbaka till Stockholms plus. Även det kommer bli en intressant resa.

Ståhl, jag hoppas du känner att detta var ungefär vad du väntade dig. Mer uppdatering kommer.

BRB sängen kallar
Love Olivera

Ska väl passa på att säga god jul innan julafton är över. Ska krypa till kojs efter en minst sagt händelserik julafton. Ni kan kalla mig miss drama nu för tiden..
Taggar morgondagen och utgång i Älmhult och även det kan ju sluta lite hur som helst :)

Godnatt och ha en fortsatt trevlig jul.
Kärlek från Olivera

Det kom precis förbi världens sötaste farbror och delade ut godis till alla butiker i Sturegallerian. Tack och lov ger min mage fortfarande lite motstånd annars hade skålen varit halvtom vid detta laget. Haha. Har faktiskt bara smakat två stycken :)

 

Har precis skaffat smileys till bloggen. Sån sjuk nostalgi, varför? För att jag valde smileysen som finns på MSN.. Vilka tider det var när man satt där 24/7 :) haha.

♥ Olivera

 

 

 

Före dopparedan!
Hur jäkla skönt ska det inte bli med jul? Även om hemresan kommer bli väldigt kort kommer den bli helt underbar! Har väl glömt nämna att jag inte mått prima dessa dagar. Hade väl någon släng av magsjuka. Tillbringade i förrgår med toalettbesök hela kvällen/natten. Sen en massa sömn på det så idag mår jag verkligen prima! Det känns skönt så är man ju frisk till jul. Så kan man äta hemma och päronen. Mums!

Så en dag med jobb sen en massa chill ikväll. Det kan ju inte bli fel!

♥ Olivera

Har du problem med flygigt och trassligt hår?
Vi forstätter på vintertema. Förra veckan pratade vi om fukt. Nu ska vi bekämpa frissigt och trassligt hår. L'anzas Smoother Straightening Balm kan användas i både blött och torrt hår och är utmärkt att föna i. Alla L'anzas produkter har värmeskydd och UV-skydd.

 


Pris 199:-

Tips 1. Ta i blött hår och föna med rundborste för  en fin och glansig yta.
Tips 2. Har du haft en hård festnatt? Ett pump i torrt hår och det reds ut med en gång!
Återfuktar och ger glans.

 

Vad jag just nu vill göra i mitt liv. Mitt nya liv. Nu när jag ändå är på noll.

- Skaffa mig en lägenhet. Hade en men har bestämt för att bli utköpt istället. Nu ska jag bygga min oas och trygghetszon.

- Resa. Speciellt åka ner till Rumänien till morföräldrar och släkt.

- Bara vara jag. Vem det nu är..

- Göra bara sån jag tycker är kul. Alltid! Finns ingen mening med det annars.

- Sprida kärlek och få kärlek. I all dess form :)




Love Comments

♥ Olivera


Nu är det alldeles förmycket på gång!
Jag är inte förkyld som det ser ut på bilden... Jag har råkat ut för näsblod.
Näsblod? Vad kommer det ifrån? Senast jag hade näsblod var som liten.

var uppe 7 i morse och tvättade, tränade en runda och mer har jag inte orkat göra .
Ätit en hel del Gateau bröd och nu ligger jag på rygg i soffan.
Min lediga dag känns inte så lyckad. Jag är rastlös och utmattad på samma gång.

Det kommer bättre dagar. 3 dagar kvar tills jag får se min familj. Lycka!




Ingen rast, ingen ro! Står på jobbet och liten rast nu mellan kunder. Alla blir som galna innan jul. Sista kunden innan jag får sluta klockan 17 och då ska jag åka hem och äta en massa god mat! Denna veckan kör jag på falukorv rakt av. Nu för tiden när man är ensam räcker ju en falukorv i evigheter.. Nog om korvar.

Det är tre dagar tills man äntligen får komma hem till Småland. Julmat och mys med familjen är så efterlängtat! Känns att man behöver vara lite ledig. Juldagen får vi väl se hur det blir. Ska man ut i Älmhult eller Växjö? Vet inte riktigt än. Det kan ju bli lite hur som helst med det. Stökigt!

Vill också säga att ni läsare är för bra! 50 om dagen är ju inte fel :)
Med tanke på att vi i perioder är dåliga på att uppdatera.. haha


Jag och mina nya brillor om någon missat det!
Känns ju lite speciellt att ha något på näsan men hallelujah vilken syn man har!

♥ Olivera

 

 

Älskar Carro som kommer in och bjuder på saffransbulle! Min lunch är räddad :)
Mycket idag på jobbet och slutar 17.00. Fint! :)

Nyfärgat hår och framför allt nya brillor! Ett par Vasuma som jag skaffat från Contacta. Vasuma är en ormart, därav glasögonorm:) Tog tag i mitt liv i fredags och gjorde synundersökning. Ajabaja med bilkörning! Idag fick jag dom, lagom till jul och massor med bilkörning :)
Jag är en jätteglad tjej iallafall!
/Olivera



Bara 5 dagar kvar sen är det jul gott folk. Mys med familj och vänner.
Kommer ha en hel del att göra innan dess. Känner väl att jag velat strunta i det men ibland går det tyvärr inte...
SNAP.

I hope you’re learning to listen
And I hope you’re learning to stay
And I hope you find what you’re missing
And I hope that you’re making you’re way
I’m a headcase if I don’t keep moving
And my head hurts if I don’t sit still
It’s an itch that I’ll never stop scratching
It’s a hole that I’ll never quite fill
So..


Har sovit nu i typ 13 timmar och har fortfarande inte gått upp ur sängen.. Det som antagligen är värre är att jag inte har planer på det heller. Kanske om en timme eller så förflytta sig till soffan, kränga en burgare och dra en film. En söndag helt i min smak!

Simma lugnt så hörs vi lite senare.
- Olivera

En fin bild från igår.. Det var bra drag på Laroy, dock mycket folk och många små ungdomar.. Haha.
Malin shejkar!

Blir så otroligt inspirerad denna kväll. Snart är det dags för en ny tattuering.
Det finns så många motiv och texter att gadda in så vet själv inte vad jag ska ha.
Gärna något unikt, men vad är det i dagens samhälle. Som sagt Text eller motiv, vem ska man gå till och vad kostar inte en månadslön...

Kvällen till ära en tattuering jag fastnade för. 
Lånad av Rodeo.net/tattoologist


Idag har jag spenderat 30 min på gymet.
Jag har druckit två koppar kaffe.
Förbereder mig för jobb.
I kväll är vi bjudna på ett Event på Laroy.
Jag håller mina tummar och tår på en bra dag.
WebCam bilder in my asss!




Har du torrt hår? Använder du inpackning?
Håret blir mycket torrare på vintern och det tror vi alla har märkt. Det är förstås vädret som påverkar mer än vi tror. Det är superviktigt att göra inpackningar, speciellt på vintern. Håret är inte i alla lägen slitet, utan det känns kanske risigt för att det är för trott och sprött.
Kunder kommer till mig (Olivera) hela tiden under vinterhalvåret och klagar just på att deras hår är så risigt och torrt. Även vi här på Epicsthlm känner av det. Ni är inte ensamma!
Så ta ett steg i rätt riktning, skaffa en inpackning som ger fukt. Skit i allt annat som har med färg och allt och göra. Fukt ska det vara!

 


Vi rekommenderar Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer. En inpackning som man tar mellan schampo och balsam och låter sitta i 3-5 minuter. Pris 260:- för den stora, 183:- för den lilla.

Såhär ska en schamponering gå till: Schamponera två gånger. Första gången luckrar du upp smutsen, andra gången sköljer du ut den. Skölj och handduktstorka håret innan inpackningen för bästa resultat. Annars är det för mycket vatten i håret. Lägg i inpackningen i hela håret, det blir inte fett om du sköljer ut det noga. Vi tar alltid både balsam och inpackning från rot till topp. Skölj noga och krama ut överflödigt vatten ur håret innan du lägger på balsam. Låt sitta någon minut och skölj även där noga!

 

Jag vet att veckans produkt brukar vara på onsdagar men denna veckans fick det bli såhär. Hoppas ni tar till er detta nu och ger era hår fukt!

 

♥ Epicsthlm

Konst som auktioneras ut och det doneras till Musikhjälpen. Självaste min Gud (typ) har signerat dessa. Enjoy!









♥ Olivera




"A girl should be two things: classy and fabulous"

Vem gillar inte deras design? En kvinna som började med att designa hattar och byxor för kvinnor. En kvinna som blev starkt ifrågasatt för allt detta har skapat ett märke som aldrig kommer bli omodernt. Står för lyx, klass och perfekt passform.
Varför?
Sturegallerian har lite extra öppet nu innan jul. Men man kan ju inte jobba 10-20 varje dag. Nej istället jobbar jag 10-17 fram till jul. Är det fint? Mycket skulle jag vilja påstå!

Dessutom är det imorgon bara en vecka till jul. Julen kommer bli så bra! Familjen och sen träffa på sin ekorre Malin som kommer från samma barndomsby som jag. Till jul kommer vi båda hem och ska festa Liatorps-stil! Det kommer bli fint. Längtar redan!
Jobbet nu.. brb.. typ. Haha.

♥ Olivera
Inspirationen flödar. Bläddrar igenom Make Up Stores tidning, det är då det blir som bäst!
Favoritshots.








♥ Olivera
Glömde ju skriva att jag var på Make Up Store i måndags, när jag julhandlade. Så även jag fick en liten julklapp!
Varje vinter får jag sjukt fnasiga läppar och det enda som funkar är Make Up Stores Lip Care Mix.

Grön är läppeeling, Beige är läppinpackning, Rosa är fuktgivande läppglans. Mitt ultimata treat börjar med att jag peelar läpparna rejält! Får bort alla fnasor, dock får du jobba lite kornen. Men man fixar det! Sen torkar man bort peelingen med lite papper och lägger på rikligt med läppinpackning, SOV på saken (haha) sen när du vaknar och är färdigfixad avslutar du med läppglansen som ger fukt. Glansen tar du oftast några gånger om dagen och den första processen gör du när du känner att det är dags. Det blir hur bra som helst! Pris 175:-


Nästa sak som gör att min vardag känns piggare är Microshadow Muffin (också från Make Up Store). Jag använder den som highlighter på kinbenen och som bas på ögonlocken. Man ser så fräsch och pigg ut. Det har blivit något som nu ingår i min bas varje dag. Jätteskönt! Muffin är den jag ser till att alltid ha med mig! Pris 140:-

Hoppas dessa två superprodukter hjälper dig lika mycket som dom hjälper mig!

♥ Olivera

Trevligt kväll igår. Vart på Underbara Bar på söder och där var det kvällen till ära stand-up komiker. En bit mat, en flaska vin, you know the drill. Trevligt med sällskap och bra underhållning.
Mot kungsholmen sen för vidare häng som också var mycket trevligt. Men när det kom till sömnen så är jag idag väldigt trött. Har varit en tuff natt, har inte sovit en blund! Nej det är inte som ni tror, jag önskar jag hade haft lite kul inatt! Då hade jag varit lyckligt trött. Haha..

 


Försökte mig på en bild. Men tröttheten lyser igenom. Hem och dö ikväll. Men nu ska jag droppa den inställningen. En underbar jobbdag väntar nu ju!

 

♥ Olivera


Helene Torsgård visar en "dagens makeup"!
Tyckte det var så himla snyggt så varför inte dela med mig? :)

Slutar snart jobba. Ska iväg med lite goda vänner på stad-up komik eller vad det var. Lite vin och mys. Ja ni vet resten antagligen.. ;)

♥ Olivera
Här står jag och vrålar av hunger!
Tjejen som skulle komma och byta av mig på lunchen ringer klockan 14, vilket egentligen är slutet på min lunch och säger att hon spytt hela natten och mår piss. Får i desperation ringa Malin och be henne komma in och byta av mig. Skyrre som hon är är hon på väg hit i skrivande stund. Har en del överraskningar att dela med mig av till henne. Hihi! :)

♥ Olivera



Nu har jag precis gjort en insats på gymmet. Känns mycket bra.
Lite kaffe, en dusch och sen åka in till stan. Olivera saknar mig säkert på jobbet! får vi då hoppas...
Ingen mer julklapps handling i denna folkmassa som det säkert är nu strax innan jul. Men det kanske bli en liten till mig själv.

Nu ska jag fortsätta njuta av denna Lucia och det blir nog minsann en saffransbulle i eftermiddag.

Ciao!


Älmhults lucia 2011.
Alltid lika mysigt när det är lucia. Just när det blir den 13 dec känner man att julen snart är här. Snö har vi Stockholm inte fått något av än. Men det kanske kommer det också. Här i Sturegallerian kommer det vara luciatåg och gaykör som kommer underhålla. Det kommer bli så mysigt!!


♥ Olivera

Mot stan såhär på min lediga dag. Har skrivit en liten lista på vad alla ska få så man vet vad man ska leta efter.. Tycker att jag typ för första gången är ute i god tid när det gäller julklappar :)

/Olivera

Oh, it's time to let go of everything we used to know
Ideas that strengthen who we've been
It's time to cut ties that won't ever free your mind
From chains and shackles that they're in
Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all
Oh, it's time to let go of everything we used to know
Ideas that strengthen who we've been
It's time to cut ties that won't ever free your mind
From chains and shackles that they're in

Livet är en sång. Just nu är jag bara så rädd att sjunga med. Vart ska man ta vägen? Vad händer imorgon? Vad händer nästa vecka? Det jag vet är att jag måste släppa taget nu om allting för att rädda mig själv, för att kunna befria mina tankar och göra det jag vill. Jag vill inte leva som om jag skulle vara rädd för att dö hela tiden.


Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all

Det är dags att vakna. Mitt korthus har rasat för länge sen.
Att få ett sms om att man blivit inbjuden på gateau bröd, philadelphia ost och salami med undantag att man tillför vin är troligen det bästa man kan läsa, från en vän som är lika rastlös i själen som man själv är.
Söndagsmys är inget man tvekar på då jag är ganska besatt av det där med vin och mys.

Hur kul hade det inte varit att vara Johan Hellström och Peter Hägelstam? Ägna sig åt sånt här med jämna mellanrum. Kungafamiljens frisyrer tar veckor att planera och flera timmar att utföra. Man måste tänka på klänningen, linjer och bekvämlighet men framför allt estetik och att det ska se bra ut i TV.

Jag har själv utfört en frisyrdesign idag på en kvinna vars man är akademiker. Mycket trevligt! I klass med när jag gjrode uppsättning till Blå Hallen. Så jäkla kul när man får ge 210% och känna att personen tycker det är speciellt!

♥ Olivera
Efter en trevlig kväll igår med pizza och bullar känner jag att kroppen säger ifrån.
Jag har hållt mig till lätt mat de senaste veckorna och med en pang middag igår känner jag att allt är lite förvirrande. Gick förbi donken i morse och köpte mig en frukostmacka och kaffe och det känns bättre. Sitter och myser till bra musik i PK och känner att dagen kan bli bra om den inte blir alltför seg.

Kvällen kommer spenderas i soffan med kanske ett glas vin som sömnpiller. Måste vila upp mig inför veckan, som kommer bli Awesome!
Nästa helg kommer iaf bli som sagt " tung". Mat i gamla stan och utgång med Ollibob.

Vi peppar nästa vecka för att känna att vi har motivationen för att avsluta denna vecka och helg.
Nog nu, bara en massa mummel!

KRAM
Idag, vilken energi jag har!
Det måste varit pizzan och bullarna igår. Äntligen känns det som den riktiga Olivera vaknar till igen. Är faktiskt pepp på att göra något ikväll. Annat än bara sova! Men jag tror inte det blir något storslaget, men umgänge såklart!
Ska snart öppna butiken sen är det mycket att göra idag. Det kommer bli en tung dag, i den bemärkelsen att den kommer rocka!

♥ Olivera

Efter många om och men fick vi tag i pizza. 15 min senare ser det ut såhär. Nu väntar bullar från gateau och vin!

Gud var roligt! Nu har metro varit här och fotat i vårt skyltfönster.
Kolla in metro i morgon så kommer det finnas julklappstips på bla. platttången vi säljer från GHD.


Idag finns det tjänster för alla olika behov.
Det kom precis in en kvinna som är private shopper och hjälper dig att hitta din stil och guidar dig så du hittar dina favoritaffärer. Just nu har dom också julklappshjälp då dom hjälper dig att hitta dom perfekta julklapparna till alla!


Hennes hemsida som är private-shopper.se.
Hon kom in hos oss här på Headspot och ville höra om den nya GHD juledition och skulle ha ett möte med Metro. Hon undrade om hon kunde komma med dom senare och ta ett kort och ha den som julklappstips.

image description
Här har vi skönheten.
Plattång, resefön och fint etui. Pris 2099:-


♥ Olivera
Det måste vara vädret, för just nu känns inget okej.
Slasket har "äntligen" kommit till Stockholm och dagarna är så korta att man aldrig ens ser dagsljus då jag jobbar i en galleria. Förkylningen har återvänt och mina kära hals får vänta lite med halstabletter för man är ju så smart och glömmer dom hemma.. Och som grädden på moset är jag förbannat trött fast jag sover sjukligt mycket.
Jag är inte gjord för vintertid. Så enkelt är det.


Allt ovan kändes väldigt dystert men i had to put it out there.
En helg framför sig och det är det enda positiva just nu. Och jobbet såklart, fördriver dagarna på ett härligt sätt med härliga människor runt omkring. Helgen ser dock ut att bli ganska lugn då både jag och Malin känner att pengarna inte riktigt räcker till. Ikväll har vi bestämt oss för pizza och vin och imorgon lussebak! Sen är det chilla en bit tillsammans och pilla navel (ett uttryck vi använder när man gör absolut ingenting!).

Väck mig om 20. Just så trött är jag just nu..


♥ Olivera
Det som är så bra är att det plingar till i mobilen när lite nyheter händer. På så sätt blir man ständigt uppdaterad, and I like it. Ibland slopar man nyheten för det helt enkelt inte är min stil, men denna gången blev jag lite inspirerad faktiskt. Och just nu känner jag just det, jag borde verkligen shoppa. Men pengarna måste räcka till alla andra denna månaden, det är ju jul!



Allt är från H&M.
Det som är så bra är att det är sån avslappnad stil.

♥ Olivera


Har precis avnjutit en påse popcorn, fint det!
Ska bara hänga ikväll. Fredag i morgon med Olivera, fint!



Vart inne på Kenzas blogg och såg att hon hade på sig ren-och snöflingsleggins. Blev så frälst att jag försökte hitta det på internet och hamnade på Erikas Garderob. Så jag kunde inte stå emot att beställa hem dom. Priset var ju så bra! 200:- för två par. Som hittat. Hoppas dom dimper ner i lådan snart då! :)

♥ Olivera

Äntligen har vi luskat ut vad det är för texturspray dom använder i programmet "Gör om mig".
Många kunder som frågat efter texturspray och vi har inte fattat vad det är dom menar. Men nu så!

 


Tre styrkor.
Rosa nr1 för långt hår, minst stadga
Grön nr2 för mellanlångt hår, medium stadga
Blå nr3 för kort hår, hård stadga
Pris 179:-/st

Testat och klartså tycker vi faktiskt om dom väldigt mycket!
Påminner lite om saltvattenspray men ger ganska mycket mer stadga. Finns också i olika styrkor viket underlättar med tanke på att folk har olika längd på håret. Används både i blött och torrt hår och perfekt att använda innan man ska t.ex. sätta upp håret. Vi gjorde precis en uppsättning på Malin och tog inspiration från föregående inlägg. Vi sprayade den rosa i hennes hår och det gjde så det blev lättare och forma och hållbarheten blir bättre!

 


Malin i sin personliga favorit. "Bollen"!

 



Något jag märkt är att nu för tiden har man "bollen" (som jag kallar den) som mer än bara en dåligt-hårdags-uppsättning. Den klassiska enligt mig är att han "bollen" och en pälsväst från Monroe. En look jag själv inte riktigt klarar av men nu ska jag inte vara sån!

Gör man denna uppsättning snyggt och inte har typ för fett hår tycker jag det är riktigt snyggt! Med hjälp av en hår doughtnut gjord av löshår eller skumgummi får du en fin form och höjd. Ens egna hår endast brukar inte hålla formen hela dagen. Men som sagt, även om håret inte vill som du själv vill så lägg ner tid på uppsättningen för det blir så mycket snyggare än om du bara slänger upp den like you don't even care.

Olivera
Så trött jag varit de senaste dagarna. Det hektiska livet tar hårt på lilla mig.
Hade en hel sjukt bra dag igår för mig själv, endast jag i fokus! Gjorde det en tjej alltid gör när hon ska ta hand om sig själv nämligen ha lite hemmaspa! Sen låg jag och läste en bok innan jag totalt utslagen somnade tidigt. Ibland bara älskar jag att vara hemma!

Men det är den fröjden. Ikväll är det hem till en kompis och vem vet vad som händer då. Allt kan hända.. haha.
Väntar in Malin här på jobbet så vi kan göra det vi är bäst på. Förutom jobba så sitter vi och tjöta (pratar). Hon jobbar 6 timmar och av dom pratar vi 5 timmar, typ. Har varit utan hennes tjöt nu allt för länge, jag saknar henne!

image description

Du är bra du Malin!
Killar och sms. Av en slump gick jag in på Veckorevyn och stöter på detta. Det sjuka är att det är sant!

Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.

Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

Om det finns någon härlig själ som kanke har ett bra boende och kan tnka sig hyra ut. Tell us!

P.s fin design här på blogg.se!
Ärligt talat så är det väldigt mycket just nu.
återkommer när det är dags.
Det är fest nu..
Även om man jobbar imorgon så är det så jäkla najs med fredag!
Igår blev en riktig after work och det var hur kul som helst. Provade på eritreansk mat som verkligen var en upplevelse. Starkt var det men väldigt gott med speciella smaker. Diggade det hårt iallafall!

Ikväll ska jag dock försöka ta det lite chill.
Men det kan ju gå hur som helst faktiskt. Vi får se helt enkelt. Men fan vad najs det ska bli med helg!

/Olivera

Torra hårsprayer är vårt tema idag!
Torra hårsprayer är det som inte klibbar och inte ger en lackig känsla. Ofta inte så hård stadga och kallas ibland för working spray då dom går att borsta ut lätt och används mycket till uppsättningar inom frisörbranchen.


Vi har tagit ut en budgetvariant och en lyxvariant.

Osis Glamour Queen är en vattenfri spray som luktar supergott och kladdar inte. En praktiskt (enligt oss) pump. Kan användas till alla hår så länge man är ute efter en mellanhård spray. Pris 185:-

Sebastian Zero Gravity är också en torr spray som inte tynger ner alls. Tar bort flygighet och luktar gott och är en av de bästa sprayer vi någonsin provat. I USA säger man att man vill ha en shaper när man vill ha ett hårspray, och det kommer från Sebastians sortiment. Större flaska till dig som använder den varje dag. Pris 290:-

 

Ja nu tycker jag att ni varit utan bilder på mig allt för länge. Tänkte ta och vara lite egoistisk som vad jag vet är att man lägger ut bilder på sig själv hela tiden. Eller ego.. Hur som helst såhär ser jag ut idag!
Jag är för dålig att lägga ut bilder på mina outfits så det får bli på mitt fejs istället.

Rakt hår idag eftersom det är riktigt otvättat. Dock hade det varit för tidigt att tvätta det igår. Varför tvättar jag inte det idag då tänker ni? Jo för jag ska ju på after work ikväll. Aaah, det ska bli så kul!

Till mitt raka hår är jag ganska så enkelt klädd med byxor, linne och en längre svart kavaj. Just nu står jag i ett par platta skor för att orka med hela kvällen i höga sen. Plus att dessa låga får plats i min bag så jag även kan gå i dom på väg hem när fossingarna gör ont :)

Stort halsband i guld till denna annars så tråkiga outfit.

Vill även påpeka mina ögonbryn, ser ni hur underbara dom är?! Vart på N&G Nails här i sturegallerian och fixade dom. Dom trådade också min musche och fasen ända upp i typ näsan! Haha. (Jag vet att alla tjejer har det och borde göra något åt det!) Plus att dom då trådade mina bryn så man får bort alla småhår man typ annars aldrig ser. Sen plocka en fin form. Aah, det är fint!

PUSS!
/Olivera