Veckans produkt v.50

0kommentarer

Har du torrt hår? Använder du inpackning?
Håret blir mycket torrare på vintern och det tror vi alla har märkt. Det är förstås vädret som påverkar mer än vi tror. Det är superviktigt att göra inpackningar, speciellt på vintern. Håret är inte i alla lägen slitet, utan det känns kanske risigt för att det är för trott och sprött.
Kunder kommer till mig (Olivera) hela tiden under vinterhalvåret och klagar just på att deras hår är så risigt och torrt. Även vi här på Epicsthlm känner av det. Ni är inte ensamma!
Så ta ett steg i rätt riktning, skaffa en inpackning som ger fukt. Skit i allt annat som har med färg och allt och göra. Fukt ska det vara!

 


Vi rekommenderar Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer. En inpackning som man tar mellan schampo och balsam och låter sitta i 3-5 minuter. Pris 260:- för den stora, 183:- för den lilla.

Såhär ska en schamponering gå till: Schamponera två gånger. Första gången luckrar du upp smutsen, andra gången sköljer du ut den. Skölj och handduktstorka håret innan inpackningen för bästa resultat. Annars är det för mycket vatten i håret. Lägg i inpackningen i hela håret, det blir inte fett om du sköljer ut det noga. Vi tar alltid både balsam och inpackning från rot till topp. Skölj noga och krama ut överflödigt vatten ur håret innan du lägger på balsam. Låt sitta någon minut och skölj även där noga!

 

Jag vet att veckans produkt brukar vara på onsdagar men denna veckans fick det bli såhär. Hoppas ni tar till er detta nu och ger era hår fukt!

 

♥ Epicsthlm

Kommentera

Publiceras ej