Veckans produkt v.2

0kommentarer

Dags för veckans produkt igen!
Som ni fick en ledtåd igår att det är en produkt, eller snarare serie från Sebastian. Portion 9 är en riktigt underskattad produkt. En extremt lätt leave-in som man kan ta i både blött och torrt hår.

Denna orangea kräm luktar gott och ger naturlig stadga. Om man har ett väldigt torrt hår gör den håret mjukare och mer medgörligt. Man behöver inte vara rädd för att den ska tynga ner för den är verkligen viktlös. Portion 9 är en riktigt stor produkt i stort sett hela världen förutom just i Skandinavien. Sebastian är inte så stort som det borde vara här i Sverige anser jag. Denna underbara kräm finns i både stor och liten. Känner du att det kan vara lite dyrt med den stora prova den lilla!
Varför ha kräm och inte spray? Det är egentligen mer smaksak. Portion 9 har gjorts i spray också mest för kundens bekvämlighet. Och skulle du mot förmodan vara rädd för att krämen ska tynga ner kan du också använda sprayen.

Anänd varje gång du har tvättat håret för optimal vård. Använd som finish om du t.ex. tycker att håret är lite flygigt. Variationen är oändlig och om du vill blanda med Sebastians övriga produkter. Finns inga rätt eller fel!


Pris liten Portion 9, 190:-. Pris stor Portion 9, 310:-. Pris Portion 9 Lite, 310:-.

♥ Epicsthlm

Kommentera

Publiceras ej