Eftersom min shopping igår blev en sån höjdare så var jag extremt peppad idag!
Tog min vanliga runda som i vanliga fall utgör 60 min powerwalk. En bra runda med varierande "hinder". Rundan tog idag 47 minuter och av dom sprang jag 21 min. För att vara jag är det helgrymt!

Skorna var riktigt sköna och det var bra att jag inte fick skoskav. Så allt just nu är sjukt positivt! 





Jag inhandlade igår Nike skor 1299:-
Sport BH 299:-
T-shirt 99:-

Måste säga att jag gjorde ett grymt klipp!


I måndags färgade jag håret. Efter 5 timmars sömn var det bara att gå upp och härja! Så jag la min utväxt och fixade längderna med. Helena var bruden och fick äran att utföra detta jobb. Hon är inte utbildad frisör men med min gudomliga vägledning gjrde hon ett grymt arbete. *klapp på axeln till Helena*.



@Oliveras_b

Be A Leader. Its Worth It.

Jag vann tävlingen!! 
Jag sålde mina antal produkter från Paul Mitchell och fick ett presentkort på 1500:-
Så igår var jag i Kista med Erica och inhandlade löparskor, sport Bh och en träningströja! Man tackar. I det ögonblicket var jag så nöjd med mig själv och kände mig framförallt tung! Jag måste vara tung för att få så saker som detta!




Långhelg. 
Ja, man kan väl inte säga så mycket mer än att det är så kul när det är långhelg och alla är lediga (förutom jag!). Även om jag inte är ledig så hindrar det inte mig från att gå ut bland folk. Men jag lovar, så myclet som jag sovit denna veckan efter.. Ja, jag kan ju säga att kroppen tar igen. 


På Kristi Flygare var jag på 7-rätters middag med Erica, Lucy och ett större sällskap. Maten var underbar på Opera Källaren och här har vi ju avslutet som var det godaste jag varit med om! Men det tror jag bilden kan berätta mer om!


Det bästa med hela helgen har ju varit vädret. Hela dagarna efter jobbet och när jag varit ledig har jag bara suttit ute. Inte så att jag gjort något speciellt men det har bara varit varmt. En kompis här med Simpsonsbruken på huvudet är ju bara grymt rolig. Bilden skickades till Helena. Hon älskar Simpsons och då tänkte jag att hon kanske tyckte pojken var söt med ;) Det svar jag fick var att jag var sötast, fjäsken på hög nivå! Haha.
Jag ska sluta klaga över att jag inte uppdaterar. Twitter har hänt i mitt liv och saker händer i mitt liv. Det positiva är att jag är väldigt glad och tar bilder som jag sen kan lägga upp här. Antar att det blir roligare för er att komma in här när det helt plötsligt hänt nmågot nytt och skit samma, läsarna består iallafall!

Så förutom Twitter-happening så har det varit en del långhelger och ja så sent som förra helgen hade jag inte så mycket tid över. Jag sov max fyra-fem timmar per natt. Det är hårt liv nu för tiden!

Har ju inte lagt upp någon veckans produkt. Tyvärr är jag inte så pass strukturerad längre.. Så vi tar Urban Moldin Paste för denna gången. 
Ett vax som är otroligt populärt bland killar. Det har en lätt konstistens, lätt att jobba ut i håret och en stadga på 6/10. Med andra ord har den tillräcklig stadga för att hålla frisyren på plats och blir inte som en hjälm. Pris 179:- Men eftersom mitt jobb är så awesome så betalar man bara 159:- hos mig! :)

Det var en hård och sen kväll på lördagen så jag och Carro bestämde oss för att ta en brunch! Det kan typ varit den bästa idén på länge. Brunchen i sig var helt okej men sällskapet var toppklass!


En av mina favoritsysselsättningar: steka.


Grymma våfflor vi fick till!
I lördags hade Krilleeeeeeee 30års fest. Middag och sen Cafe Opera. Grymt kul! Riktigt jävla fest. Bilderna är lite sådär halvdåliga men det får ni leva med. :)











Sammanfattning: Tung kväll. Riktigt tung.
Vilken helg det har varit! Jag har inte uppdaterat, jag vet men hur ska man hinna göra det? Nu kommer bildbomb i typ tre inlägg framöver. Ni kommer inte bli besvikna!

Carro anlände redan på torsdagen. Men det var en lugn kväll med utemat och utedrink. Mysigt men eftersom man jobbar så kan man inte vara uppe länge hela jäkla tiden. Var ju tvungen att ladda inför helgen!

Fredagen började med att förfesten hölls hos mig och därav lite bilder nedan. Det var egentligen en "lugn" kväll på fredagen också och jag höll mig till mig "Hemma innan 4, då är det lugnt.". Det gick galant! 

Grymt kul att träffa Simone och Carro igen! Det blev söder den kvällen. Det var najs!


Förfest hos mig! Tungt!


Jag och Carro. Plats: Okänd.
Ja, som sagt så fick jag ju besök igår av kära Sabattini. Så söt och glad som vanligt. Ikväll blir det utgång med brudarna! The brudarna! Frisör kör en liten mini mini sammanträff och det kommer bli helt underbart! Jag ska försöka stå till tjänst med en massa bilder efter denna helgen men tills dess, ha det så jäkla bra och ta hand om varandra! :)


Kommer ha en del smålandsbesök idag och över helgen. Kanonkul! Jag kommer ha Carro hos mig som det ser ut som grymt kul! Mys och allt! Så jag tog mig friheten att söka på henne på Google och jag fick upp en undulat. Jättesöt! Så det är Undulaten Carro, hälsa på henne, hej!
Miniprodukter från Bed Head för 99:-
Hur gulligt får det bli, och färgglatt! :)

Efter min stekdag i solen hängde jag med födelsedagsbarnet Helena. Kollega och underbar vän. Hon fick bland annat ett iPhone skal, som egentligen varit bestämt sen ja, hon blev med det gamla. Typiskt Helena-skal och Helena-humor. Sen fick hon lite hår produkter, ansiktsprodukter och smått och gott.

Vi drog till vårt favvorithak Alberts på Birger Jarlsgatan. Åt god mat och prata en massa skit, i massa timmar. Ibland undrar man vart allt kommer ifrån. Hem tidigt och sova, ordentligt.






Lite varför uppdateringt har varit dålig är för att jag har varit långledig. Lör-mån. Det var jätteskönt! Jag tog det bara lugnt och gick bara ut på fredagen med trevligt sällskap. 
Lördagen blev jättelugnt, jag gick runt på stan och sen fick jag ont i huvudet som ledde till migrän. Och det resulterar i att man sover och kollar på O.C, det enda som faktiskt botar. Söndag var powerwalk med Erica i två timmar sen skönt häng vid liljeholmshamnen. Riktigt najs!




Måndag var det soligt och såklart så ligger jag ute och solar redan kockan 9. Direkt efter ett bankbesök som gick väldigt bra! :)
Twitter tar över. Invasion. Se upp.

Ikväll ska jag försöka uppdatera er på det ni missat. Håll i er.
Älskar min tygväska som jag köpte i vintras (!) i Rumänien på Bershka. Så har lagt min lite mer stilrena DKNY på hyllan ett tag. Plus att utrymmet i denna väska aldrig tar slut. Älskar mönstret..
Mycket jag älskar just nu!

Är helt frälst! Wrap-stället Wiggo nere vid Östermalmstorgs tunnelbana. Gav det en chans vid valborg och en dag som denna kan jag inte tänka på något annat. Kan man bli kär i mat?
Beef BBQ. Japp, det är lika gott som det låter! 

Jag och Erica var på invigningen av uteserveringen på Cafe Opera igår. Trevligt sällskap men det blev inte en jättesen kväll vilket var väldigt skönt. Man var pigg idag :)


Erica och jag
Fler bilder från vimlet här.
En julklapp som jag fick från mami i julas. Tack mami!
Har äntligen tagit tummen ur och gått och justerat den osv. Najs!

Igår var det första maj och jag jobbade 12-17. Nu tänker ni att det kan vara så att det är sjukt drygt att jobba första maj. Ja jag hade föredragit att vara ledig men när man jobbar 10-19 på en tisdag i vanliga fall klagar man inte på 12-17. Enkelt.

Hade finbesök av Erica.



Och hon pajade sina glasögon bara för det. Som hon fått av mig! 


Varför lägger jag upp bilder på Erica? Är man snygg så är man plus att vi ska hänga ikväll.. Ah det är najs!
Löningshelg och långhelg. Bilder är inte min starka sida och det märks alltid! För när jag ska kolla igenom telefonen och vill ladda upp bilder har jag på sin höjd två godkända bilder. Tråkigt men sant. Antar att ni går in här för mer än bara bilder? ;) Det är skoj iallafalla!


Invigning av Petite på Östermalmstorg. My crew den kvällen! Fina människor och tack Dennis för en trevlig kväll!

Valborg var för min del en lugn kväll. Hemmafest för min del. Det var mycket trevligt. Och när jag kolla igenom min mobil efter bilder på brasan eller liknande hittar jag bara denna. Två fötter i en sko.. Ja, varför inte. Haha.

Oj. Jag hade verkligen glömt av allt här. Förlåt! Det har varit långhelg och fullt upp och ja, jag har jobbat. Kanske inte det ultimata man vill göra men det är cash. Man får väl se det så..
Så har er valborg varit bra?
Jag tog det vackert för jag jobbade igår. Fattar inte att gallerian ens har öppet men det var faktiskt bra med folk så tiden gick fort. Man klagar inte över 12-17 tiden ;)

Nu ska jag försöka bättra mig. Jag ska försöka chilla lite mer nu. Långhelg för min del till helgen.. Förslag på aktiveteter välkomnas!