På den tiden en kebabsvarvare vid namn Osvar(?) med Moods slingfärg utfört av ingen mindre än mig och med en hög konsumtion av svartvodka. Idag en ung herre vid namn Oscar som bor (som jag luskat fram) i Malmö och jobbar på Eon. En ordentlig kille nu för tiden har jag hört. Jag kanske är en av få människor som faktiskt blir lycklig när det går bra för mina vänner, gamla som nya.

Men innan man lärde känna honom var han ny i byn och körde en cool moped. Vem var denna killen? Han på den gula Betan? Man trodde han var en kaxig jävel, men det visa sig att han var en rolig kille med många roliga idéer. Så många skratt och roliga fester tror jag inte många kan erbjuda. Varje helg hade någon av oss från Liatorp körande föräldrar och då passar jag på att ge Jan och Ann en fin klapp på axeln för en underbar insats under våra festår.
Vi brukade också åka inom Konsum i Älmhult varje fest för att köpa på oss diverse festgrejer och det är precis där denna bilden är tagen, bland godis och chips. På den tiden konsumerade man! 



Det jag vill säga är att jag ibland verkligen saknar denna tiden och jag tror att ni alla inblandade också gör det. Men vad ska man säga? Alla växer upp och skaffar sig sitt eget liv och gör sin egen stabila grund. Men det är antagligen stunder som dessa som gör att vi tänker tillbaka och då är vi tillsammans igen.. Det är det som är det vikiga. Oscar, ibland saknar jag dig bara. Därav detta inlägg..

♥ Olivera
Jag sitter här på blogstart.se och ska försöka ragga lite nya läsare till bloggen. Ja har redan en del men det är ju lite roligt om siffrorna kunde gå upp lite. Missförstå mig inte nu! Jag älskar er som jag har nu för att jag vet att ni är tung skit, the real deal och den verkliga uppskattningen. 
Stort tack till er!



Resten av veckan ser ut såhär. Imorgon är det tosdag och på jobbet finns det väldigt mycket och göra! Vill också då påpeka hur glad jag är för att jag har mina stammisar och även folk från Märsta (från förra salongen) har följt med mig in till stan. Helt otroligt, tack ska ni ha!
På kvällen är det after work efter jobbet (nehe?) och då ska det bli väldigt trevligt då det blev ett ultimatum denna gången att alla skulle komma för att annars skulle det läggas ner. Jag ska dock bara gå dit en liten sväng för jag bestämde ju med Therese förra veckan att vi skulle ses, jajamen, påminnelsen gick igång på mobilen idag. Jag kan inte säga att jag är glömsk! Jag och Therese ska ha sleepover imorgon och det ska bli hur kul som helst för jag har aldrig varit hemma hos henne förut. Spännande värre!

På fredag är det Avicii med Malin och Co. Det ska bli himla roligt! Trevligt sällskap och så ska man få höra Lelvels live, ja och det bästa är att globen ligger precis här vid oss. Så att man kan i princip se globen från fönstret om man typ böjer huvudet lite åt höger och ser över hustaken.. Nej men det är inte långt iallafall! :) Resten av helgen är ett mysterium faktiskt..

Nu har jag tjatat så mycket så och jag kommer snart lägga ett nytt inlägg men av en helt annan typ. Jag tror jag ska ta fram en person som präglat mitt liv nu igen.. Jajamen. Håll i er alla älmhultare, någon av er är det! :)

♥ Olivera
Jag tror att denna människa passar i alla frisyrer. Det är väl lite mycket Tina Turner men samtdigt så nytt och fräsch med den medvetna utväxten och lockarna. Hur gör hon? Vad gör hon. Jag vet inte men inget slår fel på henne.



♥ Olivera
En kväll som denna har jag inte mycket mer att skriva mer än att jag sitter på diverse hårsidor och slösurfar. Vad ska man annars göra en tisdagskväll? En lång dag med mycket att göra på jobbet, vilket å andra sidan är precis vad man vill ha. Dagar går som dom ska, jag klagar inte.

Dagarna består som vanligt av trevliga människor och mitt liv skulle inte kunna se bättre ut just nu. Ljuset är här, så mycket känner jag. Inte mycket som ens skulle kunna dra ner mig i skiten. Det är najst!


Matrix nyheter is the shit. Denna frisyren ska jag ha nästa gång jag går ut! :)

♥ Olivera
Idag är det ett schampo och balsam från REF som får äran att vara veckans produkt!
Denna Repair-serie är helt ny i REF-familjen och är ett reparerande och fuktgivande schampo och balsam. Passar bra till kemiskt behandlat hår och är skonsam mot färgat hår.

image description

REF har utvecklas alla sina scahmpon och balsam. Dom är sulfat-och parabenfria och är fullproppade med bra oljor. Varje serie har olika oljor för att uppfylla unika egenskaper.

Jag har själv provat Repair-serien och tyckte om den äldigt mycket. Härlig konsistens och lukt!

♥ Olivera
Jag är grymt trött och ändå sitter jag har. Är det inte ett intressant meddelande på facebook är det ett sms. Denna natten som var hade jag faktiskt mobilen avstängd och det var verkligen skönt. Men med den vetskapen vaknar man runt 8 och slår på den. Då har det gått för långt.. 

Men snart ska jag sova, det är ju trots allt en dag imorgon också. Vi får se vad den bjuder på! Förhoppningsvis en massa trevligheter. Även om idag har varit en bra, mysig och trevlig dag har jag vait mycket frustrerad. Måste tänka framåt, hela tiden framåt! Annars kommer dom jävlarna åt mig.
Haha, lät som en paranoid jävel. Så illa är det inte men jag håller mig än så länge till "ingen jävel når mig någonsin mera."


Vill ha just nu, förutom en snelugg! Men tror inte jag passar i så ljuskopprigt hår..

Så godnatt mina blogglovers.
♥ Olivera
Älskar dom här flätbilderna! Från Matrix nyheter. Där får jag ständigt uppdateringar och inspirationsbilder. Jag älskar speciellt mycket den första bilden. Så jäkla genialisk fläta.









♥ Olivera

Efter ansiktsbehandling, vaxning, solning och en härlig dusch men hårtvätt kan jag inte annat än säga att jag mår väldigt bra. Det är ju det som var meningen! :)

En skön ledig måndag med andra ord. En 6 dagars vecka väntar så det är väl inte något jag är direkt pepp på men det får gå. Ska nog se om jag kan fixa och trixa lite i veckan men en massa skojiga saker! :)

♥ Olivera

Bra helg indeed.
Här stter jag nu och har ätit en tråkig variant av tacos och trckt en påse naturgodis. Ja, men som sagt tre timmars promenad kanske kompenderar det? Det jag iallafall vet att jag fick ut av promenaden är utmattning. Hela kroppen är så jäkla trött och bara värker, vilken känsla! - Long time no see skulle man väl kunna säga.

Så att snart om inte det skulle hända något väldigt spännande på facebook kommer jag ge upp för ikväll. Imorgon väntar en liten måbra-dag för mig själv. Jag tänkte anordna det till mitt egna jag. Så ansiktsbehandling och vax utan ben står på agendan. Sedan tänka jag ta och sola (förlåt Malin och alla övriga hudterapeuter där ute!) en stund och sen ta en långpromenad till och vädret tillåter!


Tyckte globen var enastående igår när vi var på väg till förfesten. Ska ju dit på lördag och se Avicii! :)

♥ Olivera

Jag var trött när jag vaknade imorse efter en utekväll igår. Men när jag slogs av solskenet insåg jag att jag kan inte för allt i världen sitta inne en dag som denna. Jag visste vad jag skulle göra idag - jag skulle ta en lång promenad genom stan.

Jag har varit ute och vandrat i nästan tre timmar i vår vackra huvudstad och i detta läget kunde jag inte motstå bilder. Detta kan varit bland dom skönaste dagarna på länge..


Skeppsholmen.


Slottet.


Slussen.

♥ Olivera

Det kommer bli en bra lördag..
Indeed.

♥ Olivera
Mina fina läsare, snart går jag på helg. Även om jag jobbar imorgon så tynger det inte mig. Jag kommer ha det helt fullbokat och dagen kommer flyga förbi. Den stora frågan vet jag är nu om jag ska ut? Nej det ska jag inte. Jag ska absolut hitta på något ikväll men inte gå ut och festa. Det ser ut som det blir ut och äta såhär på löningsfredagen! Det är riktigt härligt även om denna månadens lön kändes mindre fin i fickan.. Men man ska ju inte klaga, jag får ju lön iallafall! :)

Vet att jag varit dålig på att uppdatera idag men har verkligen haft mina tankar på annat håll och jag spricker av förväntningar nu och upprymdhet. Mamma - vi har så mycket att prata om. (Vet att hon läser detta!) Positiva saker ska hända, som sagt. Nu ska alla saker tas tag i, på riktigt.

Men innan det säger jag ha en god kväll så kanske jag drar någon mobilbloggning senare ikväll! :)

♥ Olivera

Ligger och ska snart sova. Är så förbannat trött efter igår så jag slänger in handduken för idag. Det är en ny, förhoppningsvis pigg fredag imorgon! Pepp!

Godnatt!

♥ Olivera

Dagen kommer rulla på. Skönt att ha lite och göra på jobbet! Försöker pepp-talka mig lite så jag överlever dagen! Jag har från och med gjort festlöften till mig själv! Behöver ha något att följa. Ett annat konstaterande är att det oftast är mycket roligare ute i veckorna. Även om det är helt cp jobbigt dagen därpå.

Löning imorgon - Stockholm kommer explodera. Det gör det alltid när löning infaller på en fredag. Om jag kommer gå ut? Absolut inte! Men återkom med den frågan imorgon igen så får vi se!



Back to work!

♥ Olivera

För att sammanfatta kvällen så var den bra. Inget over the top hände men det var bara en riktigt bra stämning. Malin och dom var där sen innan och fixade med goodiebags och jag kom dit runt 10. Inga konstigheter med att komma in och det var riktigt mycket folk!

Det var mycket bloggare och diverse kändisar. På en skala så var man nog själv minst känd av alla där. En liten tös från smålands skogar kände sig ibland väldigt liten och lugn. Mycket champangne och dans blev det för vår del - som det ska vara! Cafe Opera är ett riktigt bra ställe att ha event på konstaterade jag väldigt snabbt.

Det blev en tämligen sen kväll och idag är man trött, riktigt trött. Ikväll blir det inga avancerade bravader, antagligen mest sömn. Knappt trött!


Ja, detta är den enda bilden jag har att bjuda på. Antar att den målar upp kvällen ganska bra och jag tackar alla iblandade från igår för en riktigt härlig kväll!

♥ Olivera

Ja Malin ska inte glömmas bort. Hon ska till eventet lite innan mig, eller rättare sagt efter jobbet. Så jag har tagit tag i och gjort hennes hår så hon bara kan sota till sina ögon och hoppa i partykläderna.
Älskar luggen!



♥ Olivera
Ikväll ska man ju på Finest efterfest så det är förberedelser för min del som gäller.Självklart har jag varit och lackat naglarna. Efter jobbet är det hem, slänga i sig lite mat, rulla upp håret på värmespolar och köra en härlig sminkning. Kommer bli väldigt kul!


Detta kan vara mitt favoritlack. Brukar variera väldigt mycket men kommer alltid tillbaka till detta fina från Essie. Det är typ brun-vinröd. Ser sådär extra lyxig ut.

♥ Olivera

Att sova med fläta gör att håret inte är trassligt när du vaknar vilket sparar på kvalitén. Det är en kvällsritual jag gjort i några år nu och det resulterar i att jag inte sliter på håret när jag sover. Jag är som alla andra människor, jag stylar håret flera gånger om dagen och jag klipper också mig som alla andra människor. Men eftersom jag vårdar mitt hår nästan lite skadat mycket upplever folk att mitt hår är drömhåret. Jag vill påpeka då hur mycket jag jobbar för att upprätthålla mitt hår i ett bra skick.

1.Borsta håret ordentligt varje kväll. Få ur alla kvarvarande toupering och stylingprodukter. Kamma gärna med både en utredningsborste och en svinhårsborste. Ca 100 tag brukar vara en bra riktlinje.
2. Använd någon form av olja i topparna för att återfukta och få en härlig mjukhet.
3. Fläta in allt hår i en ut-eller inbakad fläta i en rak linje baktill på huvudet. Jag tycker om att ha den lite stramare så ligger håret på plats hela natten.




Fördelen är att håret blir såhär när man släpper ut flätan på morgonen. Så idag hade jag min frisyr fixad! Det är inte trassligt och otrolig glansigt. Lite olja för att få lite extra lyster i håret (har väldigt torrt hår så jag använder olja i princip hela tiden!)

En av mina kvällsritualer jag kör stenhårt på varje kväll. Jag kan komma hem klockan 6 på morgonen och tvätta av sminket, reda ut håret och göra en fläta. Jag vet ju att om jag inte sköter det får jag sota för det i längden. Det är värt den anstängningen.

♥ Olivera

 



Mer om kvällsritualerna kommer imorgon. Godnatt!

♥ Olivera

Standard hos mig är att jag målar upp bilder istället för att ta bilder. Ingen ovanligthet att jag glömde ta bilder men anser att jag hade för trevligt för att jag ska behöva ta ett kort på den väldigt goda semlan vi åt. Jag hade så trevligt att jag vill att ni ska undra hur trevligt jag hade det, jag serverar aldrig något på silverfat och det gör att ni kanske önskar att ni var där.

Dagen till ära blev det semla och väldigt mycket prat. Vi hade en del att ta igen och hela dagen har jag vetat att jag skulle göra något men jag kunde för allt i världen inte komma på det. Sen kom sms:et från ovan och Therese hade skrivit upp att vi skulle ses. Ja, så illa är det med minnet att vi måste skriva upp att vi ska ses då vi är mitt uppe i oss själva hela tiden. Nu har vi tillochmed planerat in nästa träff och den är ganska helig skulle jag vilja säga.

Så efter en dag med mycket på jobbet, trevliga människor och ett underbart häng med Therese säger jag snart godnatt (efter att min maskin tvätt är färdig) och hoppas på att Facebook kanske kan ge mig något givande dom sista minutrarna innan sömnen infinner sig. Jag laddar upp för Finest efterfest imorgonkväll och kanske kan jag ge er någon bild..
Jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla.

♥ Olivera

Idag var Malin och fixade sin utväxt. Det var verkligen på tiden då jag tillochmed när jag såg henne i dörren när jag kom hem från Rumänien utbrast att hon måste fylla i den. Hon blir väldigt lätt guldig i sig själv så jag bestämde mig för att göra henne i en lite svalare blond.


Före. Utväxt plus en guldig ton.


Efter. Fina nyklippta toppar och en ny snygg färg!

Recept: Täta folieslingor börjar bak i nacken med 6% och slutar med 9%, V-light blekning från Matrix.

♥ Olivera

Lugg! Och just denna luggen också. Ibland blir man så himla sugen på att göra något nytt och annorlunda. Jag ska tänka över om jag ska göra denna luggen, dock kommer jag få jobba med den.



Senare idag kommer Malin och ska slinga sig och det kommer bjudas på kallare nyanser! Skoj. Såklart kommer det komma bilder. Och det kommer bli både klipp och sling fast malin inte vill klippa sig! :)


♥ Olivera

 

Sömnen har varit ett faktum i två dagar. Förkylningen har lagit sig ett minisnäpp men jag hostar fortfarande och snorar. Det är inte alls kul! Samtidigt så är det väldigt mycket att göra på jobbet och jag kan ju inte vara hemma, eller som läkaren så fint sa till mig idag när jag var på besök - Vill du att jag ska sjukskriva dig en vecka? För jag kan göra det om du vill! Nej farbror doktorn, jag är inte ute efter att ta nytta av Sveriges sjukvård och absolut inte utnyttja sjukskrivning för en förkylning. Jag vill bara bli frisk, är det för mycket begärt?
En hostmedicin senare (som jag inte mår dåligt av!) så har hostan avtagit lite och jag har gjort försök till att vara duktig och trycka i mig mycket mat som inte innehåller transfetter och ohyggliga mängder socker. Jag har lagat god mat hela dagen och varit duktig med att äta och dricka. Kanske har mitt levnadssätt med att göra att jag fått dåligt immunförsvar? Jag vet inte och jag hoppas inte att så är fallet. Det skulle vara sjukt jobbigt att behöva ändra på saker just nu..

Därför har jag också varit lite off här på bloggen, jag har sovit. Jag sover sjukt mycket om dagarna ska ni veta. När jag inte gjort något speciellt så har jag sovit och det har varit skönt. Jag sov inte en powernap på 20-30 minuter, nejnej, jag sov 2-3 timmar. Då kan man säga att man är trött!

Kvällen kommer bestå av vidare Facebook-häng och jakt efter en ny dator. Jag börjar få lite spel på jag har nu då tangenterna inte vill som jag vill och den allmänt krånglar. Men ja, efter fem ljuvliga år kan det vara dags att byta partner, eller vad säger ni?

♥ Olivera
Knappt..
Det är inte alls kul idag. Som tur är har jag lite kunder här på jobbet så tiden rullar på lite mer eller så. Men igår skulle jag ha en lugn kväll. Jag hade till och med köpt godis, kollat på en film och tvättat av mig sminket när en kompis som jag inte träffat på säkert tre år skriver på sin status att han är i Stockholm och ska ut. såklart blir det att jag sminkar mig lite lätt och sätter mig på tuben in oot Medborgarplatsen.
Jätteroligt att träffa han igen och det om något var spontant. Det är som bäst då!

Idag är det som väntat inte jättekul men det går ändå. Jag mår bättre (?) än igår så kanske har förkylningen släppt? Ja ikväll ska jag iallafall inte göra mycket så jag får vila idag och imorgon. Jobbar ju bara till 17, det är överkomligt. Det jbbiga med att jobba en söndag är just det, att det är söndag!

♥ Olivera
Detta är en trend man antingen älskar eller hatar. Jag personligen reagerade negativt när jag såg det eftersom en frisörs ögon stör sig på utväxter och man vill att kunden ska komma och rätta till det. Det blir ett vädligt förvirrande budskap till en frisör. Nu så har jag börjat acceptera faktan och på rätt person med rätt stil kan det vara snyggt. Här har vi några kända svenska kvinnor som pryder sitt huvud med utväxt-trenden.



Rebecca Scheja.

.
Fiona Fitzpatrick.


Rebecca Simonsson.


Tove Styrke.

Hiss eller diss? Ja vad tycker ni? :)
bilder från Chic.se.

♥ Olivera
Detta är inte roligt. Förkylningen är värre än någonsin! Jag måste gå till doktorn på måndag. Kul att lägga ut pengar på det och kul att köpa medicin, jättekul! Verkligen..

Ikväll blir det någ lugnt för min del. Är väldigt trött och tänkte att jag struntar nog i att gå ut och röja.. Kommer ju aldrig blir frisk annars. Sen är det väl inte jättekul att gå ut och hosta på varannan människa man träffar. Så på måndag ska jag sätta stopp för mitt förkylda liv en gång för alla. Sen i somras har jag varit sjuk till och från och sen i november typ konstant. Det är inte kul!

Just för att jag känner mig så hängig tar ju bloggen lite stryk också tyvärr. Men som sagt, ikväll så kommer jag inte ha så mycket för mig. Då finns risken att det kan bli något inlägg mer :)

♥ Olivera
Det är inte roligt! I Rumänien blev jag av med min förkylning som jag haft sen i typ slutet av november. Igår slog den till igen och det hårt! Jag gick till apoteket och köpte rethost-tabletter. Tog en och mådde skit av det! Visar sig att det är samma verksamma ämne som Cocillana (hostmedicin). Så jag kan inte ta sån medicin utan att få kramper i luftvägarna. Jag gick och lämnade tillbaka tabletterna och bad om något annat, vad som helst - gå till ica och köp halstabletter. Det var vad dom sa så att jag får igång lite saliv i munnen och då kan hostan avta lite. Knappt kul!

Så egentligen bör jag ligga och sova ikväll men det går ju inte för sig. Jag ska käka mina halstabletter och sen ut på stan och hitta på något kul. Inget avnacerat, det är ju trots allt jbbdag imorgon med och på söndag kom jag på. Jobbar på får man göra :)

Ja snart kommer väl Malin så då får man lite sällskap!
Skriver en rad lite senare.

♥ Olivera
Idag var fina Liza och skulle fixa håret hos mig. Det var ganska längesen hon var hos frisören, men första gången hos mig! Jättekul! Så idag stod klipp och sling på schemat.



Före. Utväxt ca 5 cm.


Efter framifrån.

 


Efter bakifrån.

Recept folieslingor:
Varannat paket blekning börja med 6% och avsluta efter 3/4s huvud med 9% i Matrix V-light
Varannat paket 22ml 10 CG+18ml 8CG i Matrix ColorSync

Det var så kul för jag hade verkligen tänkt ut en färg jag ville lägga i hennes hår och tänkte lägga fram den som förslag. När jag visade henne färgen var den exakt den hon hade tänkt sig. Det går bra nu!

♥ Olivera

Idag var jag hos min sötnos Dasha och inhandlade ett arband från Snö. Det var egentligen ganska inplusivt gjort av mig. Men jag är inte speciellt impulsiv av mig på alla andra fronter så därför fick jag köpa detta armbandet fast jag egentligen inte har råd :)



 


Passar fint till mitt Thomas Sabo armband. Detta armbandet kan bli en ny favorit!

♥ Olivera

 

Innan jag åkte till Rumänien tänkte jag ta tag i att plugga. Efter min resa med väldigt mycket prat om pengar så känner jag just nu att det är precis vad jag behöve och vill ha mer av. Jag är inte fattig, långt ifrån men jag har en driv i mig om att tjäna mer pengar för en period iallafall så jag kan ha lite mer buffert. Ja ni fattar, det är ju inte alltid lätt att bo i den stora staden.
Ikväll ska jag inte göra mer än att skriva klart detta inlägget och sen sova på madrassen, det är min tur. Men imorgon ska jag börja dra in lite pengar :) 

♥ Olivera
Ikväll ser det ut som så att jag och Malin ska gå och kolla på en lägenhet! Så ja livet verkar lösa sig ganska bra. Alla problem från det gågna är snart ett minne blott och jag är en fri själ. Nya tag väntar men för att kunna styra sitt liv måste man vara fin så därför ska jag iväg på manikyr snart!

Vi hörs senare!

♥ Olivera
Har ni missat att jag gillar Hollister?
Konstigt isåfall. Använder flitigt mina fyra tröjor som jag köpte i stan med mamma när hon var och hälsade på. Och på tal om mamma saknar jag henne. Hela familjen med för den delen. Ska ringa och tjöta med henne på lunchen idag tror jag :)

Men tillbaka till tröjan. En rödvit randig tröja som kostade 235:- om jag inte missminner mig. Sjukt skön till ett par jeans en onsdag som denna. Slappt men snyggt!

 

 



Godmorgon förresten mina fina läsare. Nu ska jag gå tillbaka till jobbet och lyssna på min "Jobba eller dö"-lista! :) Puss!

♥ Olivera

Ikväll ska jag och Malin mysa till det med vin och trevligt sällskap. Det kan bli riktigt bra! Glad alla hjärtans dag på er hönni!






Love Quotes

Bilder från ww.weheartit.com och cherrybam.com

♥ Olivera
När jag kom hem igår kände jag verkligen att mitt hår var grymt torrt och fnasigt. Vattnet i Rumänien är helt annorlunda och sen tog väl klimatet där typ död på mitt hår så då tog jag mig en rejäl fuktkur!

Med andra ord använde jag Matrix Aqua-Immersion Créme mask. Kan användas som inpackningsbalsam men jag själv föredrar att ändå använda balsam efter. Reder ut riktigt bra och håret blir grymt återfuktat och mjukt. Perfekt till lite tjockare hår som är torra eller om du är ute efter ett riktigt lent resultat som lite finare hår får.

 


Pris 175:-

Perfekt för dig som letar efter produkter utan parabener och silikoner. Innehåller vårdande Aloe Vera. Grymt prisvärd produkt och ingår i Biolagé-serien vilket står för ultimat vård.

♥ Olivera

Nog med det drömmande beteendet. Imorgon är det verklignhet igen och jobb. Det ska bli skönt på alla sätt. Har tjötat med Malin, ett bollplank som heter duga. Är sugen på livet, ska förändra allt nu och bli stabil, tackar gudarna för energin till det. 

Min och Malins nya partylåt. Det är bara att lyssna och njuta! Sjukt bra låt.
Ska snart ta och sova, att Rumänien ligger före med en timme känns faktiskt.




♥ Olivera
När jag landade på Arlanda klockan 15.00 så kändes det lite konstigt att vara hemma. Jag ville tillbaka, det var så grått och trist. Telefonen gick varm fram landning fram till att jag steg innanför dörren. Men när jag kommer in till T-centralen så kände jag det som jag alltid känner i denna stan. Jag ska rocka den! När jag gick där på T-centralen så kände jag att jag var hemma och här har vi det så jävla bra!

Snart kommer Malin hem. Två veckor av skvaller att ta igen plus att vi måste prata om mycket seriösa grejer. Har verkligen saknat henne! 

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Jag vill bara att Malin ska komma!

♥ Olivera
Imorgon ar jag pa hemmaplan igen..
Da kommer jag skriva en uppsats, bara sa ni vet!

♥ Olivera
Godmiddag gott folk.
Idag ar en fin dag med lite sno och nagra ynka minusgrader. Fint men hoppas pa att det inte blir kaos, vilket det latt blir har. Nog om vadret..
Ska snart ivag ut pa landet till nagra kanningar och ata massa mat och umgas! Kan vara den basta kombinationen. Egentligen har jag inte mycket att bjuda pa just nu och inga bilder. Eftersom jag inte anvander min telefon har sa tar jag aldrig med den, darav bristen pa bilder.
Ikvall ar det iallafall fest sa in i.. Eller ja, vi ska klubba som dom sager. Blir en upplevelse i sig :)

♥ Olivera
Det kan vara den lat som just nu praglar mitt liv. En rumansk lat som jag horde i julas. Redan da horde jag den en gang och fastnade och forsokte relatera till den som jag alltid gor. Da kunde jag inte det, nu kan jag det.
"Jag har inget intresse av att ljuga for dig, jag sager det jag kanner och jag kan arligt saga att jag kanner nagot. mitt liv har forandrats." En liten snabb oversattning av refrangen.


Han ma vara ful men ibland far aven han till latarna.

Sov gott. Jag forsoker uppdatera men ar sa uppslukad i det som hander just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska gora.

♥ Olivera
Kanner mig som de flesta faktiskt just nu. Jag reser och jag uppdaterar min blogg. Det ar en kansla som man inte allt for ofta upplever. Jag ska fortsatta aven nar jag kommer hem.

Har en fortjusande kansla i kroppen. Vill hem, men vill inte hem samtidigt. En velig kansla mellan vansinne och fornuft. En kansla som far en att kanna sig riktigt, riktigt ung.



En svindlande ungdomlig kansla - Tom & Jerry!

♥ Olivera
Klockan ar 10. Har i Rumanien ar det en timme fore Sverige.
Hur slutade kvallen igar? Jo, hangde med mina kusiner och deras grabbpolare. Till typ klockan 1. Trevligt som fa och tro mig det ar inte alla brudar som far glida in i sanna killgang. Sattet dom pratar om alla och speciellt brudar.. Man ar glad man inte ar en av dom dar brudarna.

Dagen ser ut som sa an sa lange att jag ska till Mall, ( det vi var pa igar, kopcentret), och lamna tillbaka en troja jag inte gillade. Sen ska jag prata med mamma lite mer mot kvallen och sen ska jag ut och ata middag. Det ska bli sjukt gott.

Ska dra en rad lite senare lovers.

♥ Olivera
Toupema Belgal Hårshow by Maria Oldenstedt



♥ Olivera
Ar precis hemkommen fan att tillbringat 6 timmar pa Mall. Mall ar the kopcenter har och ja det ar som vilket kopcenter som helst. Bara att har kan folk tydligen hanga i 6 timmar.
Knappt trott och lite huvudvark. Bilder knappte jag inte heller, saklart!

Vi hors imorgon faktiskt.
♥ Olivera
For den som inte vet och for den som vet.
Min resa hit var for att mormor har gatt bort. Efter 40 dagar har man samling i hemmet da man bjuder framlingar pa mat  for mormors sjal. Landet ar verkligen landet. ute tog jag ingakort for att det var sjukt kallt och snon doljer ju det mesta.


Lyckan nar jag hittade en svensk skvallertidning.. Tidsfordriv.


Jag och min lillebror hanger fint pa vaggen. Kort nar vi var sma!


Tacken som alla i Rumanien har. Utan dom skulle det inte vara rumanien.


Huset ar gammalt. Men det ar det som ar atmosfaren.

Varfor jag sager att det ar mormor och morfars fast mormor gatt bort. For mig finns hon fortfarande.. Aven om jag var vid graven ar det svart att ta in. Nar man inte varit och halsat pa pa sa manga ar. Ja da ar det svart att ta in att hon inte finns mer.

♥ Olivera
16 timmar pa taget avklarat. Det gick faktiskt bra trots att inte toaletterna funkade som dom ska. Inget som ar ovanligt egentligen.


Tofflor ar nagot man blir tvungen att anvanda. Samt kla sig ordentligt. Det har varit en riktigt bitande kyla har. Jag som ar van att vara har pa sommaren..


Mitt kusinbarn! Hur sot som helt men man tycker synd om henne. Hon ar alltid sa trott for hon sover inte om natterna pga sina tander som haller pa att vaxa.


Har ar det riktigt matlagning som galler. Egna agg och egengjorda spagettiliknande saker. Nu ska jag hem till Sverige coh ocksa gora det. Grymt ar jag!

Snart ska jag ivag till baknen och ta ut lite cash. Sen ut och harja i stan! Nagot inlagg till ska jag vall kunna ordna. Och lite bilder med for har funkar det! Yey!

♥ Olivera
Far vara tattig och ta bilder fran intranatet! Ville bara paminna att jag kommer hem den 13 februari och det ar dagen innan 14 februari. Alltsa alla hjartans dag. Uppvaktning uppskattas! Kom ihag det pojkar! Behover narhet!




♥ Olivera
Pa landet.. Vilket land?
Sagaer bara det att landet har ar 1800-talet i Sverige.
Jag ska aldrig mer klaga pa pengar och att jag vill bo finare. Med utedass som man typ spyr av och man maste ga och kissa ute sa vill man inte riktigt ga ut. Man haller sig hellre. 

Lite utslag har jag fatt som jag oftast far av landet. Varfor vet jag inte men har hort att det ar luften eller vattnet som ger mig en reaktion da jag inte ar van. Sa har det varit i alla ar och aven da iar.

Imorgon aker jag med taget igen 16 timmar mot Timisoara. Resan jag bavar for.. Inte alls roligt. Sa imorgon klockan 3 aker taget. Herregud vilken resa det kan bli..


Nu ska jag leka med mina kusiner och chilla en bit. Fatt mat i massor och framforallt fatt ga pa toa och duschat..

♥ Olivera
Godkvall!
Ska forst ursakta mig! Jag kommer inte kunna bjuda pa nagra bilder innan mandag tror jag inte for att dar jag ar just nu kan man inte lagga over bilder fran mobilen.. Det ar nagot som saknas som installning pa datorn.. Nagon som vet nagot om det, hojta! Vill ju inte lata er hanga utan bilder!

Idag sov jag ut. Nagot jag inte gjort pa manga dagar och det visste alla sa dom lat mig sova och sova. Ingen vagar vacka en heller.. Respekten ar pa topp! Runt klockan fyra gick jag for att fona mitt, dels for att jag ar lat och sen ocksa for att det ar ganska mycket billigare an hemma. 100 kr.. Mycket for dom, ingenting for mig. Jag vet att det inte kostar som i thailnad men det ar vart det. Jag unnar mig har med andra ord..
Efter det gick jag till en tjej for att gora manikyr. Servicekanslan som vi i Sverige tycker ar sjalvklar skiter dom fullstandigt i har. Darfor fick inte hon nagon dricks och har ska man nastan gora det. Iallafall om dom ar duktiga.. Lorina och Rasha, jag saknar er! (Mina nagelterapeuter).

Jag ater for det mesta har.. Dom ar radda att man ska svalta. Aven om man har i rumanien inte har sa mycket pengar sa har man alltid gott om mat och ser till att man har pengar. Priser och det mesta ar bara lite billigare an hemma hos oss i Sverige, men om man har en lon pa 500 euro sa kan det inte vara latt. Nar jag horde detta trodde jag inte mina oron!
Sa imorgon ska jag till landet. Vi ska hedra mormor. 40 dagar sen hon gick bort. Detta ar ju resans syfte delvis.. Sa internet kan vi inte rakna med att det finns. Sa lordagkvall kan jag bjuda pa nagot gott kanske.. Bilder? Jag lovar ingenting, det ar det enda jag kan halla.


♥ Olivera
Tiden rullar pa och jag blir overost av information och skvaller.  Det kan verkligen hamnda mycket pa 4 ar.

Jag tror att min fobi for barn nu borjar ga over. Faktiskt.. Det trodde jag aldrig att den dagen skulle komma. Har traffat mina tva kusinbarn och har blivit lite kar i dom. Dom skriker och harjar men sota som socker! Sa ja idag har det mest varit en lugn dag. Som sagt tog tagresan hart pa mig!

Imorgon ska jag ga och fixa naglarna och sen ska jag fona haret.. Ar for lat for att gora det sjalv plus att det ar sjukt billigt. Typ halva priset jamfort med hemma.. 

Sa vidare ikvall ska jag kaka Eugenia (kex) och dricka massa vindruvsfanta som inte finns i 
Sverige. Livet ar fint!


♥Olivera
Godmorgon!
Nu har jag anlant till Iasi och klockan ar 8.00. En javla resa pa taget inatt.. Huvudet ar pa topp men inte kroppen. Forkylningen ger inte med sig men vad ska man gora..
I tristess sa tog jag lite bilder och har efter manga om och men fatt in dom pa bloggen. Sa ja nu vet jag hur jag ska gora! 

Tridsfordrivet pa taget. Boken ar saklart svensk och jag har snart last ut den. Bake rolls ar typ som sjukt hart rostat brod med pizzasmak och kexen, dom ar historiska! Dom heter Eugenia och jag har atit dom sa lange jag kan minnas!
Gillar att lasa!

Min morbror som jag akte med!
Har sover man sex pers i en liten sovhytt. Forst var vi ensamma sa man somnade ganska gott, runt 2-tiden kom nagon annan snubbe in och vackte oss bada. Sjukt jobbigt. Efter det kunde jag inte somna om.
Sa klockan 7 var jag framme och sitter nu hos min kusin och det bjuds pa kaffe. Dom vill trycka i mig frukost ocksa men alla vet att det inte gar.. Far vanta pa lunch. Det ar min swag!

Ska bort till lite fler kusiner senare idag men efter jag typ duschat ihjal mig och bytt om fran dessa hemska klader! Kanner mig ganska ofrasch!

Vi hors lite senare idag. Kanner pa mig att detta med uppdatering kan ga bra! :)


♥Olivera